Top Local Places

Sjørring Maskinfabrik

Sjørringvigvej 4, Thisted, Denmark
Local Business

Description

ad

Sjørring Maskinfabrik A/S blev etableret i Danmark i den nordjyske by Sjørring i 1946 med udgangspunkt i reparation af landbrugsmaskiner Velkommen til Sjørring Maskinfabrik A/S.

Formålet med vores profil er at informere omkring relevante nyheder og tiltag i relation til Sjørring Maskinfabrik A/S.

Vi værdsætter kommentarer og aktivitet på denne side samt sætter pris på alle opdateringer og debatter der måtte foregå herpå.

Facebook profilen er en offentlig side, således alle kan følge med og evt. kommentere på forskellige forhold vedrørende Sjørring Maskinfabrik A/S
Da profilen er offentlig henstiller vi til – uanset om man er medarbejder, kunde, leverandør eller andre - at der holdes en god tone. Vi tolererer ikke personificerede, anstødelige eller grove indlæg og forbeholder os retten til at fjerne sådanne.

Tak fordi du følger med, kommenterer og følger vores anvisninger.  

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Afdelingsleder - natholdet! | Jobindex

facebook.com

facebook.com

Nordjysk maskinfabrik får ansøgninger fra hele verden - Metal Supply DK

Nu også med i Metal Supply

facebook.com

Danish Companies Seek to Hire, but Everyone’s Already Working

Her kan du se artiklen i New York Times

facebook.com

Svejsere fra hele verden vil til Thisted efter avisartikel

facebook.com

Sjørring Maskinfabrik A/S

VI HAR FORRYGENDE TRAVLT OG SØGER DERFOR EFTER FLERE MEDARBEJDERE Svejser, robotoperatør, smede, klejnsmede, Industritekniker, ufaglært. Det er vigtigt at du er god til at arbejde sammen med kollegaer, da der ofte arbejdes på flere skift. Hvis du ud over svejseerfaring også har truckkort eller krankort, vil det være en fordel. Arbejdstiden: er dag, aften eller nat Eventuel yderligere oplysninger ved henvendelse til Afdelingsleder: Svejser, robotoperatør, smede og klejnsmede John Yde Hove telefon 23311366 eller Benny Dyrehauge telefon 40383135 Industritekniker: Søren Brix telefon 21388301 Ufaglært: Allan Kold telefon 21388303 Vi tilbyder: En grundig oplæring i et selvstændigt job, hvor du får mulighed for at sætte dit personlige præg på hverdagen og din egen arbejdssituation. Et godt arbejdsklima i gruppen, hvor der er en høj grad af medstyring. For de rette, er der tale om varigt arbejde. For de rette, er der tale om varigt arbejde Sjørring maskinfabrik A/S er en internationalt orienteret virksomhed, der producerer, optimerer og leverer produkter til entreprenørmaskiner, cementfabrikker, mineindustri m.m. Vi har klart fokus på, at være den mest fleksible leverandør, kombineret med høje krav til kvalitet og arbejdsmiljø. Vi er en af de største maskinfabrikker i Danmark med godt 250 ansatte.

facebook.com

Produktionsteknisk ingeniør/tekniker

Vi søger en Produktionsteknisk ingeniør/tekniker, så hvis det er dig eller du kender en som kunne være interesseret må du meget gerne dele denne med vedkommende. Se mere her: https://www.jobindex.dk/vis-job/h676365#.WKXkq0tjzVM.linkedin

facebook.com

Timeline Photos

Vi havde i sidste uge besøg fra bestyrelsen hos Gjerstad, som fik en fabriks rundtur samt så nogle af alle de flotte produkter vi laver for dem :-).

Timeline Photos
facebook.com

Hej alle følgere.. Vil forsøge at få lidt gang i vores facebook side fremover ved bla. at lægge billeder og information op mere hyppigt. Det kan være besøg eller interessante episoder og begivenheder fra dagligdagen, som kunne have generel interesse for os alle. Det kunne også være produkter eller maskiner med Sjørring producerede emner. Forslag modtages også gerne.

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Teamleder/Masterplanner med mod på store udfordringer!

Vi søger en Teamleder/Masterplanner – er det ikke dig, så DEL meget gerne :)

facebook.com

Quiz