Top Local Places

Lasertag Alkmaar

koelmalaan 330, Alkmaar, Netherlands
Recreation Center
advertisement

Description

ad

Lasertag is dé nieuwe vorm van het klassieke lasergame spel. Het is actiever, uitdagender en geeft een real game simulatie. Ervaar het nu! Lasertag is een uitdagend lasergame spel in een nieuwe vorm. Het is actiever, meer tactisch en geeft een real game simulatie. Met ons aan ervaring rijke team, willen wij u de beste belevenis leveren in de coolste binnenbaan van regio Alkmaar. We hebben iets bijzonders gecreëerd in ons spel. Het is een mix ontstaan vanuit onze ervaring met paintball, lasergame, airsoft en video games. Op maat gemaakt voor elke groep, jong of oud. Geschikt voor kinderfeesten, familie- en vriendenuitjes, klassenuitjes, sportverenigingen, vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes etc.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vriendschappelijke toernooi, schrijf je gauw in voor een nieuwe leuke ervaring bij Lasertag Alkmaar

facebook.com

Ook voor onze fans

facebook.com

Lasertag Alkmaar is alweer volop aan het knallen in 2018! We hebben aanpassingen gedaan in het veld en we werken keihard aan een nieuw project naast Lasertag. Dit zal een nieuwe belevenis worden. Zodra het meer vorm krijgt, dan zullen we hierover bericht geven. We willen iedereen nog bedanken voor de deelname het afgelopen jaar en voor de positieve reacties! Hierdoor krijgt ons Team weer een boost om nieuwe en bestaande klanten een fantastische Lasertag ervaring te bieden.

facebook.com

Super diverse gezellige teams gezien! Goed gedaan

facebook.com

We willen onze krijgers Fijne Kerstdagen wensen! Wil je nog een stoere persoonlijke cadeaubon voor onder de boom? dan kunnen we dat regelen en deze digitaal opsturen. 2e Kerstdag en in de Kerst vakantie zijn we geopend. Bel of mail voor een afspraak of voor meer informatie.

facebook.com

Check out deze vette clip. Gespeeld en gemaakt door Create Alkmaar. Nogmaals bedankt! Jullie hebben fanatiek gespeeld!

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Warface

facebook.com

Vals spelers worden gestraft

facebook.com

Call Sign We hebben goed nieuws voor de gamers van Lasertag Alkmaar. Aangezien het aantal terugkerende spelers groeit, bieden we de mogelijkheid aan om jouw vaardigheden bij te houden net als in de multi-play games. Je kan nu op je mobiel laten zien wat je waard bent bij Lasertag Alkmaar. Het beste is om de Apps van Lasertag Pro “Edge Terminal + Call Sign” thuis alvast te instaleren vanaf Google Play. Log in op je mobiel bij de 2 Apps en schrijf je alvast in. Geef jezelf een coole Call Sign en groei mee met het spel. Jouw naam wordt dan gekoppeld aan een van de units, waarmee je schiet en speelt. Ook zijn er bonussen welke vrij gespeeld kunnen worden. Dit is zeker aan te raden als je meer dan 1 keer gaat spelen met je vrienden. Overige instructie krijg je bij Lasertag Alkmaar.

facebook.com

Voor alle Call of Duty fans

facebook.com

Recommended Before and After transformation