Top Local Places

Indret|Design

Carl Jacobsensvej 16, opg. 6, Valby, Denmark
Consulting/business services

Description

ad

Kreativ virksomhed på Kapselfabrikken, med stor erfaring indenfor indretning af virksomheder og private boliger.  Indret|Design er et indretningsfirma, som så dagens lys i 2012. Indret|Design har til huse i det kreative miljø på Kapselfabrikken i Valby, som er en rå industribygning fra 1929 og fremstår i bedste New Yorker-stil.

Kapselfabrikken huser flere designvirksomheder inden for møbler og mode, fotografer, reklamebureauer og film- og produktionsselskaber.

Indret|Design-arkitekterne har i snart 25 år beskæftiget sig med kontorindretning, men vi har også erfaring med lægeklinikker, privat indretning, køkkener og design af inventar. Vi indretter både de store totalindretningsopgaver og en enkelt arbejdsplads, udarbejder farveforslag eller valg af materialer og tekstiler med samme omhu og altid med respekt for arkitekturen og det blivende inventar.

Indret|Design har samarbejde med flere møbelleverandører, snedkere, systuer og gulvfolk, således at kan vi kan tilbyde vore kunder både indretning af lokaler, ordrebestilling og leverance.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i det kreative og hyggelige miljø i Valby.

Elsebeth Hansen
Indretningsarkitekt mDD

CONTACT

Quiz