Top Local Places

Middelfart Kommune

Østergade 9-11, Middelfart, Denmark
Government organization

Description

ad

Velkommen – du er landet på Middelfart Kommunes officielle Facebook-side.  Leder du efter mere information om Middelfart Kommune, så er www.middelfart.dk det helt rigtige sted at kigge. Det er også der, du har mulighed for selvbetjening.

Vi er glade for indlæg på Middelfart Kommunes Facebook-side. Imidlertid skal indlæg (posts) være i en god tone.

Vi censurerer eller redigerer ikke i indlæg, men vi forbeholder os ret til at slet-te ethvert indlæg, der chikanerer navngivne medarbejdere eller andre personer i øvrigt. Vi sletter desuden ethvert indlæg: med personlige oplysninger, der har kommerciel karakter, er politisk agiterende, injurierende, racistisk, nedladende, strider mod gældende lovgivning, ikke er relevant i forhold til sidens formål eller på anden vis er upassende.

Vi sagsbehandler ikke på Middelfart Kommunes Facebook-side, hvorfor spørgsmål, der kræver sagsbehandling skal rettes direkte til den relevante afdeling eller fagperson i Middelfart Kommune.

Siden administreres af Kommunikationsafdelingen i Middelfart Kommune.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Det er vigtigt at holde sig i gang hele livet. Ved aktiviteter i fællesskab med andre, så motionerer vi både kroppen og de små grå. Bor du i Nørre Aaby eller omegn, og nyder du den tredje alder, men savner måske en hobby eller et godt grin sammen med andre? Så kom og mød de mange foreninger og fællesskaber i området - og hør om mulighederne for seniorer på messen 'Gang i Nørre Aaby' i Vestfyns Kultur og Idrætscenter den 3. marts fra kl. 13-16.

Timeline Photos
facebook.com

Fra 20. februar er der igen parkeringskontrol i Middelfart Kommune

HUSK P-SKIVEN! Fra 20. februar er der igen parkeringskontrol i gader, på veje og offentlige parkeringspladser i Middelfart Kommune. Det betyder, at bilister risikerer en afgift, hvis de for eksempel lader deres bil stå for længe på de gratis, tidsbegrænsede pladser eller parkerer for tæt på f.eks et vejkryds. Den første uge slipper man med en venlig henstilling under vinduesviskeren. Men fra 27. februar bliver det alvor. Så hjælp hinanden med at huske p-skiven.

facebook.com

Middelfart Kultur & Bibliotek

Middelfart Kultur & Bibliotek
facebook.com

Madskoler

Går du op i madlavning? Og har du lyst til at gøre en forskel for børn og unge? Så bliv frivillig instruktør på en Madskole i din sommerferie! Vi vil rigtig gerne have Madskoler til Middelfart Kommune, men det kræver frivillige - så del gerne budskabet. Mere info og tilmelding på http://www.madskoler.dk/instruktoerer/bliv-madskoleinstruktoer

Madskoler
facebook.com

Middelfart Kultur & Bibliotek

Vinterferien kan sagtens foregå i Middelfart f.eks. på KulturØen. God ferie!

Middelfart Kultur & Bibliotek
facebook.com

Vægtstopkursus - små skridt til varigt vægttab

Vejer du for meget og har du lyst til at arbejde med dine vaner, så er et vægtstopkursus måske noget for dig. Kom til infomøde d. 23. februar kl. 9.30 og høre mere. Tilmelding nødvendig på telefon 8888 4652. Læs mere her:

facebook.com

Gratis rygestopkursus med fokus på naturen

Har du en drøm om at blive røgfri, så gør det med naturen som hjælper. Vi udbyder nu rygekursus for alle rygere, der er motiverede for at blive røgfri og er bosat i Middelfart Kommune. Første mødegang er d. 20. februar 2017

facebook.com

Middelfart Kultur & Bibliotek

Middelfarts børn er så seje. Og hjælpsomme. Tak til alle jer der tog en tørn med gode gerninger

Middelfart Kultur & Bibliotek
facebook.com

Middelfart Kommune vil gerne høre hvordan du har det.

DEL GERNE: 300.000 danskere får i disse dage en invitation til at deltage i Danmarks største undersøgelse af borgernes sundhed. Er du en af dem? 2500 af de tilfældigt udvalgte danskere bor i Middelfart Kommune og modtager undersøgelsen Hvordan har du det? i deres e-boks eller postkasse. Det er vigtigt, at du svarer på undersøgelsen, for vi bruger resultaterne bl.a. her i kommunen til at tilrettelægge vores sundhedstilbud. I 2013, da undersøgelsen sidst blev gennemført, da svarede over 1600 af jer på spørgeskemaet. Det er en svarprocent på over 66% - og den højeste i Region Syddanmark. Dengang lærte vi fx. at hver 5. borger er ryger, men endnu vigtigere - 3 ud af 4 rygere ønskede at stoppe. Derfor lavede vi flere rygestopkurser og gjorde kommunen til en røgfri arbejdsplads. Hjælp os med at dele budskabet med dit netværk - måske kender du en teenager eller et ældre familiemedlem, som ikke så tit kigger i deres digitale postkasse - så er det nu de skal se om de er udvalgt. Alle, der besvarer undersøgelsen deltager i konkurrencen om tablets, mobiltelefoner og gavekort til oplevelser. Så hvis det er dig, vi spørger - så vil vi åh så gerne høre hvordan du har det.

Middelfart Kommune vil gerne høre hvordan du har det.
facebook.com

Timeline Photos

Klimahaven ved Ældrecenter Skovgade har i denne uge haft besøg af TV 2 Vejret. På billedet ses Erik Broch-Hansen fra centerrådet på xylofon og vejrvært Per Christiansen på trommer... Ældrecenter Skovgade ligger i projektområdet for KlimaByen, hvor regnvand i fremtiden skal håndteres på overfladen i stedet for i rør under jorden. Med Klimahaven bliver regnvandet fra ældrecenteret også koblet fra - og en kedelig grå parkeringsplads er forvandlet til et skønt uderum med bede, stier og orangeri. Hvis du ikke selv har været forbi og se den store forvandling, så kig med... Indslaget er (hvis vores prognose holder vand) med i dagens udgave af TV2Vejret, som sendes kl 17.55

Timeline Photos
facebook.com

Bridgewalking

Støt Danmarks Indsamlingen og byd på en tur i højden med Bridgewalking til 18 personer - i selskab med borgmestrene fra Middelfart og Fredericia Kommuner.

facebook.com

Foredrag om Tarme og Helbred

Få et indblik i tarmens funktion og betydning for vores helbred på KulturØen i Middelfart den 9. februar. Læs mere her:

facebook.com

Quiz

NEAR Middelfart Kommune