VCW E1

VCW E1

VCW E1's cover photo

Photos from VCW E1's post

Het laatste toernooi als E-tjes en natuurlijk GEWONNEN!! Bedankt voor een geweldig seizoen Max, Wessel, Diego, Mendo, Jens, Quincy, Olivier, Levi, Sem en Sven. Tot volgend jaar.

Vandaag in de laatste minuut een gelijkspel uit het vuur gesleept, een punt gewonnen maar helaas onze captain verloren. Max is uitgevallen met een flinke blessure waardoor hij waarschijnlijk de rest van het seizoen niet meer mee kan doen. Beterschap Max!

Meisjes, douchen en doelpunten. Wat een mooie zaterdag weer, het zonnetje schijnt, het veld is nog licht bevroren en de mannen zijn al in de kleedkamer voor de wedstrijd weer lekker met randzaken bezig. Hoe dat komt? We mochten tegelijk met de F1 onze wedstrijd starten en dus ook een kleedkamer delen. Nou ja met de F1, er waren naar mijn inschatting 8 spelers, 9 moeders (kan dat??), 2 leiders en een zusje. Het zusje was de oorzaak van de afleiding tijdens de voorbespreking, vragen als "Wat doet zij hier?" en "Ze is toch niet hier als we gaan douchen?" kwamen voorbij. Op de vraag wat daarvan het probleem is kreeg ik te horen dat ze dan naar de piemels kan kijken. Ja, we zijn er weer, meisjes en piemels... Wat is er gebeurd met de wedstrijdbesprekingen van vroeger, ik kan me herinneren dat wij als good old Tom van Stokkum of Theo van Ginneken aan het woord waren dit niet hoefden te doen. Wij luisterden aandachtig en met respect en voerden tijdens de wedstrijd plichtsgetrouw onze taken uit. Maar goed, alle randzaken en historische feiten ten spijt. Zoals onze voorzitter altijd zegt na driekwart van de bestuursvergadering "We zijn een voetbalvereniging, laten we het over voetbal hebben." En er is wat om het over te hebben hoor, er is heel erg goed getraind de afgelopen twee weken, de conditie neemt zichtbaar toe en als de 2-2 van vorige week bij Klundert een voorbode is dan word het een mooie wedstrijd. Aan het einde van een spannende eerste helft kregen we een hoekschop die door Jens (we stonden met 1-2 achter op dat moment) in één keer in de touwen werd gejaagd, we gingen rusten met een 2-2 stand. Heel erg spannend, de vraag was of wij of Irene (nee, niet de juf maar de voetbalvereniging) het felste uit de kleedkamer zouden komen. Nou, dat waren wij dus. Een wervelende voetbalshow in de tweede helft was het gevolg, de ene goal nog mooier dan de andere en wat een combinaties. Elke bal werd netjes in de voeten gespeeld aangenomen en doorgepasst, iedereen bewoog veel en fel en liep steeds goed vrij. Uiteindelijk was het resultaat een dik en dik verdiende 9-3 overwinning. De doelpunten kwamen van Diego (5x), Jens (2x), Quincy (1x) en Max (1x). Na de wedstrijd nog penalties en dan douchen, tenminste... De deur van de kleedkamer gaat open en, een zucht van verlichting onder de mannen. "Gelukkig, geen meisjes meer hier!" Over naar de orde van de dag denk ik dan maar...

Vandaag een superknappe 2-4 overwinning bij de koploper. Wat een helden zijn onze jongens, inzet, samenspel en plezier!!