Top Local Places

Imagine Identity and Culture

Frankemaheerd 2, Amsterdam, Netherlands
Museum/art gallery

Description

ad

www.imagineic.nl  Imagine IC gaat op zoek naar het dagelijks leven van jongeren. Van 2013 tot 2016 fungeert Imagine IC, tegen de achtergrond van de Nederlandse ratificatie van het UNESCO-verdrag voor immaterieel erfgoed,  als kennispartner op terrein van verzamelen, presenteren en bewaren van immaterieel erfgoed.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Urban Rainbow: mooie samenkomst van LHBT's | ImagineIC

facebook.com

Tassenmuseum Hendrikje

Tassenmuseum Hendrikje
facebook.com

Urban Rainbow, Queering Zuidoost 2016

Onder de noemer Cultuurlijn 1102 biedt CBK Zuidoost jaarlijks samen met het Bijlmer Parktheater en Imagine IC een cultureel programma aan. Doel van deze samenwerking is het cultuuraanbod in Amsterdam Zuidoost op de kaart te zetten binnen en buiten Amsterdam. De drie grootste cultuurinstellingen van Amsterdam Zuidoost bieden de bezoeker een dag vol erfgoed, beeldende kunst en theater aan. Allemaal met een gezamenlijk thema. Deze dag vindt altijd ergens in juni plaats. Cultuurlijn 1102 verwijst naar het postcodegebied waarin de instellingen zich bevinden. © Les Adu 2016

Urban Rainbow, Queering Zuidoost 2016
facebook.com

Stadsgevoel, Garage Kempering 28 juni 2016

Imagine IC programmeerde op dinsdag 28 juni een bijeenkomst vol Kemperingsverhalen. Bij deze bijeenkomst deelden de bezoekers hun emoties en ervaringen over deze Bijlmer-parkeergarage. © Les Adu 2016

Stadsgevoel, Garage Kempering 28 juni 2016
facebook.com

Imagine IC's cover photo

Read & Eat met o.a. Collin Edson, Raymi Sambo, Marjolein Houweling, Jenny Wesley en Andre Reeder, tijdens Urban Rainbow met Cultuurlijn 1102 afgelopen donderdag. Op de achtergrond de nieuwe tentoonstelling Queering Zuidoost, Zien en Gezien worden. Tot en met 31 augustus bij Bijlmer Meer - Imagine IC boven in de expo zaal.

Imagine IC's cover photo
facebook.com

Instagram video by Imagine IC • Jun 17, 2016 at 1:27pm UTC

Alles over seksuele diversiteit op 23 juni tijdens Urban Rainbow. Reserveer nu via: Bijlmerparktheater.nl

facebook.com

Oude parkeergarage als culturele hotspot

MC Aries over garage Kempering:'Ik ben opgegroeid in Kruidberg. Dat is hier tegenover, dus voor mij is dit geschiedenis. Ik ben blij dat het er nog is, want al die garage's zijn bijna weg. Dit is nog het kleine beetje wat ik nog over heb van mijn jeugd. Dat is goed, man!'. Check dit filmpje van BijlmerEnzo voor nog meer emoties & ervaringen over garage Kempering. Deel op dinsdag 28 juni jouw emoties bij de bijeenkomst van Imagine IC.

facebook.com

Timeline Photos

Dit zijn ze dan: de dansers van de Urban Rainbow flashmob!

Timeline Photos
facebook.com

Cultuurlijn 1102

facebook.com

MAFB

MAFB
facebook.com

Stadsgevoel 1: Parkeergarage Kempering | ImagineIC

http://www.imagineic.nl/verkenningen/stadsgevoel-1-parkeergarage-kempering

facebook.com

Timeline Photos

Fans van Imagine IC! Expo LEIP, alles over stadse babbels! wordt nu afgebouwd. Alle toegevoegde woorden gaan het archief in. Bedankt voor jullie Leipe woorden!

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

karlijnmerle

Just another day at the office.

@karlijnmerle, instagram.com

Quiz

NEAR Imagine Identity and Culture