Top Local Places

TV 2 Lorry

Allégade 7-9, Frederiksberg, Denmark
Company

Description

ad

Vi sender hver dag fjernsyn til ca. 1,9 millioner beboere i Hovedstadsområdet: www.tv2lorry.dk

Følg os også på instagram: tv2lorry_officiel Lorry er din regionale TV-station for Region Hovedstaden og den del af Region Sjælland, som tidligere var Roskilde Amt.  Vi sender fra kl. 12.30 hver dag på vores egen kanal, Lorry. Ydermere sender vi nyheds- og aktualitetsprogrammer hver dag kl. 12.30, 18.15, 19.30 og 22.25 på TV2s sendere.

Vores opgave består i at dække alle aspekter af områdets liv – de politiske, kulturelle, eksistentielle, sociale, sportslige, underholdningsmæssige, økonomiske, erhvervsmæssige og så videre. Yderligere anser vi det som en pligt at bringe servicemeddelelser, der kan lette områdets borgere i deres dagligliv.

Lorrys Facebook-profil er offentlig tilgængelig for enhver og kan bruges til debat og interaktion med hovedstadsområdets regionalstation.

Indholdet på siden, og hvem vi er venner med, er ikke nødvendigvist udtryk for Lorrys holdninger og Lorry forebeholder sig retten til at fjerne Facebook-indlæg, der kan virke anstødelige, overtræder lovgivningen eller indeholder reklamer.  

CONTACT

Quiz

NEAR TV 2 Lorry