Top Local Places

Langå Skole

Vennevej 6, Langå, Denmark
School

Description

ad

Dette er den officielle Facebook-side for Langå Skole, der er en tosporet skole for 0. til 9. klasse. Skolen har også specialklasser i Satellitten. Eleverne kommer fra Langå og omegn.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Randers Kommune

https://www.facebook.com/169480019755055/posts/2377957438907291?sfns=xmo

Randers Kommune
facebook.com

Håndboldkaravanen I dag har vores indskolings elever nydt at have besøg af den årlige Håndboldkaravane. Eleverne oplevede engagerede håndboldspillere fortælle om deres sportsgren og fik en prøvesmag på de forskellige håndboldsdiscipliner. Enkelte elever fra de ældre klasser fik lov til at deltage som hjælpetrænere. Langå Skole takker for en god dag med masser af håndbolde og glade børn.

Håndboldkaravanen
I dag har vores indskolings elever nydt at have besøg af den årlige Håndboldkaravane. Eleverne oplevede engagerede håndboldspillere fortælle om deres sportsgren og fik en prøvesmag på de forskellige håndboldsdiscipliner. Enkelte elever fra de ældre klasser fik lov til at deltage som hjælpetrænere. 
Langå Skole takker for en god dag med masser af håndbolde og glade børn.
facebook.com

Photos from Langå Skole's post

Puds lige brillerne🧐 - der er nemlig nyt fra Satellitten🤗 I indskolingen har en af drengene haft en KÆMPE squash med, som er blevet til boller og kage. Der er blevet læst bøger og lavet venskabstræ, hvor eleverne hver især har skrevet, hvad et venskab er 📚📗🤓. “Folk med ADHD kan også have venner” 👍🏼👍🏼👍🏼. Snart kommer der flotte, røde æbler på træet - hver gang man gør noget godt for en klassekammerat🍎🍎🍎🍎🍎. På mellemtrinnet har madholdene bagt pølsehorn og lavet hjemmelavet ketchup. ketchuppen er lavet af “tomat, tomat og atter tomat” 🍅🍅🍅😁. På svømmeholdet overskrides grænser - en af drengene har i dag overskredet hele 3 grænser - han har nemlig svømmet med plade, sluppet bunden og været ude midt i bassinet 👏🏼💪🏼👍🏼. Der er også blevet lavet “afstressningsflasker”, som hjælper til at finde ro, når hovedet er lidt vildt ☺️. I udskolingen har madholdet lavet kylling, couscous salat og tzatziki fra en mors opskrift - nam nam 😋. Der er også blevet set nyhederne og arbejdet i sløjd. Tjek lige det flotte røde fuglehus og det vildt pæne billede 👏🏼🤗. Rigtig god weekend til alle 👍🏼👍🏼👍🏼.

Photos from Langå Skole's post
facebook.com

Vores 6.a. er på lejrskole i Rinkenæs ved Gråsten. De har haft en uge fyldt med oplevelser og socialt samvær. Ugen har budt på tur til vandet, besøg på Dybbøl Mølle og muligheden for at eksperimenter på Danfoss Universe. Vi ønsker dem fortsat god tur.

Vores 6.a. er på lejrskole i Rinkenæs ved Gråsten. 
De har haft en uge fyldt med oplevelser og socialt samvær. 

Ugen har budt på tur til vandet, besøg på Dybbøl Mølle og muligheden for at eksperimenter på Danfoss Universe.

Vi ønsker dem fortsat god tur.
facebook.com

I dag har vi åbnet op for vores store pakke af valghold for vores skønne unge mennesker i udskolingen. Pakken er spækket med masser af lækker undervisning på valgholdene: Madkundskab, Håndværk og Design, Musik, Sport og Boldspil, Billedkunst, Tøsehold og Motor. Der er fyldt op på alle hold og alle glæder sig til at komme igang. Vi glæder os!

I dag har vi åbnet op for vores store pakke af valghold for vores skønne unge mennesker i udskolingen.
Pakken er spækket med masser af lækker undervisning på valgholdene: Madkundskab, Håndværk og Design, Musik, Sport og Boldspil, Billedkunst, Tøsehold og Motor.
Der er fyldt op på alle hold og alle glæder sig til at komme igang.
Vi glæder os!
facebook.com

6.B er taget den lange vej til Raudeberg for at besøge deres venskabsklasse som de har skrevet breve til, og fået breve fra i flere år. Vi ønsker dem fortsat god tur.

6.B er taget den lange vej til Raudeberg for at besøge deres venskabsklasse som de har skrevet breve til, og fået breve fra i flere år.
Vi ønsker dem fortsat god tur.
facebook.com

Selvom det er en atypisk dansk sensommer, så pibler det op af jorden på vores område omkring skolen med nye legepladser og oaser. Hen over sommerferien er der blevet knoklet for at blive færdige, og nu er vi næsten i mål. Flere nye legepladser er blevet plantet og vores gamle legepladser er blevet renoveret. Vi har fjernet en del buske for at give plads til flere grønne oaser af græstæpper, hvor eleverne kan sidde og nyde deres madpakker, bøger eller andre hyggelige stunder. Vores Fritterskov indbyder stadig til masser af hulebygning, gemmeleg og undervisning. Vi glæder os så meget til foråret, hvor det hele endelig vil træde frem.

Selvom det er en atypisk dansk sensommer, så pibler det op af jorden på vores område omkring skolen med nye legepladser og oaser. 

Hen over sommerferien er der blevet knoklet for at blive færdige, og nu er vi næsten i mål. Flere nye legepladser er blevet plantet og vores gamle legepladser er blevet renoveret. 

Vi har fjernet en del buske for at give plads til flere grønne oaser af græstæpper, hvor eleverne kan sidde og nyde deres madpakker, bøger eller andre hyggelige stunder. 

Vores Fritterskov indbyder stadig til masser af hulebygning, gemmeleg og undervisning.

Vi glæder os så meget til foråret, hvor det hele endelig vil træde frem.
facebook.com

Første Skoledag

Vi sender en stor tak til alle vores elever, der var med til at give hinanden en god første skoledag. På B-gangen fejrede man i stor stil første skoledag. Her var hele indskolingen samlet til at med flag og sang at byde vores nye 0. årgang velkommen. Herefter var der normalskema til kl 12.20, hvor teatergruppen Corpus med stykket “Camping Royale” lavede en morsom optræden, hvor vi fik rørt lattermusklerne. Tak til alle for en god første skoledag efter sommerferien. Med venlig hilsen Langå Skole

facebook.com

I vores SFO har vi hygget i sommerferien. Den første uge gik med at være på sommerlejr ved Silkeborg. Her blev der soppet, gået på skattejagt, hygget med snolder, sovet i hytter og lavet lækkert mad. En anden uge gik vi en tur i vestparken og legede på de nye legepladser på skolen. I vådt vejr var nogen ude og danse i regnen mens andre var kreative indenfor. Nogle dage hyggede vi os også med en god film eller spillede nogle af SFOens mange spil. Det var dejligt at have masser af tid og dage til at lege, grine og hygge. Vi ses på mandag. Vi glæder os.

I vores SFO har vi hygget i sommerferien. 

Den første uge gik med at være på sommerlejr ved Silkeborg. Her blev der soppet, gået på skattejagt, hygget med snolder, sovet i hytter og lavet lækkert mad.

En anden uge gik vi en tur i vestparken og legede på de nye legepladser på skolen.

I vådt vejr var nogen ude og danse i regnen mens andre var kreative indenfor. 

Nogle dage hyggede vi os også med en god film eller spillede nogle af SFOens mange spil.

Det var dejligt at have masser af tid og dage til at lege, grine og hygge.

Vi ses på mandag.

Vi glæder os.
facebook.com

☀️Kære alle elever på Langå Skole🤗👫👭👬👭👫👬👬😄 Vi glæder os så meget til, at I kommer i skole på mandag. 🤗😁🤪🤗😁 Vi har i denne uge arbejdet hårdt på at være klar til at byde jer velkommen. 🤹‍♀️🧗🏻‍♂️🧘‍♂️🤸‍♂️🌪🌈☀️ Indenfor på skolen har vi forberedt nye spændende undervisningsforløb. 🧶🧠🤓📝📕📗📘📙 Udenfor har entreprenørmaskinerne arbejdet med at forbedre udearealerne. 🚧🧱🌪🥽 Nu mangler vi bare jer til at komme og skabe liv og glade dage på vores skole. Vi ses på mandag kl. 8.00 til det forrygende skoleår 19/20🇩🇰🎈🎊🎀🎉 Med venlig hilsen Alle på Langå Skole Til Alle vores skønne, søde, seje, super-elever PS. Vi savner jer❤️

☀️Kære alle elever på Langå Skole🤗👫👭👬👭👫👬👬😄

Vi glæder os så meget til, at I kommer i skole på mandag. 
🤗😁🤪🤗😁
Vi har i denne uge arbejdet hårdt på at være klar til at byde jer velkommen. 
🤹‍♀️🧗🏻‍♂️🧘‍♂️🤸‍♂️🌪🌈☀️
Indenfor på skolen har vi forberedt nye spændende undervisningsforløb.
🧶🧠🤓📝📕📗📘📙
Udenfor har entreprenørmaskinerne
 arbejdet med at forbedre udearealerne.
🚧🧱🌪🥽

Nu mangler vi bare jer til at komme og skabe liv og glade dage på vores skole.

Vi ses på mandag kl. 8.00 til det forrygende skoleår 19/20🇩🇰🎈🎊🎀🎉

Med venlig hilsen
Alle på Langå Skole
Til
Alle vores skønne, søde, seje, super-elever

PS. Vi savner jer❤️
facebook.com

Selvom der stadig er sommerferie, er der fuld liv i vores SFO’er. I dag var Satellittens SFO i værkstedet, hvor drengene hyggede med at lave træsværd og vilde fantasiting. En dreng lavede et “lang-gevær”, en anden lavede så vild en fantasiting, at de andre synes, det var uretfærdigt at have den med i legen - og så var der også en pige, som tegnede og syede en lille hvid bamse 🐰. Bare en skøn dag i Satellittens SFO 😁👍🏼

Selvom der stadig er sommerferie, er der fuld liv i vores SFO’er.

I dag var Satellittens SFO i værkstedet, hvor drengene hyggede med at lave træsværd og vilde fantasiting.

En dreng lavede et “lang-gevær”, en anden lavede så vild en fantasiting, at de andre synes, det var uretfærdigt at have den med i legen - og så var der også en pige, som tegnede og syede en lille hvid bamse 🐰.

Bare en skøn dag i Satellittens SFO 😁👍🏼
facebook.com

Photos from Langå Skole's post

Skoleårets sidste arbejdsdag inden sommerferien for skolens personale sluttede vi af i god stil og “iskoldt”🍦😎 med is til alle 🥰. Også vores SFO og Satellittens SFO fik sig noget af en overraskelse, da isbilen ringede med klokken og delte is ud til alle de søde børn og til SFO’ernes skønne pædagoger🍦👫👭👬👨‍👩‍👧.

Photos from Langå Skole's post
facebook.com

Quiz