Top Local Places

Center for teknisk installation

Hasselager Allé 2, Viby, Denmark
Education

Description

ad

Elektriker, EUX elektriker
VVS-uddannelsen, EUX VVS- og energispecialist Velkommen til den officielle facebook-side for Center for teknisk installation, AARHUS TECH.

Siden er et mødested for elever og lærere, med henblik på kommunikation og erfaringsudveksling. Også tidligere elever og andre med tilknytning til centret er velkomne til at bruge siden.

Du vil her på siden få mulighed for at følge med i, hvad der sker på centret, både i dagligdagen og når der er specielle arrangementer.

Du vil på siden kunne dele din interesse for klima og energi med andre - inspirere andre og selv lade dig inspirere.

Brug siden og lad os udvikle den sammen!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Elektriker - AARHUS TECH's cover photo

Branchen skriger på dygtige elektrikere. Har du hænderne skruet rigtigt på? Kan du tænke abstrakt, og får du optur, når el-systemet er fixet og alle lamper lyser? Elektrikeren installerer lys og energiforsyninger, arbejder med intelligente el-styringer, maskiner, robotter eller netværk. Skolestart 8. august 2016. Se mere på aarhustech.dk/elektriker #masteryourcraft #aarhustech * OHM er en måleenhed for størrelsen af den elektriske modstand i en given elektrisk leder. Ohms lov siger, at elektrisk spænding er lig modstand gange strømstyrke. Enheden ohm er opkaldt efter fysikeren Georg Simon Ohm.

Elektriker - AARHUS TECH's cover photo
facebook.com

AARHUS TECH

facebook.com

Morgendagens el-marked begynder i dag

En af de største forandringer i elmarkedet bliver nu rullet ud! D. 1. april indføres Engrosmodellen, som skal sætte forbrugeren i centrum, styrke konkurrencen, ændre rollerne mellem elleverandører og netselskaber mv.

facebook.com

Timeline Photos

Påsketiden er over os, og som elektriker er det jo oplagt at lave de gamle lyspærer om til lidt pynt ;) Rigtig god påske til alle!

Timeline Photos
facebook.com

MIT udvikler ultralette solceller

Den næste generation af elektronisk udstyr er på vej!

facebook.com

Rekordoptag af nye lærlinge

Installationsbranchen er i vækst og sætter rekord i antallet af nye lærlingeaftaler!

facebook.com

Så er der penge til gode energi-ideer.

Har du som elektriker en idé til et nyt energiteknologisk produkt? Så er det nu, at du skal slå til! Der er i år afsat godt 170 mio. kroner til gode energi-idéer, og du kan søge støtte frem til den 7. april.

facebook.com

Alexander Strarup Sørensen er Danmarks bedste elektrikerlærling

Den nye Danmarksmester fortæller i videoen lidt om elektrikeruddannelsen, som giver gode jobmuligheder, høj løn og utallige muligheder for efter- og videreuddannelse.

facebook.com

Vi tænker bag facaden - tv- og biografreklamefilmen

Ny kampagne om elbranchen ruller ud i hele landet! ”Målet med den fælles kampagne er at skabe en forståelse for, at elbranchen er andet og mere end traditionelt håndvæk. Den er også kloge løsninger. Det budskab vil vi gerne have ud til den brede befolkning og især til de unge, der skal vælge uddannelse”, siger TEKNIQs administrerende direktør, Niels Jørgen Hansen.

facebook.com

Skills 2015 i levende billeder

Så er der ikke længe til, at dette års DM i Skills åbner! Fra den 4. - 6. februar kan du bl.a. følge de dygtige unge elektrikere i kampen om at blive den bedste. Læs mere om finalisterne her: http://www.tekniq.dk/videncenter/oversigt/uddannelse/laerlingeuddannelser/mesterskaber

facebook.com

Elektriker - AARHUS TECH's cover photo

Elektriker - AARHUS TECH's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Tusind tak til alle medarbejdere, elever og gæster, der deltog i vores uddannelsesmesse i torsdags – messen slog alle rekorder med 746 besøgende (485 sidste år). Vi håber I fik en smagsprøve på AARHUS TECH og alle de muligheder, som vores uddannelser giver.

Timeline Photos
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Quiz