Kuusijärventie 3, Vantaa, Finland
Sports event

Description

ad

Sipoonkorpi Trail on polkujuoksutapahtuma Vantaan Kuusijärvellä. 30/21/10 Syys Sipoonkorpi Trail juostaan 23.4., 28.5. ja 1.10.2016 Polkujuoksu sopii myös sitkeille aloittelijoille ja haasteita riittää kokeneemmillekin juoksijoille. Sipoonkorpi Trail -polkujuoksutapahtuman reitti kulkee Kuusijärveltä itään, Sipoon puolelle. Reitillä on viitoitus ja juomapisteitä. Syys Sipoonkorpi Trail  3.10.2015 Matkat 21km ja 10km ja nyt juoksijoiden pyynnöstä hieno 30km reitti.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Retkiluistelukelit suosivat viikonloppuna. Poluillakin on edelleen lähes lumetonta. Sipoonkorpi Trailillä pääsee jo huhtikuussa merkityille poluille! Sipoonkorpi Trail -tapahtuma lauantaina 29.4. Vantaan Kuusijärvellä alkaen klo 10.00! Keväällä tapahtumaa edeltävinä viikonloppuina Kuusijärvellä mahdollisuus tutustua reitteihin: Sunnuntaina 16.4.2017 klo 10.00 10km reitillä, paluu n. klo 11.30-12.00. Sunnuntaina 23.4. 2017 klo 10.00 21km ja 30km takalenkeillä - suunnitelmissa kimppakyyti Kuusijärveltä - paluu n. klo 12.30-13.00. Seuraa tätä Facebook -sivua. Kokoontuminen näihin on Cafe Kuusijärven järvenpuoleisella takaterassilla sunnuntaina klo 10.00. Sipoonkorpi Trail toivottaa Hyvää Joulua ja positiivista polkujuoksuvuotta 2017! www.sipoonkorpitrail.com

MapAnt

Linkkivinkki: (jos pidät metsässä liikkumisesta niin) melkein koko Suomi on nyt (suunnistus-)kartoitettu automaattisella Karttapullautin/MapAnt systeemillä. Toimii ainakin Chromella. Nyt on entistäkin helpompi mennä metsään! http://www.mapant.se/fi/

Photos from Sipoonkorpi Trail polkujuoksu 30km, 21km ja 10km's post

Sipoonkorpi Winter Trail Run reittiä suunnittelemassa. Pakkanen oli jo mukavasti kovettanut polkuja. Myös kettu oli tekemässä omia reittejään.

Naiset enemmistönä lauantain Sipoonkorpi Traililla. Yhteensä maaliin tuli 317 juoksijaa, joista naisia oli yli puolet, eli 174 juoksijaa. 10km:lla 96 naista/ 147 juoksijaa 21km:lla 65 naista/ 130 30km:lla 13 naista / 40 Nähtäväksi jää hallitsevatko naiset tätä tilastoa myös keväällä?

Naiset enemmistönä lauantain Sipoonkorpi Traililla.
Yhteensä maaliin tuli 317 juoksijaa, joista naisia oli yli puolet, eli 174 juoksijaa.

10km:lla 96 naista/ 147 juoksijaa
21km:lla  65 naista/ 130
30km:lla 13 naista / 40

Nähtäväksi jää hallitsevatko naiset tätä tilastoa myös keväällä?

Syys Sipoonkorpi Trail 2016 - Finnresults

Muutama otos päivän Sipoonkorpi Trailista. Tällä kertaa sää hyväili juoksijoita niin hyvin kuin se vain voi syksyisessä Suomessa tehdä. Iso kiitos juoksijoille ja toimitsijoille!! Keväällä taas juostaan näissä maisemissa.

Tuolla voi hakea lähtölistan tietoja nimellä, ja tarkastaa lähtönumeronsa. http://www.finnresults.fi/syys-sipoonkorpi-trail-2016 PS. Jälki-ilmoittautumiset kirjallisesti (Nimi ja matka ja puhelinnumero) toimiston Muutokset -huoneessa aamulla klo 8.00-10.00.

Lähdöt lauantaina kello 10.00 pidemmille 21km ja 30km matkoille ja kello 10.30 10km matkalle. Lähtönumerot saa toimistomökistä (mökki sijaitsee puusillan lähellä parkkipaikan ja Cafe Kuusijärven välissä.) Lähtö tapahtuu päärakennuksen ja järven välistä. Reitit ovat pysyneet lähes ennallaan edellisvuoden ja kevään tapahtumista.

Ensimmäiset merkkaukset tehty 30km matkan takamaastossa. Toivotaan, että tällä kertaa merkkaus pysyisi h-hetkeen asti. Polut ovat suht kuivia, mutta ainakin pisimmillä matkoilla voi varautua tossujen kastumiseen.

Tero Hyppölä: Tupla-ironman MM-kilpailu

Syys Sipookorpi Trailille on tulossa hienosti osallisujia. Yksi mielenkiintoisista ilmoittautuneista on kokenut ultrajuoksun menestyjä ja tuplatriathlonin tuore MM-mitalisti Tero Hyppölä. Hän lähtee Sipoonkorpeen nautiskelemaan 30km reitille kauden päätapahtumien jälkeisellä rentoudella. Tero on myös lahjoittanut muutaman kappaleen omasta urheiluelämästään kertovaa kirjaa palkinnoiksi. Kirjat arvotaan osallistujien kesken. Kirjaa on saatavilla myös Terolta postitse 32€ ja Kuusijärvellä tapahtuman yhteydessä 25€ hintaan. Lauantaina paikalla muunmuassa inov-8 tuotteita myyvä Tmi Pekka Väisänen. Kirjaan saa tutustua Pekan teltalla. Lisää tarina Teron MM-mitalireissulta netissä: http://ultrajuoksu.fi/kilpailut/kilpailuraportit/tero-hyppola-tupla-ironman-mm-kilpailu/