Top Local Places

Danish Entrepreneurship Award

Ejlskovsgade 3D, Odense, Denmark
Nonprofit Organization

Description

ad

Danish Entrepreneurship Award er dagen, hvor kreativitet, innovation og iværksætteri for elever og studerende fejres af næsten 7000 deltagere.  Vær med til Danmarks største idéfest for elever og studerende, når 6000 nysgerrige unge tester deres mod og idéer til Danish Entrepreneurship Award. Her står erfarne erhvervsfolk klar med rådgivning og seriøs sparring, så unge iværksætterspirer kan styrke deres idéer og få ny viden med hjem. En bred vifte af oplægsholdere fortæller om livet som iværksætter, og for lærere og undervisere er der fyldt med inspiration til undervisningen. Dagen afsluttes med et brag af et awardshow, hvor de bedste idéer fejres.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Kl. 11.20 ca. går danske Demenish på scenen til EM i Company Programme. Hvis du ikke er så heldig at være i Bruxelles, kan du se deres scenepræsentation via live streaming. Vi krydser fingre!

facebook.com

Demenish, som vandt DM i Company Programme Danmark, skal på tirsdag til Bruxelles og dyste om titlen som Europamester i Company Programme #COYC17 - vi krydser fingre og venter i spænding til afgørelsen falder onsdag aften!

facebook.com

Vi hepper på Nice Defence og FirstMower, begge fra SIMAC - Svendborg International Maritime Academy, som er til EM i Entreprenørskab for Start Up Programme Denmark-deltagere i Helsinki. I kommer hjem med medaljer, ikk'? 😁

facebook.com

Hvis du skal til Folkemødet, har du sikkert allerede planlagt at deltage i Tour d'entreprenørskab. Hvis ikke, kan du her læse mere om Tour'en og dens etaper, som er arrangeret af Fonden for Entreprenørskab og en række samarbejdspartnere. Vi ses på Bornholm! #fmdk #tourentreprenørskab

facebook.com

Det er godt med idéer, men er alle idéer lige gode..? Ikke nødvendigvis. Nogle typer af iværksætteridéer har svært ved at overleve, hvis man spørger Christian Vintergaard, adm. dir. i Fonden for Entreprenørskab. Læs hvilke og hvorfor i Christians seneste blogindlæg.

facebook.com

Vi ved, I har ventet spændt på afsløringen af vinderen af Plakatkonkurrencen 2017 - nu skal I ikke vente længere! Vi er meget stolte af at præsentere årets plakater, som er designet af Clara Maj Pinholt, der studerer Visuel Kommunikation på KADK. Stort tillykke til Clara!

facebook.com

facebook.com

Hvad går unge iværksættere efter, når de skal ansætte deres første medarbejdere? I en ny analyse fra Fonden ser vi en klar tendens: Startups ansætter i højere grad ud fra kvalifikationer og går efter højtuddannede medarbejdere.

facebook.com

Sidst på eftermiddagen i går blev spændingen udløst, og vinderne af DM i Entreprenørskab blev NiceDefence fra SIMAC - Svendborg International Maritime Academy! Der blev også uddelt fire kategoripriser, en Publikumspris, en særpris, en GoRed-pris og en 2. plads, og du kan læse mere om alle vinderne via linket. Stort tillykke fra Awarden!

facebook.com

Der var gang i en interessant debat om unge og iværksætteri i Deadline - DR - og nå ja, så var der da også lidt optagelser fra Awarden :)

facebook.com

På torsdag går det løs til DM i Entreprenørskab for Start Up Programme. 20 hold skal i ilden, og vi er spændte på, hvem der løber med Danmarksmester-titlen.

facebook.com

Skal du med til Folkemødet? Så er der ingen vej uden om Tour d'entreprenørskab! En række spændende etaper, som alle sammen drejer sig om - ja, godt gættet - entreprenørskab. Ta' med Fonden for Entreprenørskab på tour på Bornholm 🌞

facebook.com

Quiz

NEAR Danish Entrepreneurship Award