Top Local Places

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S

Kustrupvej 31, Middelfart, Denmark
Local business

Description

ad

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S i Middelfart på fyn Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S i Kustrup v/Middelfart på fyn har eksisteret siden 1937, hvor virksomheden blev stiftet som et enkeltmands firma af den nuværende ejers farfar Bent Pedersen. Senere indgik han samarbejde med hans 2 sønner Kurt og Henning Pedersen, Sønnerne drev virksomheden frem til 2000, Hvorefter Michael og Karina har drevet familievirksomheden videre, med blik for de samme traditioner og det samme gode Tømrer og Snedker håndværk .  

Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted tilbyder alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra den mindste lille detalje eller reparation, til de helt store totalentrepriser og nybyggerier.

Det handler om faglig stolthed!

Hos Kustrup Tømrer & Snedkerværksted spænder vi bredt, og vi byder kontakt og dialog velkommen. Vi er fokuseret på at opfylde vores kunders individunelle ønsker og behov, og det glæder os, at se vores kunder komme igen – gang på gang. Det viser, at vi gør vores arbejde ordentligt .

Et lille udsnit i nogle af vores ekspertise:      

• Totalentreprise                                              

• Nybygninger
• Ombygninger/tilbygning
• Køkkener/bad
• Gulvarbejde
• Døre/ vinduer
• Garager/ Carporte
• Forsikringsskader
• energivejledning
• Med mere …              

Den faglige stolthed afspejler sig i vores måde at løse opgaverne på. Tingene skal være i orden, og kunden skal være tilfreds, før vi selv læner os tilbage og glæder os over veludført tømrer og snedkerarbejde. Hvad enten det drejer sig om valg af materialer eller om arbejdets udførelse, er det vores ønske at levere et håndværksmæssigt stykke arbejde af allerhøjeste kvalitet.

Omdrejningspunktet i vores arbejde er den faglige stolthed, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Vi vil kunne se os selv i øjnene, når vi står op om morgenen, og vi tror også på, at det er vores høje faglige standard og vores troværdighed, der sikrer os en fast kundekreds både blandt private kunder, samt erhvervskunder fra det offentlige og fra det private erhvervsliv.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Photos from Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S's post

Så køre vi på fuld skrue Stark tommerup ny opførelse af 4000 m2 lager haller

Photos from Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S's post
facebook.com

Så fik vi startet op med vores nye isoleringsmaskin. Mangler i isolering i vægge/loft. Så ring og få et godt tilbud og hør de fordele der er ved anvendelse at knauff glasuld granulat kontra andre isoleringstyper.

facebook.com

Er det dig vi mangler! 1-2 tømrer svende søges snarest muligt Kontakt: tømrer mester Michael Pedersen

facebook.com

DER GANG I BYGGERIET Og vi søger 2 FRISKE TØMRER LÆRLINGE opstart 1 marts Vi forventer at du: * stabil/ pligtopfyldende * serviceminded/ ansvarsbevidst * kan arbejde selvstændigt og i teams * er kvalitetsbevidst og målrettet Vi tilbyder: Gode og stabile arbejdsforhold med stor variation i opgaver. Mail ansøgning til kustrup@kustrup.dk Vedr evt spørgsmål kontakt Karina Pedersen 64403302

facebook.com

Quiz

NEAR Kustrup Tømrer- & Snedkerværksted A/S

Strib Badminton

Middelfart, Denmark
Sports/recreation/activities

Lidl

Middelfart, Denmark
Local business