Top Local Places

Cafe Vivaldi Slagelse

Rosengade 6, Slagelse, Denmark
Cafe

Description

ad

Café Vivaldi åbnede dørene for første gang i sommeren 1999 som den første Fransk / Italienskinspiredede café i Slagelse. På Vivaldi er der skiftende underholding med bla. live musik,tema aftener og bredt menukort af friske råvarer. Café Vivaldi åbnede dørene for første gang i sommeren 1996 som den første fransk inspirerede café i byen til glæde for mange mennesker. Café Vivaldi overtog lokalerne fra en blomsterforretning af samme navn og har siden da været Slagelses absolutte in café.

Meget tyder på at beliggenheden i hjertet af centrum og udsigt til Skt. Mikkels kirke om sommeren fra udendørspladserne gør Café Vivaldi til en favoritsted at nyde sommeren. Stemningen i hyggelige omgivelser har altid været meget værdsat hos vores gæster, og man mærker hurtigt sjælen i lokalet, når man træder ind af døren. Duften af friskbrygget kaffe og en udsøgt god brunch giver vores gæster en ægte autentisk oplevelse.

Café Vivaldi er stedet, hvor man kan:

- spise sin brunch og læse dagens avis

- gå hen i frokostpausen og spise en lækker sandwich eller salat

- nyde en kop kaffe i hyggelige omgivelser

- nyde en god bøf og glas vin om aftenen

I weekenderne er Café Vivaldi et perfekt sted at råhygge med vennerne. Der er skiftende underholdning med bl.a. LIVE musik hver weekend, stand-up, foredrag, tema aftener og selvfølgelig et bredt udvalg af coctails/drinks/øl. Vores dygtige tjenere og bartendere giver altid en venlig og imødekommende betjening.


Vel mødt - vi glæder os til at se dig!

Quiz