Top Local Places

Jochumsen VVS & Blik

Bondehaven 17, Skødstrup, Denmark
Company

Description

ad

Hos Jochumsen VVS & Blik udfører vi alle former for alment VVS og blikarbejde for private såvel som erhvervskunder.  ✴ Jochumsen VVS
Jochumsen VVS er et stabilt VVS-firma med mere end 17 års erfaring. Vi udfører alle VVS- og blikkenslageropgaver. De seneste år har vi hovedsageligt beskæftiget os med større erhvervskunder, men dette betyder absolut ikke at vi ikke stadig udfører opgaver for den almindelige privatkunde.

✴ Brug os til dit næste projekt
Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Vi leverer energieffektive, miljørigtige og kvalitetsholdige løsninger til den rigtige pris.

✴ Alment VVS-arbejde
Hos Jochumsen VVS udfører vi alle former for alment VVS arbejde for private såvel som erhvervskunder. Udover vores ekspertise på det almene område er vores mandskab også gearet til at løse større specialopgaver på store projekter.

✴ Vi tænker på miljøet
For os er det vigtigt at tilbyde energieffektive og miljørigtige løsninger – der naturligvis laves til tiden og til den rigtige pris.

✴ Kvaliteten i højsædet
Vi er kendt for en høj kvalitet. Dette opnår vi ved at basere os på en god håndværksmæssig tradition og videreuddannelse af vores dygtige medarbejdere.

✴ Blikenslager arbejde
Kombineret med vores solide kunnen indenfor VVS området, har vi også mange års erfaring med blikarbejde. Kontakt os og lad os høre om dit næste projekt.

CONTACT

Quiz