Top Local Places

Foreningen Hovedstadens Forskønnelse

Borgergade 111, København, Denmark
Non-governmental organization (ngo)

Description

ad

Foreningen Hovedstadens Forskønnelse - Forskønnelsen - er et levende og aktivt forum i den moderne storby København. Foreningen Hovedstadens Forskønnelse - Forskønnelsen - er et levende og aktivt forum i den moderne storby København og en gammel, agtværdig forening med lange og stolte traditioner. Foreningen blev grundlagt i 1885 af blandt andre bryggeren Carl Jacobsen og billedhuggeren Bissen for "at virke til forskjønnelse af Hovedstaden"
Forskønnelsen er nu mere aktiv, mere levende og mere nødvendig end nogensinde før. Forskønnelsen påvirker udviklingen og realiseringen af det moderne København. Den er med til at sikre, at vores egen tid er synlig i byen, i form af bygningsværker, byrum og parker på højt arkitektonisk og kunstnerisk niveau. Samtidigt er Forskønnelsen med til at beskytte og bevare vores eksisterende arkitektoniske og bymæssige perler - fra enkeltstående bygninger til hele kvarterer - på nutidig vis.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Arkitekten LYD: Arkitekter tier, mens andre tør

Lyt til debat om den manglende debat - med mange kloge hoveder og gode perspektiverende pointer Via Sara Ettrup https://www.facebook.com/sara.ettrup/posts/10155013255227552

facebook.com

Du'r - du'r ikke: Se seks mere eller mindre vellykkede altanløsninger - Politiken.dk

Bente Lange om altaner i byen

facebook.com

Mange nye højhuse i København

Hør formand Jakob Lange i klip fra TV 2 Lorry om højhuse i Kbh

facebook.com

Quiz

NEAR Foreningen Hovedstadens Forskønnelse