Top Local Places

Hasle Tennisklub

Præstevangsvej 25, Aarhus, Denmark
Sports/recreation/activities

Description

ad

Hasle Tennisklub er for alle som er medlemmer eller blot interessere sig for Hasle Tennisklub eller tennis i sin helhed.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Husk at minitennis for juniorer starter i morgen kl. 18.00 i Hasle skoles boldhal :)

facebook.com

Timeline Photos

Kære medlemmer, I forbindelse med vores samarbejde med Marselis Vine og Smagsgiveriet, vil vi gerne invitere alle klubbens medlemmer til vinsmagning. Arrangementet foregår: Onsdag d. 12. oktober kl. 18.30-20.30 Marselis Boulevard 175, 8000 Aarhus C. Arrangementet er gratis for klubbens medlemmer at deltage i. Tilmelding bedes foretages på opslagstavlen i klubben senest d. 9/10.

Timeline Photos
facebook.com

Stærk/Svag 2016

En fantastisk dag på anlægget, med en masse god tennis og hygge.

Stærk/Svag 2016
facebook.com

Husk sidste frist for tilmelding til Stærk/svag og "afslutningsfest" er idag. Tilmeldingssedler vil blive taget ned ved 19. tiden :)

facebook.com

Timeline Photos

STORT tillykke til Rolf Kjeldsen som mandag vandt klubmester skabet i herre single over Kristian Uldbjerg efter en tæt 3 sæts kamp.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

En stolt klubmester viser glædeligt sin præmie frem. Stort tillykke til Ejner :) Mandag kl. 17.30 spilles finale i herresingle. Så hvis du har lyst til at se en rigtig spændende kamp mellem klubbens to bedste spillere, Rolf og Kristian, så kom og se kampen :)

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Hasle Tennisklub's post

I morgen lørdag d. 27. starter klubturneringen i klubben. Der har desværre ikke været så stort et antal tilmeldte, hvorfor rækkerne er slået meget sammen. Vi håber dog alligevel på nogle rigtig hyggelige kampe :) Bemærk at spilletidspunkter er vejledende og at i derfor bør møde op i rigtig god tid :) Ps. der kan være enkelte ændringer i forhold til første udkast grundet et afbud!

Photos from Hasle Tennisklub's post
facebook.com

Kære alle, Husk at klubbens bedste herre i morgen spiller oprykningskamp mod Odense. Hasle ligger i tæt løb om oprykningen med AGF og Odense, som vi møder i morgen. Det betyder at en sejr over Odense giver en stor chance for at opnå oprykning til 1. division. Vi håber derfor at se en masse mennesker på anlægget der kan lave en fantastisk stemning. Klubben er vært ved kolde drikke og varme pølser! Endvidere spiller klubbens bedste damer også hjemme kl. 10.30. Her skal der virkelig gives hver en sveddråbe for at forhindre nedrykning. Vi håber derfor at i kunne komme forbi og støtte begge hold :) KLUBTURNERING: Husk endvidere at få dig tilmeldt klubturnering som foregår d. 27/28 august. De bedste tennis hilsner Bestyrelsen (Har du mistet din nøgle med rød gravering så henvend dig endelig til en fra bestyrelsen.)

facebook.com

Timeline Photos

KLUBTURNERING Årets klubturnering bliver afholdt i weekenden d. 27-28 august. Som udgangspunkt er der en senior- og juniorrække, men kommer der mange tilmeldinger kan der blive lavet A og B rækker. Tilmelding foregår ved at skrive sig på listen på opslagstavlen i klubhuset. Tilmeldingsfrist er onsdag d. 17/8 Mere info om format og starttidspunkt følger senere. Vi håber at se så mange som muligt tilmelder sig så vi kan få en god turnering, med en masse gode kampe.

Timeline Photos
facebook.com

Tennisskole 2016

Tak for en fantastisk Sommerskole/tenniscamp i år. Vejrguderne var desværre ikke helt på vores siden, men det forhindrede ikke det gode humør :)

Tennisskole 2016
facebook.com

Timeline Photos

Dagens kampe i 2. Division skal til at igang. Hasle stiller op med: 1. Single - Rolf Kjeldsen 2. Single - Kristian Uldbjerg 3. Single - Peter L. Ovesen 4. Single - Mark Wandy Kom så Hasle.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

HOLDKAMPE PÅ LØRDAG!! Vi kan nok ikke garantere helt så vilde dueller som under Rolland Garros, men vi garantere en masse spændende kampe på lørdag. 2. Division herre spiller hjemme mod Aalborg Øster kl. 10.00 2. Division damer spiller hjemme mod Svendborg kl. 12.00 Jyllandsserie herre spiller hjemme mod ALTS kl. 13.30 Vi håber på at se stor opbakning til klubbens hold. Klubben sørger for grillpølser og vin/øl/sodavand til de fremmødte. Så spred ordet og kom og støt. Til orientering sejrede 2. division herre i 1. runde ude mod Aarhus 1900 med samlet 5-1 - Virkelig flot klaret. 2. Division damer tabte desværre 1-3 hjemme til ALTS - Kom igen piger. Endelig spillede Jyllandsserie herre 3-3 ude mod Højbjerg. Vi glæder os til at se jer på anlægget :)

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Hasle Tennisklub