Top Local Places

face2face

Torvebyen 28, Køge, Denmark
Company

Description

ad

Mit navn er Lina Holm, jeg har drevet hudplejeklinikken face2face de sidste 12 år i Solrød. Jeg åbnede klinikken i Køge januar 2012. Jeg har de første 10 år uddannet 8 elever og blev i 2005 kåret til årets læreplads. i 2010 besluttede jeg at drive klinikken alene i rolige og skønne omgivelser og udlukkende koncentrere mig om mine kunder.

Vores hverdag kan være stressende, derfor lægger jeg vægt på, at du her hos mig føler dig godt tilpas og godt behandlet. Jeg glæder mig til at kunne dele ud af min mange års erfaring og faglige kunnen til nye glade kunder i Køge.

Jeg har ikke et stort menu kort med forskellige ansigtsbehandlnger du selv kan vælge... nej jeg har en ansigtsbehandling... Og den tilpasser jeg din hudtype og hudtilstand den dag du besøger mig... læs mere under ansigtsbehandlingJeg anvender udelukkende produkter fra dermalogica, og har arbejdet med serien de sidste 12 år. Dermalogica anvender kun de fineste tilgængelige indgredienser, er alle produkterne non-comedogene og de indeholder ingen tilstoppende mineralske olier eller lanolin, ingen irriterende kunstige farve- eller duftstoffer og ingen udtørrende S.D. alkohol eller formaldehyd.

CONTACT

Quiz