Top Local Places

Carsten Milling Hypnose

Fyrren 29, Roskilde, Denmark
Professional services

Description

ad

NGH certificeret hypnoterapeut uddannet hos Jacob Strachotta.  Telefon/SMS: 20 89 80 10
Mail: trance@milnet.dk
Jeg har arbejdet som professionel hypnoterapeut siden 2007 og har i den tid hypnotiseret mange hundrede mennesker.
Min erfaring med hypnose går dog helt tilbage til 1970 da jeg var ca. 14 år gammel og fattede interesse for det. Jeg har derfor leget med det og arbejdet med det i mere end 40 år - hvoraf de sidste ca. 10 år dog har været de mest intense og spændende!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Jeg har lige gennemført et foredrag om hypnose med demonstrationer. Det var hos Round Table i Roskilde, hvor 12 aktive og særdeles spørgelystne medlemmer deltog. Jeg vil tro, det er en aften, de vil huske længe efter. Forhåbentlig bliver det ikke sidste gang, jeg gør den slags. Nu har jeg fået blod på tanden!

facebook.com

Timeline Photos

Engang imellem falder man over nogle pudsige ting, når man sidder og læser gratisaviser i toget på vej til arbejde. Her er en annonce fra Nicotinell i dagens MetroExpress. De starter med at påpege videnskabelige facts: Hvis man ryger 30 cigaretter om dagen, nedsættes ens iltoptagelse med 10% - og ens kondi tilsvarende. Dette sker fordi kroppen får kulilte i stedet for ilt - hvilket er sandt nok. Så skriver de, at der er en risiko for at tage på i vægt, når man stopper med at ryge - hvilket KAN være tilfældet. - Hvis altså man stopper vhja. nikotin tyggegummi, -plastre eller en "kold tyrker". Det kan ske fordi man stadig har TRANGEN til at ryge efter at man er stoppet - den forsvinder ikke. Og når man nægter sig røgen, kobler trangen sig på andre ting i stedet - som regel at spise mere - eller det forkerte. Dette er imidlertid IKKE tilfældet, hvis man stopper med at ryge vhja. hypnose. For så bliver trangen fjernet helt og aldeles, og der er så ingen grund til at spise eller drikke mere af dén grund! Nu skal man huske, at Nicotinell er et firma - og at tobaksindustrien helt eller delvis ejer dem. NÅR man så begynder at tygge nikotintyggegummi, så får man korrekt nok ikke længere den mængde kulilte, man fik af cigaretterne. Til gengæld vil de fleste tyggere af nikotintyggegummi nu få væsentlig mere nikotin ind i kroppen, end de fik, da de røg. Samtidig med, at de oplever at bruge flere penge på det dyre tyggegummi, end de brugte på smøgerne. Jeg minder også lige om, at nikotin er en kraftig insektgift. Een dråbe koncentreret nikotin indtaget i flydende form er nok til at slå en hest - eller 4 mennesker ihjel! Så hvorfor bare udskifte een fæl vane med en næsten værre - og blive ved med at holde liv i afhængighed og i at indtage gift? - Jeg spørger bare. Kontakt mig på carsten.milling@milnet.dk eller ring 20 89 80 10 hvis du vil booke en session til rygestop!

Timeline Photos
facebook.com

Skønt at høre fra tidligere klienter at det går godt, og at det arbejde, der blev lavet dengang holder! Eks: et rygestop i 2012. Hun er stadig røgfri.

facebook.com

Godt nytår og på gensyn i det nye år!!

facebook.com

Quiz

NEAR Carsten Milling Hypnose