Top Local Places

Medium Tristan

Jan Thijssenstraat 7, Bussum, Netherlands
Astrologist & Psychic
advertisement

Description

ad

www.mediumtristan.nl Medium Tristan en zijn paragnosten staan hier voor je klaar!

Javier-Tristan van Otterloo-de Beer in de spirituele wereld bekend als Medium Tristan is de founder van  de beste spirituele paranormale hulplijn www.mediumtristan.nl. Tevens is Medium Tristan bekend medium/schrijver/motivational speaker en is eigenaar van een film en productiemaatschappij. Vaak word er vanuit diverse landen een beroep gedaan op Medium Tristan. Medium Tristan is founder van www.mediumtristan.nl. de spirituele lijn van medium Tristan werd door medium vergelijkingssite uitgeroepen tot de beste van dit moment. Mediums of consulenten op deze spirituele hulplijn zijn getraind en geboren mediums en hebben zoals dit betaamd hun opleidingen gevolgd tot volwaardig medium. Tevens zijn de mediums uitvoerig getest alvorens deze worden toegelaten op de site. De mediums en paragnosten worden zelfs geraadpleegd door andere mediums! Medium Tristan heeft een selectie gemaakt van de beste mediums, paragnosten, kaartleggers, astrologen, coaches, counselors. Met zorg zijn de beste specialisten aangetrokken zodat de klant nog beter bedient kan worden! Of het nu gaat om een toekomstvoorspelling, contact met overledenen, liefdesvoorspelling of relatie coaching en counseling. Onze consulenten hebben vele jaren ervaring en uitstekende referenties. Voorts vindt u ook beroemde mediums en paragnosten op deze lijn die nooit eerder telefonisch te bereiken waren. Voorts zijn onze mediums gespecialiseerd in complexe materies waaronder gidscontact, dierentolken, tarot, lenormand, tweelingzielen, demonhunting, blokkades opheffen.Tot uw dienst!

Medium Tristan en Paragnosten

Opening Hours

maandag
13:00 - 17:00, 18:00 - 02:00
dinsdag
13:00 - 17:00, 18:00 - 02:00
woensdag
13:00 - 17:00, 18:00 - 02:00
donderdag
13:00 - 17:00, 18:00 - 02:00
vrijdag
13:00 - 17:00, 18:00 - 02:00
zaterdag
13:00 - 17:00, 18:00 - 02:00
zondag
13:00 - 17:00, 18:00 - 02:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Rectificatie Helaas is er vandaag een bericht geplaatst, waar wij ons niet in herkennen, dit bericht hebben wij verwijderd. Een oprecht excuus voor de onjuiste wijze waarop u wellicht bent geïnformeerd. Als u middels de Facebook chat in gesprek raakt, kunnen dat beschikbare consulenten zijn die zorgvuldig uw vraag en of opmerking zullen beantwoorden. Als u werkzaam wilt zijn als consulent, kunt u op de onderstaande link klikken. https://www.topmedium.nl/werken-soliciteren-als-medium-op-onze-spirituele-bellijn-paralijn-astrolijn Als u een afspraak wenst te maken met een van onze consulenten kunt u op de website bij desbetreffende consulent klikken op “afspraak maken”. Met veel passie, enthousiasme en oprechtheid helpen wij u en jou erg graag. Team consulenten Medium Tristan.

facebook.com

Vandaag 18/02 , heel de dag aanwezig , Jeffy op box 3

facebook.com

facebook.com

De Twee Werelden Tweede deel Is er leven na de dood? Is het tastbaar? Overgang naar de andere wereld en reïncarnatie Wees ook niet benauwd voor het minder leven dat je geleid hebt Het leven dat je vóór je hebt is belangrijker en kan alles goed maken De reinheid van de geest op het moment van sterven is het belangrijkst Dan kan je met een blij en opgeruimd hart de drempel overschrijden Voor het sterven hoeft niemand dan angst te hebben ook al is het een buitengewoon onaangename wijze van het doormaken van je laatste dagen en/of uren van het aards bestaan Het sterven zelf het afgetobde lichaam dat voel je niet meer en via het hoofd opstijgt naar de andere wereld is geenszins een beangstigende ervaring. Toch zijn er mensen die deze ervaring kunnen navertellen, omdat zij een zogenaamde klinische dood weer tot leven terug keerden door middel van de inspanningen van medici. Het verlaten van het stoffelijk lichaam, wordt nooit als pijnlijk ervaren, er zijn mensen die het een griezelige ervaring, of echter een prettige. De aardse dood is als een wedergeboorte in de nieuwe andere wereld en tegelijkertijd als een thuiskomst aan gene zijde dient te worden beschouwd. Bij aankomst aan gene zijde wordt men verwelkomd door een speciale leermeester of door degene met wie men een zeer speciale band heeft gehad. Er zijn gevallen bekend dat een stervende vertelde wie hem/haar aan gene zijde stond op te wachten, Uiteraard werd dit aan koortsdromen of zijn door medicijnen verwarde geest toegeschreven. Als je vertrouwen hebt in de onsterfelijkheid van je ziel en ervan overtuigd bent dat je aan een nieuwe fase van je bestaan gaat beginnen, dan glijdt je zonder moeite van de ene in de andere wereld. Vast staat dat je na het overlijden in ieder geval wordt opgevangen. Degenen die reeds een contact met de andere wereld hebben opgebouwd, of op andere wijze reeds enigszins vertrouwd zijn met de situatie aan gene zijde, worden met vreugde ontvangen door hun overleden vrienden en of familieleden. Afgewacht moet worden hoe de pas aangekomen zich zullen schikken naar de voor hen onverwachte situatie. Zij die ervan overtuigd zijn dat bij hun overlijden alles eindigt, zullen er moeite mee hebben dat na de dood aan een ander nieuw leven zijn begonnen. Nooit wordt men aan zijn lot overgelaten, steeds zullen er helpers zijn om de schok en de verwarring van de nieuw gearriveerden te helpen opvangen en hen wegwijs te maken in de voor hen onverwachte nieuwe wereld. Volgende maand meer. Geschreven door Wilma box 77

facebook.com

For those who are working to copy or build someone elses dream

facebook.com

Het is heerlijk druk op de lijn ! Ben jij op zoek als medium-paragnost of lifecoach een functie als consulente op onze drukke succesvolle spirituele lijn of op een van onze 30 labels waaronder www.mediumtristan.nl www.mediums.tv of www.topmedium.nl. Stuur mij een persoonlijk bericht. By Medium Tristan

facebook.com

Heb je een brandende vraag? Is je favoriete medium of paragnost altijd offline?is je coach altijd in gesprek? Of is bellen niet jouw ding? Vanaf heden kun je via medium Tristans world partner websites bij je favoriete medium, paragnost of coach online diverse producten afnemen. In de box van de consulenten staat aangegeven wat je kunt afnemen bij de optie emailconsult. Elk medium heeft weer andere disciplines, dus opties variëren van email consults, healing op afstand, opheffen blokkades of voor klanten die zo min mogelijk aan het toeval willen overlaten; een ***complete jaarprognose/ email consult of een ***numerologie analyse van de beste Numeroloog van Nederland; Reny (box17)Heb je interesse? ga dan naar www.topmedium.nl of www.javierenhetmedium.tv en vervolgens naar de box van jouw favoriete consulent waar jij een emailconsult/ healing of bijvoorbeeld een prognose van wilt ontvangen. Selecteer in de box de dienst die je wilt afnemen en reken af met iDeal of Bancontact. Binnen 48 uur wordt de bestelling naar je mail gestuurd. Tot uw dienst bij www.topmedium.nl of www.javierenhetmedium.tv By medium Tristan (***bij geselecteerde mediums en paragnosten)

facebook.com

Telleurstellingen halen ons in als we niet meer de kracht willen hebben om door te blijven lopen. By Medium Tristan

facebook.com

https://youtu.be/3VXMQzNkelY?t=54

facebook.com

Vanaf deze week wordt ons team versterkt door 4 nieuwe geboren topmediums. krachtige mediums en colllega's die door jarenlang ervaring en training behoren tot de top van mediums behoren zoniet beste paragnosten/ mediums van Nederland. Uiterraard is het kaliber van de collega's die reeds beschikbaar zijn op onze lijn www.topmedium.nl of www.bestemedium.nl Wij verwelkomen graag Medium Anouk, Medium George, Medium Freya en Medium Paragnost Mike Welkom Collega's.!Deze topparagnosten zijn nu online en voorspellen tot in de puntjes jouw toekomst. tevens neemt onze oude rot in het vak en een van de beste topmediums van dit moment je mee in haar blog een kijkje te nemen in de wereld die normaal alleen voor mediums zichtbaar is. Volg Medium Wilma op facebook als je klaar bent voor de waarheid! En voor een topconsult van een van de beste mediums zien we je online op www.topmedium.nl Tot zo !

facebook.com

Beste wensen voor het Nieuwe Jaar , Mag 2018 je brengen wat je wenst <3 , Jeffy

facebook.com

Jeffy , box 3 , vandaag aanwezig

facebook.com

Recommended Before and After transformation