Top Local Places

Fitness Form - Vojens

Vestergade 16, Vojens, Denmark
Gym/Physical Fitness Center

Description

ad

VELKOMMEN TIL DET NYE FITNESS FORM! ��
Lidt om os:
Det nye Fitness form hører til i rådhuscenteret i Vojens. Bag Fitness Form står to kammerater, som vægter en god træningsoplevelse lige så højt, som følelsen af et center, hvor der er plads t Vi er et ubemandet fitnesscenter i Vojens med et bredt program inden for bodybuilding, motion, holdtræning og meget mere!

Vi vil gerne tilbyde det bedste for vores kunder, og har bl.a. derfor ingen oprettelsesgebyr eller binding.

Kontakt os gerne her på Facebook eller tlf. 51505671 el. 60213318. Så besvarer vi alle spørgsmål og henvendelser hurtigst muligt :-)

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

JANUAR - NYT ÅR - ny dig?💪🏽 Står du med overvejelsen om at melde dig ind i et fitness center? Ønsker du at blive en sundere og bedre udgave af dig selv? Så er fitness form uden tvivl stedet for dig💚 hvorfor tænker du? Fordi vi er et sted med en god, hyggelig og venskabelig atmosfære. Alle er velkommen og ingen bliver set ned på, tværtimod bifalder vi din kamp mod et bedre dig. Vi har alt hvad hjertet begærer indenfor træningsmaskiner, zumba og strong by zumba(inkluderet i prisen), samt fordelagtige rabatter i Snack'it (vojens's nye sunde fastfood sted)😍💚 oveni alt dette er der mulighed for at få lagt personlige trænings og kostplaner af uddannet vejledere, til en overkommelig pris. - fitness form har ingen binding, ingen lange opsigelsesperioder og ingen skjulte gebyrer. Alt dette får du for kun 139kr i måneden 💪🏽 Indmeldelse og rundvisning i centeret kan ske hver tirsdag og torsdag hvor der er åben reception fra kl 17-18. - eller hver dag hos Snack'it.😄Der kan gives én gratis prøvetime pr. Person. Vi ses i fitness form vojens, Vestergade 16💪🏽💚

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Alle medlemmer får 10% på udvalgte varer 💪💪 vi ses

facebook.com

facebook.com

!! HØTTE TILBUD !! Ingen undskyldninger for ikke at komme i gang... Meld dig ind i ugen efter høtte og få hele september måned gratis. Vi ønsker alle en rigtig god høtte fest - pas på hinaden :-)

facebook.com

!! HUSK DET ER HER PÅ FREDAG VI HOLDER FITNESS AFTEN !! Vi har flere fede og lækre ting klar til Jer :-) Vi trækker lod om 2 x 6 måneders gratis medlemskab blandt alle fremmødte. Alle nysgerrige/interesserede er velkommen til at kigge forbi :-)

facebook.com

FITNESS AFTEN - Vi glæder os til at se dig :-) ALLE interesserede/ evt. nye medlemmer er velkommen til at kigge forbi. Husk, har du binding fra andet sted, så kan du træne gratis hos os i din bindingsperiode. Del gerne! :-) #ViHaderBinding #FitnessAften #WeekendHygge

facebook.com

HUSK ZUMBA HVER MANDAG OG ONSDAG :-)

facebook.com

facebook.com

Kom gerne forbi og se vores store udvalg af fitness maskiner. I den kommende uge 4 står vi klar man-, tirs- og torsdag fra kl. 17.00-18.00 til at vise dig rundt til et uforpligtende kig. Er der et tidspunkt som passer dig bedre, så send os en besked i indbakken her på Facebook - så aftaler vi nærmere når det passer dig! Vil du få det bedste resultat eller optimere yderligere på din træning - så står vores professionelle uddannede instruktør Thomas Larsen klar til at hjælpe og rådgive dig efter dit personlige behov. Husk, vi har ingen oprettelsesgebyr, bindinger eller andre skjulte gebyrer. Pris pr. mdr. 139,- Pensionister/+60 år. 99,- #FitnessForm#FlestFitnessMaskinerIVojens

facebook.com

Vi håber I alle er kommet godt over julen og ind i det nye år :-) Er du træt af at betale for meget for dit fitness medlemskab samt trælse oprettelsesgebyrer og skjulte bindinger - SÅ SE MED HER! Vi har i denne uge åbent i receptionen tirsdag-fredag fra 15.00-18.00. Vi har meget mere end du tror - så kom gerne forbi til en lille rundvisning :-) Medlemskab koster kun 139,- pr. mdr. Ingen binding eller oprettelsesgebyr! Vi har vores egen uddannede instruktør, som er klar til at hjælpe dig med dit eget personlige program og/eller kostplan. Du har mulighed for at træne alle 24 timer i døgnet. Vi glæder os til at vise dig rundt i centeret :-)

facebook.com

Quiz

NEAR Fitness Form - Vojens

byVIGSØE

Vojens, Denmark
Spas/beauty/personal care