Top Local Places

Santax Medico

Bredskifte Allé 11, Aarhus, Denmark
Medical Equipment Supplier

Description

ad

Forhandler af medicoteknisk udstyrtil offentlige og private virksomheder 1954 Santax grundlægges i Århus af ing. Ole Rohr Christoffersen. 1980 Generationsskifte i Santax. Niels Christoffersen overtager roret som Adm. Direktør.
2001 Firmaet ændrer navn til Santax Medico A/S. 2006 3. generation kommer til, idet Ole Christoffersen tiltræder som Adm. Direktør. 2008 Hawa Medical beliggende i Stockholmsområdet overtages og samtidig etableres Santax Nordic Group. I over et halvt århundrede har vi kunnet tilpasse os markedet og levere moderne, kundeorienterede løsninger til vore kunders fulde tilfredshed.
Dette har bl.a. været muligt igennem fastholdelse af medarbejdere med
stort branchekendskab og konstant fokus på billeddiagnostikken.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Santax Medico har med stor succes forhandlet Ziehm produkter i Danmark!

facebook.com

Applikationsspecialist (ultralyd) til Santax Medico A/S Vil du være en del af vores dygtige team hos Santax Medico A/S? Motiveres du af at være på forkant med de nyeste og mest avancerede teknologier inden for billeddiagnostik? Vi har travlt og søger derfor en applikationsspecialist (ultralyd) til vores team inden for applikation, undervisning, teknik, salg og implementering af vores medicotekniske produkter på hospitaler i hele landet. Du vil være tilknyttet vores hovedkontor i Århus og vil hovedsageligt arbejde med kunderne i Jylland og på Fyn. Arbejdsopgaver: Du vil med din specialistviden inden for ultralyd gennemføre kundebesøg med salgskollegerne ved afdækning af kundernes behov i salgsprocessen Udarbejde optimale og skræddersyede applikationer inden for ultralydsbaseret løsninger til kunderne Undervise kundernes faglige personale i brug af produkterne Deltage ved internationale, faglige kongresser Assistere og bidrage ved spændende teknisk komplekse problemstillinger Sikre optimale skræddersyede løsninger til vores kunder Din faglige baggrund: Din uddannelsesmæssige baggrund er formentlig radiograf, medicoingeniør, sonograf eller lignende Erfaring med ultralyd, herunder gerne erfaring med scanning Gerne erfaring med undervisning af mindre grupper Gerne erfaring med medicotekniske produkter Gerne kendskab til anatomi Som person er du: Analytisk og grundig samt har sans for detaljen Selvkørende og samtidig en teamplayer Har gode kommunikationsevner i både skrift og tale Fagligt meget lærenem Motivereret af en hverdag med de nyeste og mest avancerede teknologier Vi kan tilbyde: En spændende arbejdsplads med dygtige kolleger og en hverdag med mulighed for konstant faglig og personlig udvikling. Du får en konkurrencedygtig gagepakke, indeholdende pension samt sundhedsforsikring. Processen og ansøgning: Du bedes sende din ansøgning og CV hurtigst muligt og senest den 1. juni ved at klikke på linket: https://form.jotformeu.com/61243345357353 Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Niels Henrik Findsen fra Copenhagen Search Partners på telefon +45 2888 8971. Santax Medico A/S har i mere end 60 år tilpasset sig markedet og leverer moderne, kundeorienterede løsninger inden for billediagnostisk udstyr. Med hovedkontor i Aarhus og regionskontor i Glostrup har hurtighed, kompetence og fleksibilitet været centrale værdier. Santax Medico A/S har ca. 50 medarbejdere og er repræsenteret med egne datterselskaber i hele Norden.

facebook.com

Vi er også at finde på kongressen i Wien i år! Mangler du stadig at få en aftale med Santax? https://www.facebook.com/events/1104509899564256/

facebook.com

Quiz

NEAR Santax Medico