Top Local Places

Sommerfuglen

Vandkunsten 3, København, Denmark
Shopping/retail

Description

ad

Strikke- og Broderiforretning ”Sommerfuglen er en ren Alladins hule af garn, strik og broderi”.
Sådan beskrev en udenlandsk journalist engang sit besøg i Sommerfuglen.
Og det er sådan vi gerne vil have, at du oplever Sommerfuglen – i butikken på Vandkunsten 3 i København og på nettet.
I Sommerfuglen finder du alt det bedste inden for strik og broderi. Vi har garner og færdige kits, masser af bøger om håndarbejde, workshops og kurser.
I Sommerfuglen møder du faguddannede medarbejdere, som har et stort kendskab til både produkter og praktisk håndarbejde og gerne hjælper med råd og vejledning.
Vi glæder os til at se dig i Sommerfuglen – på web’en eller på Vandkunsten.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Så bliver det ikke større Vi har netop fået disse Mega nøgler hjem. 1000 gram = 50 meter = perfekt til armstrik. Læs mere om denne og vores andre nyheder i det nyhedsbrev der kommer ud i morgen.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Nye forårstoner fra Annette Rindom Danielsen Om få dage udkommer Annette D's to ny bøger Måske fra oven og Guld og grønne skove. Begge kan forudbestilles i Sommerfuglen til levering på udgivelsesdagen den 11. marts. http://sommerfuglen.dk/shop/annette-danielsen-548c1.html Bliver du fristet, fåes alle de anvendte Isager garnerne selvfølge også - både i webshoppen og i butikken ved Vandkunsten. http://sommerfuglen.dk/shop/isager-629c1.html Vi ønsker jer et dejligt pastelfarvet forår.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Så kom Geilsk jubilæumsbog endelig og vi pakker og sender for fulde gardiner. Har du ikke forudbestilt bogen, kan det nåes endnu. http://sommerfuglen.dk/shop/strik-for-syv-55168p.html Husk at du også kan komme med på Bente Geils workshop den 22. marts: http://sommerfuglen.dk/shop/strik-for-syv-55167p.html

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Jubiii, vi har fået ny garnvæg i Sommerfuglen, og endelig er der plads til både Einrum og Isager 's sommergarn. Det ser brandgodt ud, synes vi selv. Kig forbi, og se det ved selvsyn.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Har du opdaget at vi har fået Yaku fra Trine Bertelsen Camarose i Sommerfuglen? http://sommerfuglen.dk/shop/yaku-54969p.html Vi har testet det, og det er super lækkert. Blødt, nemt st strikke i og så er farverne virkelig smukke - du bliver ikke skuffet.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vores "Grønne" konkurrence er slut og vinderen er trukket. Det blev Pernille Hother Fallesen-Ravn der blev den heldige vinder - er stort tillykke til dig. Til alle jer andre der har deltaget, vil jeg også sige tak. Det var skønt med alle de mange farveglade beskeder. Grøn, har det vist sig, er en meeeeget populær farve. Det bliver en skøn tid vi går i møde🍀

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Vil du gerne holdes opdateret om nye garnkvaliteter, arrangementer og workshops, udgivelser af strikke-, hækle- og broderibøger, designnyheder og alt det andet der er stærkt knyttet sammen med glæden ved garn? Så tilmeld dig Sommerfuglens nyhedsbrev på www.sommerfuglen.dk Det sidste nye kan du læse lige her: http://www.sommerfuglen.dk/images/infosider/nyhedsbrev%20arkiv/NB-2017-02-24.htm

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

For mange er vinterferien slut, men vores konkurrence fortsætter en uge endnu. Skynd dig at deltage, hvis du også vil have chancen for at vinde den store grønne håndarbejdspakke - og del gerne, så veninderne også kan være med. Sommerfuglen udlodder en stor dejlig pakke fuld af grønne lækkerier. Skriv her på Facebook, hvilken farve der er din yndlingsfarve, så deltager du i konkurrencen om: Strikkekit til Grønskolling sjal, strikkekit til filtet taske, strikkekit til Kastaniehue, jute broderilærred og et grønt miks af Flora Wool broderigarn + satin broderigarn fra DMC. Præmien har en samlet værdi af 892 kr. og vinderen trækkes den 27. februar.

Timeline Photos
facebook.com

Sommerfuglen's cover photo

Sommerfuglen's cover photo
facebook.com

15 Inspiring Artists that will make you Love Embroidery - ArtisticMoods.com

Inspirerende brodister Dansk Tekstillaug har fundet denne spændende side, som vi fluks vil dele med jer. Var I ikke vilde med broderi i forvejen, så bliver i det helt sikkert nu. http://www.artisticmoods.com/contemporary-embroidery-artists/

facebook.com

Timeline Photos

Konkurrence Der er forår i luften og grøn er jo som bekendt forårets og håbets farve. Derfor udlodder vi en stor dejlig håndarbejdspakke fuld af grønne lækkerier. Skriv her på Facebook, hvilken farve der er din yndlingsfarve, så deltager du i konkurrencen om: Strikkekit til Grønskolling sjal, strikkekit til filtet taske, strikkekit til Kastaniehue, jute broderilærred og et grønt miks af Flora Wool broderigarn + satin broderigarn fra DMC. Præmien har en samlet værdi af 892 kr. og vinderen trækkes den 27. februar.

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Tusinde tak Sommerfuglen har nu rundet 5000 følgere på Facebook og det er vi helt vildt glade for. Vi takker hver og en af jer for af følge med i, hvad vi brænder for i en af Danmarks dejligste garnbutikken. Vi håber at møde rigtig mange af jer i de kommende vinterferieuger.

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Sommerfuglen