Top Local Places

Oplev Hvidebæk

Bygaden 19, Jerslev, Denmark
Sports & Recreation

Description

ad

OPLEV HVIDEBÆK er en fælles portal for mere end 50 lokale foreninger i Hvidebæk området, midt i Kalundborg Kommune. Her finder du som beboer eller besøgende en kalender med oplysninger om alle arrangementer.
Se mere på www.oplevhvidebaek.dk OPLEV HVIDEBÆK er en fælles portal for mere end 50 lokale foreninger i Hvidebæk området, midt i Kalundborg Kommune. Her finder du som beboer eller besøgende en kalender med oplysninger om alle arrangementer.
Ligesom der også findes oplysninger om områdets historie, erhvervsliv, institutioner med mere.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Foredrag og fællesspisning - Den kendte håndboldspiller fortæller om ti måneders livtag med sin kræftsygdom, og efterfølgende genoptræning og det vellykkede comeback på håndboldbanen. I dette livsbekræftende foredrag fortæller Daniel Svensson om de ti problemfyldte måneder, hvor han frem til foråret 2013 fightede en intens kamp med lymfekræften – en kamp han vandt, og som gjorde ham i stand til at genoptage sin topkarriere hos Skjern Håndbold. I 2016 fik Daniel fik igen konstateret lymfekræft, som han efter endt behandlingsforløb overvandt for anden gang. I løbet af foredraget sætter Daniels Svensson også fokus på det chok han fik, da diagnosen satte sportskarrieren og livet på pause, og på den nedtur der fulgte, på den svære tid under det uafklarede sygdoms- og behandlingsforløb, på håbet, tvivlen samt på øjeblikket, da han fik grønt lys til at begynde kampen tilbage. Foruden sit veloverståede sygdomsforløb fortæller Daniel Svensson også om sit lange liv i og omkring dansk tophåndbold. Fællesspisning kl. 18.00. Foredrag kl. 19.00. Arrangementet er i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd. Pris: Foredrag: 175,- kr. Medlem af Biblioteksklubben / Hvidebæk Lokalråd: 155,- kr. Spisning og foredrag: 235,- kr. Medlem af Biblioteksklubben / Hvidebæk Lokalråd: 215,- kr. Bliv medlem af Biblioteksklubben ved at klikke her

facebook.com

Foredrag og Fællesspisning. Søren Dahl beretter om sit liv, kærligheden og om at blive far sent i livet. Om livet på landevejen, når han turnerer rundt med sine shows, men også om en utrættelig nysgerrighed på andre mennesker, som gang på gang brænder igennem i mødet med publikum. Den kendte musiker, kapelmester og radioværten fortæller åbenhjertigt anekdoter fra tiden med Cafe Hack og sit liv i showbiz. Men først tager han tilhørerne med en tur tilbage i tiden – tilbage til barndomshjemmet i Thy, hvor han voksede op som yngste barn i en søskendeflok på seks og tidligt fandt sin klang i livet ved familiens gamle klaver. En barndom fuld af musik, men også af følelsen af at skille sig ud. Det er også en historie om mindreværd og om brydningsfulde teenageår, hvor især morens hang til indremissionske forbud kolliderede med unge Sørens spirende interesse for svaj i bukserne, Jimi Hendrix og piger uden BH. Søren Dahl beretter også om kvinderne i sit liv, om den svære kærlighed og om at blive far sent i livet. Og ikke mindst om afsavn og livet på landevejene, når han turnerer landet rundt med sine shows, men også om en utrættelig og ægte nysgerrighed på andre mennesker, som gang på gang brænder igennem i hans møde med publikum. ‘Med fanden i hælene’ er også titlen på Søren Dahls erindringsbog fra 2016. Spisning starter kl. 18.00 Foredrag starter kl. 19.00 Pris: Foredrag: 130 kr. normalpris. Foredrag: 110 kr. for medlemmer af Hvidebæk Lokalråd/Biblioteksklubben. Foredrag og spisning 200 kr. normalpris. Foredrag og spisning: 170 kr. for medlemmer af Hvidebæk Lokalråd/Biblioteksklubben. Bliv medlem af Biblioteksklubben ved at klikke her Arrangementet er i samarbejde med Hvidebæk Lokalråd.

facebook.com

En særlig kat rejser til landet med de mange mus. Og de andre katte glæder sig, når de siger ”tak for mus kære mis”. Sjovt, varmt, jazzet og musikalsk.

facebook.com

Spildag med almindelige kendte spil og knap så kendte. Undervejs hygge med tag-selv buffet og pizza til afslutning. For børn og voksne fra 8 år. I samarbejde med Hvidebæk Lokalråd. Spildag med almindeligt kendte spil og andre knap så kendte. Undervejs hygge med tag-selv buffet og pizza til afslutning. For børn og voksne fra 8 år. Du vil blive introduceret til mange forskellige spil, som alle kan spilles efter en introduktion på 1 - 3 minutter. Peter Michaelsen, lokal brædtspilsekspert, og andre frivillige spilentusiaster, giver korte oplæg og sætter i gang. Et spils varer typisk fra ca. 10 min. og op til 20-25 min. Du vil kunne stifte bekendtskab almindelige kendte spil og også lidt anderledes spil. Arrangementet er et samarbejde mellem Kalundborg Biblioteker og Hvidebæk Lokalråd. Husk at tilmelde dig via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

Så er 93 tilhører klar til at høre om Ruth i krig

facebook.com

Har du lyst til at lære at strikke eller hækle - så er der hjælp at hente hver torsdag fra kl. 14-17 - medbring garn der passer til str. 3 - har du strikkepinde eller hæklenål i str. 3, så medbring også det og ellers kan du låne dig frem de første gange. Et hold lokale håndarbejdsentusiaster sidder klar til at hjælpe.

facebook.com

Har du lyst til at lære at strikke eller hækle - så er der hjælp at hente hver torsdag fra kl. 14-17 - medbring garn der passer til str. 3 - har du strikkepinde eller hæklenål i str. 3, så medbring også det og ellers kan du låne dig frem de første gange. Et hold lokale håndarbejdsentusiaster sidder klar til at hjælpe.

facebook.com

Hermed link til bosætnings folder for Ubby/Jerslev som Kalundborg Kommune har fået udarbejdet for vores aktive lokalområde :-) del gerne!

facebook.com

Fest I Hvidebækhallen 😊

facebook.com

Så har vi snart årets første fællesspisning

facebook.com

Quiz