Top Local Places

Jagtvejens Asyl Vuggestue

Prinsesse Charlottes Gade 59, København, Denmark
Community organization

Description

ad

Velkommen til Jagtvejens Asyl Vuggestue. Jagtvejens Asyl er en lille vuggestue med store lokaler og er normeret til 25 børn i alderen 0-3 år. Udover de ekstra mange kvadratmeter har vi tilmed den skønneste sansehave. Vi er et tilbud om livsudvikling i en Pippi Langstrømpe-verden, hvor vi følger børnenes interesser, spontanitet og kreative påfund.

Som den eneste vuggestue i Købehavns Kommune arbejder vi efter principperne i DAP (Didaktisk Anvendt Pædagogik). DAP er en pædagogisk tilgang, hvor der sættes retning for børnenes udvikling gennem projektarbejde og temaer.

En struktureret hverdag er vigtig for børn – især de yngste – og vi har derfor altid en plan for hverdagens aktiviteter. Der er naturligvis også masser af plads til spontanitet, men hovedlinjerne er altid foruddefinerede og formålstjenlige, således at børnene bliver udfordret, – ikke for meget, ikke for lidt – men lige tilpas.

Vores pædagoger er passioneret, engageret og dygtige til at observere børnenes adfærd og interesser, og til efterfølgende at bruge disse observationer til at skræddersy en sjov og inspirerende hverdag for dit barn.

CONTACT

Quiz

NEAR Jagtvejens Asyl Vuggestue