Top Local Places

Fashion Hair & Nails

Randersvej 57, Langå, Denmark
Local Service

Description

ad

frisør -brugskunst -møbler

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=691106477764036&id=691101811097836 Fashion H 💇

facebook.com

Muubs 🙏🏻 .. husk jeg har det i butikken .. så lækre ting .. ,- gør dig selv den tjeneste og kig deres MEGET lækre møbler , de kan bruges både inde og ude 🌞🙏🏻 ..

facebook.com

Muubs 🙏🏻 husk jeg har deres lækre ting i butikken ..,- gør dig selv den tjeneste og kig deres MEGET lækre møbler også , der kan bruges både inde og ude ☺️🌞🙏🏻 .

facebook.com

MUUBS have møbler 🌞🌞 bestil nu og få glæde at dem i en fart 🙏🏻

facebook.com

Elsker mit job 💇 🙏🏻

facebook.com

Tak søde Lene Nielsen ❤️ .. ved egentlig ik hvorfor jeg havde fortjent dem , men shit hvor var det dejligt 🙏🏻😘

facebook.com

Smukke Soffi <3 .. Tillykke med dagen søde konfirmand :-)

facebook.com

Smukke Fibbe <3 .. Tillykke med dagen søde konfirmand :-)

facebook.com

Fik i dag en helt speciel dejlig hilsen fra en UNG mand idag 🌹🙏🏻 .. nogle savner man bare mere end andre og tænker tit - skidt pyt de ikke er kunder mere ,- men shit hvor gad jeg godt de kom forbi og fik kaffe og en krammer ❤️ TAK for en super lækker flæskestegs burger som jeg HELT klart skal ha igen en anden dag .. kan varmt anbefale tanken i Laurbjerg ved Sanne og Henrik de får 5 ✨ af mig .. i aner slet ik hvor glad i gjorde mig i dag 🙏🏻..

facebook.com

Hun er cool ❤🙏🏻

facebook.com

KRØLLER 🙏🏻🙏🏻 i love it 😊 Julie har selv det skønneste krøl - jeg er død misundelig .. klip og reflekser ... vi arbejder os hen imod mere som hendes naturlige hårfarve .

facebook.com

😊KRØLLER laver jeg ret meget af igen ,- er blevet ret pjattet med de pokkers KRØLLER 😉🌞🙏🏻 Jeg har en søn på to med store, lyse krøller Jeg har en dreng på tre med store, brune øjne Jamen, jeg har bare én mer' end du har Okay, måske, men ingen er bedre end min For han er bare helt speciel Hvis jeg må si' det selv Krøller eller ej - vi elsker vores børn Brune øjne eller ej - vi elsker jeres børn For én ting er givet - Vi håber alle på at de må få de ting, de ønsker sig Om de' fire eller tres, har krøller eller ej For én ting er givet - Vi håber alle på at de må få de ting, de ønsker sig Om de' fire eller tres, har krøller eller ej Længe leve alle børn Lyse krøller eller ej - vi elsker vores børn Brune øjne eller ej - vi elsker jeres børn For én ting er givet - Vi håber alle på at de må få de ting, de ønsker sig Om de' fire eller tres, har krøller eller ej (Længe leve børn) (Om de har krøller eller ej)

facebook.com

Quiz

NEAR Fashion Hair & Nails