Top Local Places

Lene Høj Zoneterapi

Grenåvej 690, Skødstrup, Denmark
Local business

Description

ad

Muskulær og almen Zoneterapi (RAB godkendt) Zoneterapi - Balanceolie/Shake i høj kvalitet (fiskeolie + udtræk af fra oliiven)  Øvrigt:  Formidling  af Espressomaskiner - Gourmet kaffe. Info aftener/dage  afholdes vedr. Balanceolie og kaffe. Ring og aftal tid.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Vil du gerne tabe dig inden sommeren - men er sukker / mad afhængig? Så har jeg mulighed for at hjælpe dig ud af din afhængighed på en god og effektiv måde med Tankefeltterapi. Send gerne en PB eller kontakt mig på 40340151:-) Må gerne deles :-)

facebook.com

Glæder mig til endnu en spændende dag i klinikken med blanding af Zoneterapi, Tankefeltterapi og info møde om Balanceprodukterne. <3

facebook.com

Foredrag med Peter Mygind | Syddjurs lokalkomité

Kunne det være noget for dig at høre Peter Mygind på torsdag den 14. april i Rønde? Efter at Peter har haft blodpropper - har han med succes bl.a. kunne takle sin efterfølgende ANGST med TANKEFELTTERAPI <3

facebook.com

TANKEFELTTERAPI & EFT Succesen med behandling af testpersoner fortsætter. Har du evt. en fobi, afhængighed, angst du vil af med? Tilbyder nu også TFT behandling af allergi, hovedpine, tinnitus eller smerter. KUN kr. 250 pr. behandling i maj måned. Ring for info el. booking af tid på 40340151 eller send en PB. God Week-end :-)

facebook.com

Jeg vil ønske alle her på FB og alle mine klienter - en rigtig, rigtig Go' Påske. Pssst, Jeg har stadig flere gavekort - hvis du lige mangler det perfekte Påskeæg til en du holder af (y)

facebook.com

Glæder mig til endnu en berigende undervisningsdag i Tankefeltterapi/EFT. Det er vildt sådan en effekt det kan have.

facebook.com

Mangler du det perfekte "PÅSKEÆG" til en du holder af? Så kom og få lavet et GAVEKORT til enten Zoneterapi eller Tankefeltterapi (y) HUSK, at her i marts måned koster en Tankefeltterapi behandling kun kr. 250. <3 (Jeg kan bl.a. hjælpe dig med en forbi, angst, afhængighed)

facebook.com

Har du en fobi (eks. for edderkopper/broer) en afhængighed (eks. sukker/rygning) eller har du eksamens skræk, præsentations angst du vil slippe af med så book tid til Tankefeltterapi hos mig. Pris i marts kun 250 kr./pr. behandling

facebook.com

New Study Shows Ginger Is 10,000x Stronger Than Chemo (And Only Kills Cancer Cells) - Health...

Utrolig spændende læsning. Her i huset supplerer vi nu vores Balanceolie med et ingefær shot <3

facebook.com

Igår fik jeg denne positive tilbagemelding fra Camilla som er en af mine testpersoner: "8 dage uden kage - sodavand - chokolade mm. Og har stadig ikke trangen!! Det er en skøn frihed ❤️ og dette er ved kun en gang TANKEFELTTERAPI. Tusind tak Lene"

facebook.com

Omega Balancen – Sådan vælger du den rigtige fiskeolie | libratum.dk

Tager du fiskeolie - men er du i tvivl om, om den du tager egentlig virker? Eller har du helt opgivet at tage fiskeolie? Læs artiklen og bliv klogere. Jeg har i de sidste 3-4 år hørt foredrag med Dr. Paul Clayton på events i Stockholm og Oslo. Han ved virkelig hvad han taler om. For yderligere info kontakt mig på 40340151

facebook.com

Da jeg nu også kan tilbyde TANKEFELT TERAPI i klinikken - søger jeg 5-8 testpersoner - der har evt. en fobi, en traume, angst - evt. præsentationangst, gerne vil afvænnes fra at ryge eller undgå sukker eller noget helt andet. Behandlingen kan du få mod et mindre vederlag. Hvis du er interesseret så send mig en PB med dit problem. :-) PS. Jeg forbeholder mig ret til at udvælge hvem der kan blive testpersoner. Alle får selvfølgelig svar .:-)

facebook.com

Quiz