Top Local Places

Bujinkan Mushin Dojo, Roskilde

Absalon Skole, Støden, Roskilde, Denmark
Martial Arts School

Description

ad

En kampkunst som udvikler dig fysisk, mentalt & spirituelt.
Kamptræning gavner på mange niveauer, & kan hjælpe til at få større indsigt i dit eget selv.

Bujinkan Mushin Dojo blev oprindeligt grundlagt i Ringsted i 2008, af Shihan Henrik Højager. I 2013 flyttede klubben til Roskilde hvor vi stadig træner.

Henrik startede med at træne Bujinkan i 1986 og han har opnået den højeste grad (15. dan). Han har, blandt mange andre milepæle, også modtaget Stormester Masaaki Hatsumis guldmedalje.

Det er vigtigt at forstå at Ninjutsu ikke er en sport, men nærmere en livsstil eller en form for moralkodeks. Bujinkan er en kampkunst, hvilket kort sagt betyder at den er udviklet på slagmarken og har været brugt i krig og til overlevelse i omkring de sidste 1000 år.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Henrik og Kenneth i Japan! Så bliver der sat ind på teknik og visdoms kontoen, så det basker og vi ser frem til at dele af både anekdoter, teknikker, finurligheder og tørre tæv. vel mødt, Mandag den 20. kl 19 på Absalon skole

facebook.com

Så blev forårssæsonen skudt igang, med spændende modteknikker...og sågar modteknikker til modteknikkerne! Kom og få en prøvetræning mandag eller onsdag 19-21 - ring gerne i forvejen og aftal at du kommer, så kan vi bedre tilrettelægge. Vi garanterer at det er både sjovt, lærerigt og øjenåbnende! ...og hamrende seriøst.

facebook.com

Så holder klubben en velfortjent vinterferie. Vi glæder os til at se dig til træning i uge 9!

facebook.com

facebook.com

Onsdag d. 21/12 er sidste træningsaften denne forrygende sæson, der både har budt på nye regelmæssige ansigter, en graduering hvor der ialt blev uddelt 11 kyu grader og en masse spændende og lærerige teknikker. Nå jo, og så fik klubben en helt ny shidoshi - kom og hils på ham, når den nye sæson begynder i januar.

facebook.com

Vi glæder os til at byde nye medlemmer velkommen til den ny sæson, der starter onsdag d. 10. august kl. 19 Vi træner både mandag og onsdag, så kom og bliv klogere på hvorfor vi monstro hedder Mushin Dojo.

facebook.com

Sikke en sæsonafslutning, da Dai-shihan Ed Lomax fra Australien kom og underviste. Masser af stof at holde sommerferie på - vi ses igen efter skolernes sommerferie!

facebook.com

Lidt stemningsbilleder fra en helt almindelig træningsaften i Bujinkan Mushin Dojo i Roskilde - kom og vær med. Ring og aftal at være med til et par prøvetræninger og se, om ikke det er noget for dig.

Lidt stemningsbilleder fra en helt almindelig træningsaften i Bujinkan Mushin Dojo i Roskilde - kom og vær med. Ring og aftal at være med til et par prøvetræninger og se, om ikke det er noget for dig.
facebook.com

Sæsonen er i fuld sving og imorgen træner vi teknikker der meget specifikt kunne være brugbare en tilfældig fredag aften i byen, på det forkerte sted. Kom og træn med allerede onsdag.

facebook.com

Timeline Photos

Vedholdenhed lønner sig. Idag blev Andreas gradueret kukyu (9. kyu). Stort tillykke! Husk at dojoen holder vinterferie næste onsdag, den 24. februar - men kom gerne og prøv at være med allerede i uge 9.

Timeline Photos
facebook.com

Sæsonen er i fuld sving! Kom og lær effektivt selvforsvar i trygge rammer og oplev hvor meget du udvikler dig selv, mens vi har det sjovt. Imorgen under mottoet "Keep it ninja!" Det bliver sjovt. Det bliver seriøst. Det bliver ikke så sjovt, at det ikke er seriøst. Det bliver ikke så seriøst, at det ikke bliver sjovt. Vi ses kl. 19.

facebook.com

Quiz

NEAR Bujinkan Mushin Dojo, Roskilde