Top Local Places

Stinas Zoneterapi

Bjarkesvej 11, Kristrup, Randers, Denmark
Small business
advertisement

Description

ad

Zoneterapi er en behandlingsform hvor forskellige trykpåvirkninger af foden stimulerer kroppen til genskabelse af naturlig balance og selvhelbredelse.  

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Mobile Uploads

På grund af vandskade er min lille klinik imidlertid lukket. Jeg åbner igen i midten af oktober - håber jeg. Jeg glæder mig til at åbne igen, med ny fin indgang. God sensommer til alle!🍎

Mobile Uploads
facebook.com

Mobile Uploads

Stinas Zoneterapi anbefaler: Tandpasta og deodorant i et! Lav det selv: -To store spiseskefulde økologisk kokosolie -En lille teskefuld natron ( ikke bagepulver) -30 dråber pebermynteolie Rør det sammen. En fjerdedel puttes i en lille frysepose, bind knude på posen og klip et lille hul. Så kan det ligge ved tandbørsten. Resten gemmes i køleskab. Kokosolien virker bakteriehæmmende og natron rensende. Det er lidt anderledes end almindelig tandpasta for det skummer jo ikke. Men når du har vænnet dig til det, er det nu ganske dejlig!😊. Når vi sveder producerer vi smørsyre under armene. Natronen skaber et basisk miljø. Du kan skifte pebermynteolien ud med rosenolie til deodoranten. Så kommer du til at dufte fint af blomst🌹 GOD SOMMER!

Mobile Uploads
facebook.com