Top Local Places

Eunice Sound & Light

Jeppe Aakjærsvej 13 , Silkeborg, Denmark
Arts/entertainment/nightlife

Description

ad

Eunice Sound & Light, er et professionelt Event firma, der står for Mobildiskotek, live PA, vagter, bartendere & meget mere til dit arrangement. Eunice Sound & Light er dygtige og erfarende inden for Event-branchen, det betyder også at vi er engagerede i det vi laver. Tilsammen har medarbejderne mange års erfaring inden for lyd, lys, live & mobildiskotek. Derfor kan vi uden tvivl levere det bedste produkt til netop dit arrangement.

Vores mission er at levere et godt lys & lyd produkt til alle former for arrangementer, samtidig med vi prøver at levere det til en overkommelig pris. Alt udstyr vi bruger eller udlejere, er topmærker og af professionel kvalitet.
Vi laver også faste installationer af lyd, lys & AV.

Eunice Sound & Light laver Mobildiskotek & Events.

Events.
Eunice Sound & Light arrangerer alt fra bunden, Dvs. Lokaler, Armbånd, Lyd, Lys, DeeJay, Vagter og Bartendere.
Vi har dygtige og smilende bartendere der altid er klar til at mixe din drink sammen.
Vi prøver altid at lave festen stor, lækker & unik, så det er noget du og vennerne ikke kan glemme. Vi kan kort sagt sørge for at du ikke skal lave andet end at feste.

Mobildiskotek.
Mangler du et mobildiskotek til din fest, så kommer vi med et komplet opsæt/festcrew alt efter hvordan og hvorledes du vil have det!

Eksempel: Dygtig Fotograf, Fantastiske Bartendere, Pro Teknikere, Store Flotte Lyd & lys opsæts & Brede Vagter!


Så hvis du mangler nogen til at arrangere din fest så den bliver uforglemmelig, unik og super fed, så ring/skriv på 26 24 88 40 og få et uforpligtende tilbud!

Vi glæder os til at samarbejde med dig!

Quiz

NEAR Eunice Sound & Light