Top Local Places

Le Champion

Berenkoog 54, Alkmaar, Netherlands
Event Planner

Description

ad

Organisator van toonaangevende en onderscheidende sportevenementen op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen.   Le Champion organiseert toonaangevende en onderscheidende sportevenementen op het gebied van hardlopen, fietsen en wandelen. Naast de PWN Egmond Halve Marathon en AGU Egmond-Pier-Egmond organiseert zij diverse grootschalige evenementen, zoals de TCS Amsterdam Marathon, de Dam tot Damloop, de Ronde van Noord-Holland en de Plus Wandel4Daagse Alkmaar. Maar ook kleinschalige activiteiten, zoals fiets- en wandelreizen in binnen- en buitenland. In totaal brengt Le Champion jaarlijks 200.000 mensen in beweging. Kijk voor meer informatie  op www.lechampion.nl.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

1 weekend, 3 sportevenementen en dat allemaal in de omgeving van het prachtige Zandvoort! Aan welk Le Champion evenement doe jij mee? A. Zaterdag wandel ik de 30 van Zandvoort B. Zondag fiets ik de Omloop van Zandvoort (Inschrijven is nog mogelijk!) C. Zondag ren ik de Runner's World Zandvoort Circuit Run

facebook.com

“Als je meedoet aan de 14K Run beleef je een unieke hardloopervaring en ondersteun je de Cruyff Foundation. Zij brengen jeugd in beweging. Met het geld dat we hiermee inzamelen, ondersteun je onder andere gehandicaptensport projecten.” Om deze reden vindt Marlou van Rhijn, Paralympisch kampioene op de 100m en 200m, de Cruyff Foundation 14K Run zo belangrijk! Om welke reden loop jij mee?

facebook.com

De voorinschrijving is geopend voor de Dam tot Damloop! Zien we jou aan de start van de Dam tot Damloop op 23 september? Inschrijving is geopend voor: 🏃‍ Le Champion leden 🏃‍ Dam tot Dam Businessloop - VIP bedrijven 🏃‍ Exclusieve Dam tot Dam Kick-off run (LAATSTE 5 PLEKKEN!) 👉 Schrijf je hier in: bit.ly/inschrijven_DTD

facebook.com

De Cruyff Foundation 14K Run is een Social Run die start bij het Johan Cruijffplein en finisht in de Johan Cruijff ArenA. Dit evenement wordt georganiseerd door de Cruyff Foundation, in samenwerking met Ajax en Le Champion. De 14K Run vindt plaats op woensdagavond 25 april, de geboortedag van Johan Cruijff. Via een route van exact 14 kilometer langs memorabele plekken uit het leven van Johan Cruijff eindigt de run in de Johan Cruijff ArenA. Een prachtige manier om stil te staan bij zijn gedachtegoed en om de missie van de Cruyff Foundation te steunen: jeugd vooruit brengen door beweging. 5K Run, Business Run en Kids Run. Naast de 14K Run wordt er ook een 5K Run, een Business Run en een speciale Kids Run georganiseerd. De start en finish van de 5K Run en de Kids Run zijn in de Johan Cruijff ArenA. De opbrengsten van de 14K Run, de 5K Run en alle bijbehorende acties komen volledig ten goede aan de projecten van de Cruyff Foundation. De opbrengsten van de Kids Run gaan naar de Ajax Foundation.

facebook.com

Het Dam tot Damloop feestje wordt nóg beter!

facebook.com

🙌 BIJNA!! Dat felbegeerde startbewijs voor de meest unieke & gezellige run kun jij bijna scoren. Maandag 19 maart 09.00 uur gaat de vervroegde inschrijving open voor Le Champion leden en voor VIP bedrijven. De reguliere inschrijving gaat open op 11 april 19.00 uur. Ben jij bij de Dam tot Damloop 2018?

facebook.com

Wandelen door de bloeiende heide, langs landgoed De Paltz en Paleis Soestdijk en door de bossen en duinen. 🌳🌺 Klinkt als een perfect weekendje weg toch? Goed nieuws! Vanaf nu kun jij inschrijven voor het gloednieuwe wandelevenement op 18 & 19 augustus: het Soester Wandelweekend! Kies zelf jouw afstand en of je 1 of 2 dagen wilt wandelen. Met wie wil jij de omgeving van Soest en Baarn ontdekken? Lees hier alles over dit nieuwe wandelevenement: bit.ly/soester_wandelweekend

facebook.com

Inschrijfalarm 🔔!! Vanavond om 23:59 uur sluiten de inschrijvingen voor de evenementen in Zandvoort. Heb jij je nog niet ingeschreven? Race dan snel naar de site en schrijf je in!

facebook.com

Vrijdag vrijwilligersdag! Dit keer zetten wij niet één maar twee toppers in het zonnetje! Lees hier hoe Adrie & Bert zich al ruim 40 jaar inzetten voor Le Champion! 💐 Geef onze toppers een like!

facebook.com

Hoe klein of groot je ook bent en welke afstand je ook loopt.... het finishmoment tijdens de Runner's World Zandvoort Circuit Run is altijd groots. Wil jij dit onbeschrijfelijke moment ook beleven? Aankomende maandag sluit de inschrijving dus scoor nog snel jouw startbewijs 👉 http://bit.ly/inschrijvenZandvoortCircuitRun.

facebook.com

''Als ik op mijn fiets zit ben ik niet te houden'' Le Champion lid Drikus Haalbom is fietser van het jaar geworden! Dit werd bekendgemaakt in het BICYCLING magazine! Alle hulde voor onze fietsheld! 💐👍

facebook.com

Op zaterdag 3 maart vond er weer een clubwandeltocht plaats. Dit keer was het een winterwandeling in de omgeving van Leiden. Heb jij altijd al eens mee willen doen aan een clubwandeltocht? Lees dan snel verder.

facebook.com

Quiz

NEAR Le Champion