Top Local Places

Akupunktur og velvære

Valdemarsgade 5, Padborg, Denmark
Acupuncturist

Description

ad

Velkommen til Akupunktur og velvære!

Jeg tilbyder behandlinger indenfor
- akupunktur
- nada
- magnet terapi AKUPUNKTUR:
En akupunktør bliver konsulteret af mange mennesker med mange forskelligartede symptomer. Det kan for eksempel være smerter, sportsskader, høfeber, astma, migræne, højt blodtryk, og mange andre tilstande.

Selvom mange års forskning og praktisk erfaring har vist, at akupunktur effektivt kan hjælpe mod disse lidelser, gør det meget mere end blot at lindre symptomerne. Filosofien bag akupunktur er at man behandler hele patienten, og derved genopretter balancen i hele kroppen.

Da alle lidelser, i den traditionelle kinesiske akupunktur, betragtes som en ubalance af energi, kan behandling med akupunktur gavne stort set alle ubalancer, så længe nedbrydningen af kroppens væv ikke er for omfattende.

Mange mennesker bruger også akupunktur som en præventiv behandling, eller fordi de har en følelse af at være i ubalance med sig selv, men er egentlig ikke "syge" i den vestlige forstand.

WHO (Verdenssundhedsorganisationen under FN) har udarbejdet en liste over lidelser, hvor akupunkturen er velegnet. Heraf kan blandt andet nævnes:

Alle former for smerte
Gigtsygdomme i led og muskler
Hovedpine/migræne
Rygsmerter
Frossen skulder
Tennisalbue
Menstruationsproblemer
Mave- /tarmlidelser
Bihulebetændelse

Højt blodtryk
Eksem
Kredsløbsproblemer
Lidelser i sanseorganer
Immunsygdomme
Hormonelle forstyrrelser

NADA:
Nada er øreakupunktur, man sætter 5 nåle i hvert øre, for det psykiske, fysikske, nyre, lever og lunger. så sætter man en i panden, mellem øjnene, for tankemylder. de sidste 5 sidder på hovedet det ene er kroppens mest beroligende punkt og de resterende 4 forstærker dem i øerne.
man bruger Nada til: angst, depression, søvnforstyrrelser, øge ens koncentration og indlæring, psykiatriske tilstande, stress, ADHD, spiseforstyrrelser, akut krisehjælp.

NADA gør at kroppen kommer i balance, man får ro i kroppen og tankerne, man kan overskue flere ting, og ikke mindst får en bedre nattesøvn.

MAGNETSMYKKER:
Magnetterapi anvendes mod symptomer som kan bedres. Et godt kredsløb giver varme, transporterer ilt og næring hen til cellerne, og affaldsstoffer ud gennem bl.a. urinen.
magnet smykkerne, bevirker en tydelig positiv indvirkning på de røde blodlegemers iltning/energistofskifte. man får mere energi, sover bedre, og ens små skavanker forsvinder, mange oplever en bedring efter få dage, andre med mere kroniske ting, går der op til 3 mdr. inden de mærker den fulde effekt.  kontakt mig gerne for yderligere spørgsmål.

OM MIG:
Jeg er en frisk pige som oprindeligt er uddannet maskinsnedker og har også den pædagogiske grunduddannelse. Igennem mit arbejde på en produktionsskole har jeg erfaret hvordan øre akupunktur har hjulpet eleverne og for at kunne deltage aktivt i denne behandlingsform besluttede jeg mig for uddanne mig til akupunktør.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

sommerferien nærmer sig🌞 klinikken holder lukket uge 29 og 30. jeg ønsker jer en god sommer

facebook.com

I dag blev det Laura's sidste gang, vi er kommet i mål, hun kom med 52 fod vorter, og nu har hun 0👍🏻 Laura du har været en total sej pige, og som lovet kan du gå med sandaler til sommer❤️❤️

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Jeg er på kursus mandag den 13. til onsdag den 15. marts🤗🤗 Ønsker jer nogle gode dage🌞🌞 Hilsen Maibritt

facebook.com

Klinikken holder lukket til og med den 20 februar, ønsker dig en god dag🌞 Hilsen Maibritt

facebook.com

Lider du af allergi, så er tiden inde til at gøre noget ved det nu. Pollensæsonen starter tidligere pga den milde vinter vi har. Akupunktur er en effektiv behandling mod allergi, der skal 3 behandlinger til nu her og en opfølende i Januar næste år. Glæd dig til en sommer uden snue, løbende øjne og ganekløe:-) Har du spørgsmål eller vil booke en tid så ring på 51329718:-) God dag til dig. Opslaget må meget gerne deles:-) tak

facebook.com

2016 går på held, og jeg vil gerne ønske jer en rigtig glædelig jul samt et godt nytår, håber vi ses i det nye år🎄 Pas godt på hinanden derude❤️ Knus Maibritt

facebook.com

Klinikken holder lukket på torsdag og fredag den 24-25 november. Jeg er tilbage igen på mandag den 28 november🌞🌞 god weekend til jer🌞 Hilsen Maibritt

facebook.com

Har du smerter du gerne vil have lindret eller helt af med så har du nu muligheden i de næste 2 uger🤗 Tilbud i uge 43 og 44🤗🤗

facebook.com

Endnu et fantastisk kursus🤗🤗 der er kommet nogle nye punkter til, endnu engang få men effektive nåle🤔🤔

facebook.com

En hel weekend med smertebehandlings kursus er slut, hold da op et godt kursus🌞🌞 Få men effektive nåle, til at tage smerter👍🏻👍🏻 Jeg napper lige et kursus mere i morgen, men er tilbage i klinikken igen på tirsdag🎯🐝

facebook.com

Quiz