Top Local Places

KalundborgVarmepumper

Lærkebakken 2, Kalundborg, Denmark
Company

Description

ad

Kalundborg Varmepumper er startet op pr. 1. december 2014 og henvender sig til både private, detailhandel, og virksomheder i Vestsjælland. Kalundborg Varmepumper er startet op pr. 1. december 2014 og henvender sig til både private, detailhandel, institutioner og virksomheder i Odsherred, Holbæk, Vestsjælland og Slagelse-området.

Bedre indeklima
Kalundborg Varmepumper står for salg af varmepumper, mindre køleanlæg, luft-til-vand, gulvvarme og aircondition, tager sig af tilbudsgivning, montage, fejlfinding og service. Virksomheden sikrer bedre, billigere og grønnere opvarmning og køling af hjemmet, samt bidrager til et sundere indeklima med stabil varmekilde.

Viden om varmepumper
Kalundborg Varmepumper drives af industrielektriker og servicemontør Claus de Richelieu, som siden 2003 har arbejdet for Elektrolux. Her har han sørget for kommercielle kunder såsom sygehuse, plejehjem, boligforeninger og lignende på både Sjælland og Fyn. Et job han fortsætter med – sideløbende med sin nye virksomhed. Som administrativ medarbejder vil man i nærmeste fremtid kunne træffe hans hustru, Sussie Heiberg.

Claus de Richelieu er medlem er KMO, hvilket er kundens garanti for en korrekt håndtering af affaldsstoffer fra køleprocesser. Han har desuden taget DTU’s Kølecertifikat – kategori II.

Stærke leverandører
Claus de Richelieu har indledt et samarbejde med Kinnan Varmepumper, som er leverandør af LG, Mitsubishi og Panasonic. Kinnan er med i DanmarksPumpen og har syv års garanti, syv forskellige modeller i tre forskellige energiklasser. Desuden har han samarbejde med Daikin/Rotex som blandt andet leverer solpaneler og gulvvarme.

Salg og service - når kunden har tid
Som noget helt unikt tilbyder Kalundborg Varmepumper at komme på kundebesøg, når kunden har fri – altså alle hverdage efter klokken 16.00 samt lørdag og søndag.

Kontakt:

Kalundborg Varmepumper er beliggende på Lærkebakken 2 i Kalundborg. Virksomheden kan træffes på mobil: 20 33 66 62 eller via mail: info@kalundborg-varmepumper.dk

Kontakt os og lad os få en snak om, hvad vi kan gøre for dig og dit indeklima.CONTACT

Quiz

NEAR KalundborgVarmepumper