Top Local Places

Golf Brasseriet

Oksebrovej 13, Slagelse, Denmark
Restaurant/cafe

Description

ad

Vi ved, hvad der skal til for at gøre festen til en uforglemmelig oplevelse, og intet bliver overladt til tilfældighederne.


Restauranten

I Golfbrasseriet er alt det kedelige lavet for dig, hos os skal du bare koncentrere dig om at være og nyde vores smukke omgivelser, så klarer vi resten.

Hvis vejrguderne tillader det, kan du sætte tænderne i de gode sager under åben himmel.

Der dækkes op på terrassen og til tider tændes der op i den udendørs pejs. Når skumringen sætter ind vil der være varme tæpper at slå om sig, hvis ikke du vælger at foretrække det hyggelige loungemiljø ved baren.

Historien

Til og med 2010 arbejdede jeg som selvstændig i butiksfaget og var egentlig glad ved det. Men i 2011 skiftede jeg den branche ud med cafe livet i Ringsted. Jeg blev bestyrer af en lille cafe og faldt pladask for det, jeg vidste, nu var jeg på rette vej.

I 2013 skiftede jeg, cafe liv ud med restaurant / konference og kursus-center i Trelleborg Golfklub Slagelse, her er jeg landet solidt på begge ben, det er min drøm, det er det jeg skal lave.

Min Drøm

Jeg havde en drøm om at lave et sted, hvor mennesker ville komme i en uformel og uhøjtidelig stemning, omringet af dejlig natur med højt til himlen, hvor latteren til tider overdøvede stilheden. Humoren, gnisten i øjet og charmen der fik smilet frem på læben, skulle alt sammen være det, gæsten tog med sig hjem i erindringen.


Vi skulle samtidig være et sted, hvor medarbejderne gerne ville være og arbejde, fordi der var en god stemning, men også fordi løn og vilkår stemmede overens. Det skulle være et personligt sted, hvor vi ikke var bange for at vise hvem vi er og hvad vi står for.

Værdierne

” Uformelt - Autentisk - Naturligt ”

- Alle som èn gør sig umage, vi giver gæsterne en særlig og unik oplevelse.

Hos os arbejder vi ud fra et værdisæt, hvor vi gerne vil skabe en uformel stemning, dog betyder det ikke vi ikke skal være professionelle – vi vil gerne være dus med vores gæster.

Vi er altid fremme i skoene, har altid øje på virkeligheden og bruger de muligheder som findes. Vi er nede på jorden, lytter og er nærværende, vi ser vores gæster i øjnene.

Golf Brasseriet / Slagelse Kursus & Konferencecenter | Oksebrovej 13 4200 Slagelse | Tlf. 58 55 06

CONTACT

Quiz