Top Local Places

CM Foder og Jysk hesteterapi

Vitvedgade 2, Skanderborg, Denmark
Horse Trainer

Description

ad

Viden og kvalitet !
Fysiurgisk terapi, laserbehandling og hjælp til træning samt foder- og plejemiddelsalg Vi er en værdibaseret virksomhed, som på bedste vis prøver at imødekomme spørgsmål og ønsker fra vores kunder. Vi lægger stor vægt på kundeservice og troværdighed.

Vi tilbyder:
Fysiurgisk terapi til heste
Hjælp til træning af heste (adfærd og biomekanik)
Laserterapi af heste, hunde og katte
Vejledning i fodring

Vores virksomhed omfatter en gårdbutik på Horsensvej 179, 8300 Odder. Her er man velkommen til at komme og få en snak om foder eller plejemidler til hest samt at få et godt tilbud. Vi omfatter også en maskinstation, som kan udføre diverse markarbejde. Ligeledes laver vi gerne totalleverancer på foder, (wrap)hø og halm - leveret på jeres adresse enten månedtligt eller engangsleverancer. Kontakt os gerne for uforpligtende tilbud.

Vi ligger en ære i at være opdateret angående foder og produkter samt markarbejde - dette bl.a. ved løbende at deltage i diverse kurser.

Firmaet beskæftiger 2 mand.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Vi har i denne uge jakker med fra Horsepilot - både fahrenheit og stormjacket til hhv. 3125,- og 1395,- :-D

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Idag har CM Foder fødselsdag 🎂 🎉 Det fejrer vi med gode tilbud på lørdag på Vilhelmsborg :-D kom og besøg os på standen og få del i tilbuddene og se spring på højt niveau ;-) og mon ikke vi også har lidt godt til ganen 😜 Ses vi?

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

En fantastisk nyhed vi har med her på Vilhelmsborg er den nye hue med kvast fra Back On Track :-D den fås i navy, mørk grå og sort til 249,- :-D

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Et sort og rødt sæt :-D Jakke fra Horsepilot til 3375,- Bukser fra Horsepilot til 1485,- Pladegjord fra Mattes til 2000,- Point Two Proair vest til 4550,- Pandebånd og hårelastik fra StaalDesigns til hhv. 350,- og 65,- Campus handsker til 300,- Supergroomer strigle til 15,-

Timeline Photos
facebook.com

CM Foder's cover photo

CM Foder's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

UGENS SÆT MED BRUNE NUANCER :-D Lammeskind med korrektion fra Mattes til 1200,- Ridebukser fra Horse Pilot 1485,- Stævnejakke med design-selv muligheder fra Horse Pilot til 3675,- Grime og tov fra Catago til 100,- Støvler fra Campus med design-selv mulighed til 3000,- Handsker fra Campus til 365,-

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vi mener, at man skal hjælpe, hvor man kan ;-) Derfor forærer vi foder, som af den ene eller anden årsag ikke kan sælges, væk ;-) Denne gang har vi pakket en ordentlig bunke hundefoder, der skal sendes med lastbil til Fællesskab til støtte af hjemløses dyr i Græsted i morgen ;-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu er det jo lørdag - og efter en lang og våd dag på folden, ser hestene nok frem til en lun omgang mash fra Krafft :-) Krafft sensitive mash er et havrefrit specialfoder med velsmagende og sunde råvarer som fx æble, gulerod og hørfrø. Velegnet til at øge restitution efter en præstation eller til at få en sart hestemave i form. Det er også velegnet til ældre heste, som kan have tandproblemer eller til kolikfølsomme heste. Det kan også få gang i appetitten hos en hest, som er småt spisende eller til én, der har svært ved at holde huld. Skal blandes med varmt eller koldt vand og stå i ca. 10-15 minutter før fodring. 15 kg koster 220 kr ;-) Hvad forkæler du din hest med sådan en lørdag aften ? :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nu nærmer vinteren og de kolde dage sig med hastige skridt ;-) Vi har derfor samlet lidt sammen, som kan hjælpe jer med at holde varmen - både til en gåtur med hunden og en dag i stalden ;-) Flyver/ridedragt fra Campus, halstørklæde fra back on track, pandebånd og skosåler fra back on track, vandrestøvler med isbeslag og vinterstøvler fra Campus samt varmtforede vinterhandsker fra Campus ;-) Så kan vinteren bare komme an ! :-D

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Weeehuuu - Stine ;-) Du har vundet konkurrencen om et bælte fra Campus - tak for din hjælp :-D

Timeline Photos
facebook.com

Photos from CM Foder's post

KONKURRENCE !! :-D VIND ET VALGFRIT BÆLTE FRA CAMPUS !! Vi skal bruge noget hjælp :-) Ridebuksen på billedet er under udvikling/produktion. Vi mangler hjælp til at beslutte, hvordan syningerne skal se ud :-D Vores forslag er, hvide syninger som på billedet ;-) Alternativt kan de blive samme farve som buksen - og der kan tilføjes sten ;-) Skriv i kommentarfeltet om du synes: A - som de er B - med blå (indfarvede) syninger C - med sten (på syningerne) Vi trækker lod blandt svarene lørdag d. 29. oktober ;-)

Photos from CM Foder's post
facebook.com

40 % på Equsana hestebolcher

facebook.com

Quiz