Top Local Places

Starboost

, Groningen, Netherlands
Computers/technology

Description

ad

Starboost richt zich op de het ontwerpen en opzetten van websites en social media voor de Horeca. Dit is onze Facebookpagina! Op deze pagina laten wij al onze creatieve ontwerpen zien, maar delen wij ook onze kennis en ervaring met jullie. Wij updaten onze Facebook regelmatig. Als jullie iets leuks hebben wat wij echt op onze Facebook moeten zetten, stuur ons dan gelijk een bericht! Dat vinden wij erg leuk.

Starboost richt zich op grafische vormgeving voor horeca bedrijven, daarnaast ondersteunen wij ook bij het gebruik van social media. Uiteraard gaan wij andere grafische vormgeving/ontwikkelingen uitdagingen ook graag aan.

Starboost is opgericht in 2011 als een hobby bedrijf. Inmiddels is de hobby iets wat uit de hand gelopen en werken wij met serieuze opdrachtgevers die genieten van onze kennis en creativiteit. Het team bestaat tot op heten uit drie mensen. Rosalie Bouma is het creatieve brein bij Starboost. Jerke Combee doet de front-end development en werkt met veel passie en kennis aan onze producten. Sander Volbeda is de founder, social media specialist en online marketeer van Starboost.

Wij werken met passie, dit willen wij graag met jullie delen! Like ons op Facebook of neem eens een kijkje op onze website www.starboost.nl

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Icy Agency - Wij maken merken en bedrijven succesvol

Starboost is er begin deze maand mee gestopt! Het is tijd voor iets nieuws, gewoon even iets anders. Daarom zijn teamleden van Starboost een nieuwe bedrijf begonnen met een nieuw doel. Icy Agency is de naam en wij willen merken succesvol maken. Meer weten? Check http://www.icyagency.com/ of onze Facebookpagina https://www.facebook.com/icyagency/?fref=ts

facebook.com

Quiz

NEAR Starboost