Top Local Places

Gopublic

Paasheuvelweg 31, Amsterdam, Netherlands
Internet/software
advertisement

Description

ad

We zijn enthousiast over interactieve websites die verbindend werken tussen uw organisatie en uw doelgroep. We bedenken, adviseren, ontwerpen, bouwen, evalueren, monitoren en sturen waar nodig bij. Alles voor uw online ambities. CONCEPT & STRATEGIE
Het internet verandert letterlijk elke dag, en wij veranderen net zo hard mee! Onze klanten willen zich bezighouden met hun doelstellingen en missie. Dan heb je een bureau nodig dat adviseert, de mogelijkheden kent en geen blad voor de mond neemt. Wij helpen bij een heldere online strategie en voorzien voor concreet advies. Op het gebied van uw website bijvoorbeeld, of op SEO, Adwords of Social Media gebied.

WEBONTWIKKELING EN ALLES WAT DAARBIJ KOMT KIJKEN
Als strategie en concept helder zijn kunnen we dit ook voor u uitwerken. Een geheel nieuwe website met krachtig CMS, een social media strategie, een adwords campagne in Google of een SEO aanpak voor een betere score in de organische resultaten. Maar zelfs voor huisstijlen, brochures en andere uitingen kunt u bij ons terecht. We begeleiden u van begin tot eind.

MONITORING EN OPTIMALISATIE
En dan verder. Wij laten u niet in een donker bos achter. Wij gaan mee! We denken mee, kijken mee, adviseren, monitoren en sturen waar nodig bij. Een website vraagt continu om aandacht en wij helpen u om blijvend succesvol te zijn op het internet.

GOPUBLIC GELOOFT...
dat de belangrijkste uitdaging voor organisaties is om groepen of gemeenschappen aan zich te binden. We noemen dat in de internet wereld ook wel tribes. Gopublic gelooft in de kracht van deze internet tribes en ziet het internet vooral als een interactief medium. Het zijn nieuwe bronnen van creativiteit. Dat kan in de vorm van een lidmaatschap maar ook losser, bijvoorbeeld door een community van geïnteresseerden die door middel van verschillende communicatie kanalen worden geïnformeerd, geïnspireerd en/of op een bepaalde manier worden bediend.


GOPUBLIC DROOMT...
dat organisaties en instellingen zich meer in de netwerksamenleving gaan bewegen en het internet als interactief medium optimaal, creatief en effectief gaan inzetten. Zo stimuleren we creativiteit en halen we het beste in de organisatie en de doelgroep naar boven.

GOPUBLIC ADVISEERT...
de organisatie verder te kijken dan ‘oh ja, het internet, daar moeten we wat mee’. Het is niet langer een ‘digitaal visitekaartje’. Het internet kan ingezet worden om kwalitatieve relaties te leggen. Door een doordachte online strategie en de daaruit vloeiende uitingen zoals een sterke website, aanwezigheid op social media en slim gebruik van Google Adwords kunnen organisaties mensen aan het merk binden en onderling verbinden. Om loyaliteit en vertrouwen te bouwen. En zo echte meerwaarde te creëren.

GOPUBLIC BOUWT...
mee aan uw organisatie. Door de mogelijkheden van het internet optimaal in te zetten. Dat vraagt een maat gerichte aanpak. Een website bouwen kan iedereen. Wij helpen bedrijf en organisatie om netwerken te bouwen en daar het internet voor in te zetten. Gopublic bouwt graag mee aan de relatie tussen u en uw doelgroep. Heel concreet door onder andere digitale gemeenschappen te creëren en de interactiviteit op te zoeken. Bijvoorbeeld de leden van een instelling of kerk of de verschillende partijen rond een school zoals ouders, leerlingen en docenten. Het internet kan worden ingezet om deze relaties te leggen en te verdiepen.

CONTACT