Top Local Places

Stardancestudio

Lyngby Hovedgade 56, Kongens Lyngby, Denmark
Dance Studio

Description

ad

Stardance studio, en danseskole beliggende i Kgs lyngby, hvor dans og livsglæde fylder hverdagen. Stardance studio er en danseskole beliggende i Kgs Lyngby, hvor dans og livsglæde fylder hverdagen.

Dansenskolen er ejet og drevet af Jeanne Junker Jørgensen og er medlem af De Danske Danseskoler.

Dansestudie 1 + 2 :

Lyngby Private Skole, Lyngby Hovedgade 56, 2800 Kgs Lyngby (indgang via Kastanievej)

Dansestudie 3 :

Engelsborghallen, Engelsborgvej 93, 2800 Kgs Lyngby

Vi glæder os til at møde dig.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Dygtige Frederikke Munch og duo parret Natasha Barnekow og Josefine Waage skal til EM 2017 🇩🇰 Igår startede dansesæsonen med udtagelser til EM ved 3 rangliste i disco og hip hop. Pigerne blev udtaget til at repræsentere Danmark ved EM i discodans i Minsk/Belarus den 2-5 november samt til World Disco Dance Cup i Usti/Tjekkiet allerede slut September. Vi ønsker stort tillykke og krydser fingre samt ønsker held og lykke

facebook.com

Girlstyle sæsonstart 21 august

facebook.com

facebook.com

Dans for de mindste, tag mor eller far med til en danselektion fyldt af godt humør, rytmer og nærvær. Tirsdage kl.16.00 på Lyngby Private Skole (fotocredit= Rawfootage)

facebook.com

Stardancestudio's pensionist disco, tilmeld dig NU på www.stardancestudio.dk

facebook.com

Kære allesammen, så er det om 15 dage at vi har sæsonstart på danseskolen og VI GLÆDER OS til at se jer allesammen igen. Vi har fået et nyt dansestudio i Lyngby, nemlig Cykelhuset Carlshøjvej 6 og har derfor ændret lidt i programmet samt tilføjet lidt ekstra hold ;-) Vi håber I vil tage pænt imod det og glæder os til mange sjove dansetimer der fremover. HUSK at få tilmeldt dig dit hold inden det bliver fyldt op ;-) Vi ses til dans...... (foto: Philippe Jessen)

facebook.com

facebook.com

Kom og oplev når Stardancestudio optræder med vores version af historien om den lille havfrue til Liv i Lyngby. Vi glæder os til en dag fyldt med musik og fest !

facebook.com

Kom og vær med, tilmelding åben nu

facebook.com

Så er sæsonen 2017/2018 klar for tilmelding på hjemmesiden ★

facebook.com

facebook.com

Vi kan med glæde præsentere Danmarksmestrerne 2017 i voksen national discoformation Selfcontrol 🏆🇩🇰 Samt bronze vinderne i international juniorformation Driver's to be 🏆🇩🇰 I dansede jeres hjerter ud på gulvet og vi er SÅ stolte af jer 💕 Go Stardancestudio ⭐️

facebook.com

Quiz

NEAR Stardancestudio