Top Local Places

OIDUTS

Meerenakkerplein 21, Eindhoven, Netherlands
Graphic Designer
advertisement

Description

ad

Bij OIDUTS doen we het anders… Wij denken, ademen en spreken communicatie. Bij OIDUTS doen we het anders… Wij denken, ademen en spreken communicatie. Met succesvolle online en offline communicatie zorgen wij voor een ongekende presentatie richting uw (potentiële) klanten.

Opening Hours

maandag
08:30 - 17:30
dinsdag
08:30 - 17:30
woensdag
08:30 - 17:30
donderdag
08:30 - 17:30
vrijdag
08:30 - 17:30
zaterdag
10:00 - 14:00

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hoe kunnen wij het voor vrachtwagenchauffeurs makkelijker maken om te laden en lossen? Hoe zorgen wij dat ze op de juiste locatie staan? Daar hebben wij een antwoord op! Wij hebben het ontwerp, spandoek en frame voor Industriële Veiling Eindhoven B.V. mogen verzorgen! OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Ook wij zijn al druk bezig met de voorbereiding voor de kerstdagen. OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Een nieuwe BNI Chapter in Valkenswaard: BNI Valkenier. Roll-up banners kunnen natuurlijk niet ontbreken! OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Ben je in de business lounge bij PSV en moet je hoognodig naar het toilet? Grote kans dat je ons tegenkomt! Tot het einde van dit seizoen zijn wij te vinden op de toiletten! OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Een mooie kantoor- en werkruimte aan de rand van een drukbezochte weg. Natuurlijk: raambelettering! Wij hebben het ontwerp, print en montage voor Medical Control mogen verzorgen! OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Wees er op tijd bij: voordat je het weet is het alweer kerst! Voor Van Veen Consultancy hebben wij de eerste kerstkaarten van het jaar alweer mogen leveren. Wij hebben het ontwerp, drukwerk en enveloppen mogen verzorgen! OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Het is tijd voor de vrijdagmiddagborrel! We hebben hem al een tijdje liggen maar gaan nu écht even voor zitten... P.S. We zijn natuurlijk wel bereikbaar ;) OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Met subtiele wijzigingen de uitstraling van liften veranderen... Bij Croy 7 (Het Kasteel) hebben wij de liftdeuren met kleine aanpassingen omgetoverd tot de entree van een kasteel. Wij hebben de print en montage mogen verzorgen! OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Vorige week zijn wij op uitnodiging van een van onze leveranciers (gespecialiseerd in print) langs geweest om nieuwe ontwikkelingen te bekijken en te bespreken. Indrukwekkend! OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Van onopvallend kantoorpand naar kantoorpand met subtiele bedrijfsreclame: dat was de opdracht van ZZPadminOnline. Is het gelukt? Wij hebben de raamstickers en montage mogen verzorgen! OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Nog geen 3 maanden geleden hebben wij voor ICS Cool Energy een aantal roll-up banners mogen verzorgen. Vandaag hebben wij wederom 5 roll-up banners mogen leveren! OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com

Het eindresultaat van de map inclusief binnenwerk! OIDUTS - Sterk in web, ontwerp, drukwerk en print! Nieuwsgierig geworden? Daag ons uit! Bel: 040 – 4002 860, mail: info@oiduts.nl of kom langs op ons kantoor in Eindhoven. Wij zetten verse koffie.

facebook.com