Top Local Places

Jagt & Outdoor i Odense

Ørbækvej 350, Odense, Denmark
Sports & Recreation

Description

ad

Jagt & Outdoor 2014 på Odense Congress Center Dette er siden for både udstillere og besøgende til den store Jagt & Outdoor messe i Odense Congress Center.

Her vil du kunne læse om de forskellige udstillere, se tidsplaner og beskrivelser af de forskellige arrangementer, der finder sted under messen.

Alle nyheder om messen vil blive lagt op her, så hvis du vil følge med i hvad du vil kan opleve på Jagt & Outdoor, så er det siden for dig!

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Hundeområde til Jagt & Outdoor 2018

Tusind tak for de mange gode inputs til, hvad I gerne vil se, høre og opleve på Jagt & Outdoor 2018. Vi har lyttet til jer, og derfor er vi rigtig glade for at kunne præsentere nyheden om et stort hundeområde! Vi fylder hele Hal B - så alle fire haller er i brug - med jagthunde racer, forhandlere af foder, udstyrsbutikker mm., ligesom vi planlægger at have opvisninger og foredrag i hallen. Alt i alt vil der være stor fokus på jagthundens univers og vigtigheden af samarbejdet mellem hund og fører. Der var rigtig mange af jer, som pegede på at få hundene tilbage på Jagt & Outdoor-messen, og vi har udtrukket en vinder. Stort tillykke til Søren Baumann Rasmussen! Send os en privat besked, så finder vi to fribilletter til dig.

facebook.com

DM i lokkekald

Sidste år fandt Danmarksmesterskabet i lokkekald sted under Jagt & Outdoor messen i Odense Congress Center. DM i lokkekald var arrangeret af DK WAI, som allerede nu kan løfte sløret for, at der igen bliver afholdt DM i lokkekald til Jagt & Outdoor 2018. Det glæder vi os meget til, og vi vil opfordre alle dygtige lokkekaldere fra hele landet til at stille op. Hvis du kender en, så tag ham eller hende i kommentarfeltet herunder. Mens vi venter, kan du nyde et gensyn med sidste års DM i lokkekald.

facebook.com

Jagt & Outdoor er skudt igang

I dag er det præcis et år siden, at Jagt & Outdoor 2016 slog dørene op. Du kan gense, hvordan projektchef Hans Henrik Jacobsen gjorde klar til messen i de sidste timer op til åbningen.

facebook.com

facebook.com

Timeline Photos

Jagt & Outdoor 2018 nærmer sig med små skridt, og selvom der er et stykke tid til, at vi slår dørene op, er vi godt i gang med forberedelserne til messen næste år. Messen i 2016 gav os alle sammen fantastiske oplevelser. Måske husker I DM i fluebinding, DM i lokkekald, Camilla Ottesen som hovedforedragsholder, området med undervandsjagt eller andre af de spændende tiltag, som vi havde på programmet. I 2018 skal Jagt & Outdoor være endnu federe, og derfor vil vi rigtig gerne have jeres input til, hvad I kunne tænke jer at se, høre og opleve på Jagt & Outdoor 2018. Fortæl os det i kommentarfeltet herunder, og så smider vi to fribilletter til en valgfri dag på messen til ét af de forslag fra en af jer, som også kommer på programmet i 2018. Vi glæder os til at høre fra jer.

Timeline Photos
facebook.com

Camilla Ottesen fyldte salen

Sidste år var Camilla Ottesen årets hovedforedragsholder på Jagt & Outdoor. Her fortalte hun om, hvorfor hun blev jæger, bagsiden af medaljen og hendes oplevelse med at bo i Sydafrika. Gense klippet med Camilla Ottensen her.

facebook.com

Timeline Photos

Teamet bag Jagt & Outdoor vil hermed gerne ønske alle en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår. Vi glæder os til at præsentere en række spændende nyheder og tiltag for jer i løbet af 2017. Planlægningen af den næste Jagt & Outdoor messe er i fuld gang, og du kan allerede nu sætte dit kryds i kalenderen d. 23.-25. marts 2018. Vi ses…og indtil da, Knæk & Bræk :)

Timeline Photos
facebook.com

Jagt & Outdoor i Odense

Jagt & Outdoor i Odense
facebook.com

Hvem er Danmarks bedste til lokkekald 2016 - Odense jagt og Outdoor

Er du Danmarks bedste lokkekalder? Du får nu chancen for at indsende dit bedste kald og deltage i konkurrencen om at blive Danmarks bedste kalder. Det er DK Waterfowl-Archery Import, som afholder finalen på scenen under Jagt & Outdoor messen. Få inspiration til dit kald i videoen herunder og læs mere om, hvordan du deltager på vores hjemmeside: http://jagtogoutdoor.dk/jagt-outdoor-lokker-dm-til-odense

facebook.com

Jagt & Outdoor messe - Mød kendt TV-vært

Mød kendt TV-vært til Jagt & Outdoor 2016! Vi glæder os til at præsentere Camilla Ottesen som hovedforedragsholder. Hun har tilbragt et år i Afrika på savannen med sin familie, hvor hun kom helt tæt på eksotiske dyr og den imponerende afrikanske natur. Camilla har desuden være jæger i 17 år og har en stor passion for jagt. Det vil hun fortælle meget mere om, når hun kommer til Jagt & Outdoor lørdag d. 2. april. Du kan købe din billet her: http://www.danbillet.dk/default.efact?mod=danshop&item=231

facebook.com

Timeline Photos

Er du til spændende foredrag...??? Morten Rosenvold Villadsen, forfatter til bogen "Hold vejret" og manden bag danmarks største hjemmeside om undervandsjagt - www.undervandsitet.dk - er både en ivrig fridykker og undervandsjæger og Morten vil på Jagt & Outdoor fortælle om undervandsjagt og hvordan man fanger fisk med harpun i Danmark. Foredraget lørdag d. 2. april vil være en intro og præsentation til de nysgerrige og kommende uv-jægere, men der vil også være tips og tricks til brug for de mere erfarne udøvere der allerede har fanget de første fisk. Undervejs vil der være mulighed for at stille spørgsmål, og efter foredraget kan du få signeret din egen bog og få en kort snak med Morten. Så spring ud på dybt vand, og kom forbi Jagt & Outdoor...Vi ses :-)

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Undervandsjagt er det nye sort og mere populær end nogensinde, så derfor har Jagt & Outdoor, som landets største fagmesse og landsudstilling, valgt i 2016 at sætte fokus på dette med spændende udstillere, foredrag & meget andet. Så er vand dit element, og elsker du intens spænding og udfordringer, er der endnu en god grund til at lægge vejen forbi Jagt & Outdoor d. 1.-3. april. Vi ses... :-)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Jagt & Outdoor i Odense