Top Local Places

Milton Huse A/S

Plutovej 1, Horsens, Denmark
Contractor

Description

ad

Milton Huse A/S har med sit udvalg af hustyper, en ambition om at blive danskernes foretrukne samarbejdspartner, når det gælder husbyggeri. Vi lytter til Jeres behov og ønsker, så vi i fællesskab får Jeres husdrømme til at gå i opfyldelse. Milton Huse har et gennemtænkt boligkoncept, der sikrer, at I får mest muligt for jeres penge og kun betaler for de kvadratmeter, I ønsker.
Vi tilbyder moderne arkitekttegnede huse i et nytænkende design og udstyrsniveau, der ligger langt over gennemsnittet hos andre typehusproducenter.

Milton Huse bygger ikke alene et hjem, I skal holde af i mange år - Vi opbygger den tillid, der fundamentet for en god proces og en tryg oplevelse igennem hvilken I kan sove helt trygt om natten.

Det kalder vi "Personlige huse bygget med omhu", og er vores motto igennem alt, hvad vi gør.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

PREMIERE PÅ SØNDAG Kig forbi Skelbakken 57 i Hjallerup på søndag kl. 13-15 Her vil I opleve et forskudt vinkelhus på 158 kvm med et dejligt stort og lyst køkkenalrum med højt til loftet - virkelig et hus der skal opleves, mærkes og føles på egen krop. I kan læse meget mere om huset på: https://www.miltonhuse.dk/images/udstillingshuse_pdf/Flyer_Skelbakken_57_Hjallerup_web_04042017.pdf Vi ses på søndag, hvor vi stårklar til at hjælpe med gode råd og vejledning til jeres kommende nybyggede hjem.

PREMIERE PÅ SØNDAG

Kig forbi Skelbakken 57 i Hjallerup på søndag kl. 13-15

Her vil I opleve et forskudt vinkelhus på 158 kvm med et dejligt stort og lyst køkkenalrum med højt til loftet - virkelig et hus der skal opleves, mærkes og føles på egen krop.

I kan læse meget mere om huset på: https://www.miltonhuse.dk/images/udstillingshuse_pdf/Flyer_Skelbakken_57_Hjallerup_web_04042017.pdf

Vi ses på søndag, hvor vi stårklar til at hjælpe med gode råd og vejledning til jeres kommende nybyggede hjem.
facebook.com

PREMIEREHUS Kig forbi Idylvænget 3 i Kolding på søndag kl. 13 - 15 Her kan I opleve et rigtigt fint længehus på 146 kvm med et meget lyst og rummeligt køkkenalrum med direkte forbindelse til en dejlig stue med masser af lysindfald fra seks forskellige vinduer. Se meget mere på https://www.miltonhuse.dk/images/udstillingshuse_pdf/FLyer_idylv%C3%A6nget_3_kolding_05042017_web.pdf Kig forbi på søndag og få en masse inspiration til jeres nybyggede hjem

PREMIEREHUS
Kig forbi Idylvænget 3 i Kolding på søndag kl. 13 - 15

Her kan I opleve et rigtigt fint længehus på 146 kvm med et meget lyst og rummeligt køkkenalrum med direkte forbindelse til en dejlig stue med masser af lysindfald fra seks forskellige vinduer.

Se meget mere på https://www.miltonhuse.dk/images/udstillingshuse_pdf/FLyer_idylv%C3%A6nget_3_kolding_05042017_web.pdf

Kig forbi på søndag og få en masse inspiration til jeres nybyggede hjem
facebook.com

Majbrit gav Miltonhuse 5 stjerner. Læs hele anmeldelsen...

Tak Bryan og Majbrit for den rigtig fine anmeldelse. Dejligt når det virkelig mærkes, at vi gør os umage. I har gennemført en af de største investeringer i jeres liv og det har vi stor respekt for. Rigtig mange gange tillykke med jeres nye hus - I ønskes alt held og lykke fremover. De bedste hilsner Milton Huse

facebook.com

Milton Huse A/S's cover photo

Milton Huse A/S's cover photo
facebook.com

Timeline Photos

Hvilken stil på børneværelset passer til jeres familie? Giv din mening til kende ved at holde musen hen over "Synes godt om" og vælg en emoji :-) Har I spørgsmål til børneværelsets indretning eller til et af husets andre rum, så kontakt os på info@miltonhuse.dk - så står vi klar til at hjælpe.

Timeline Photos
facebook.com

Milton Huse A/S

facebook.com

Vi har nu 18 attraktive grunde på Klokkeblomsten i Snejbjerg, Herning til salg. Grundene er attraktivt beliggende tæt ved ny skole og har gode stisystemer, der gør det nemt at komme rundt til fods eller på cykel. Der er busbetjening til Herning Centrum. Endvidere findes der dagligvarebutikker omkring et mindre bytorv. SE MERE PÅ: https://www.miltonhuse.dk/huse-til-salg/midt-vestjylland Eller lad os tage en snak om mulighederne. Kontakt os på info@miltonhuse.dk eller ring til os på 75 62 43 00

Vi har nu 18 attraktive grunde på Klokkeblomsten i Snejbjerg, Herning til salg.

Grundene er attraktivt beliggende tæt ved ny skole og har gode
stisystemer, der gør det nemt at komme rundt til fods eller på
cykel.

Der er busbetjening til Herning Centrum. Endvidere findes der
dagligvarebutikker omkring et mindre bytorv.

SE MERE PÅ: https://www.miltonhuse.dk/huse-til-salg/midt-vestjylland

Eller lad os tage en snak om mulighederne. Kontakt os på info@miltonhuse.dk eller ring til os på 75 62 43 00
facebook.com

Mangler I inspiration til jeres nye hjem? Har I opsamlet spørgsmål om eksempelvis jordbundsforhold, lokalplaner, god/dårlig byggegrund, fordelene ved forskellige planløsninger eller hvad I skal huske at tage højde for i jeres byggebudget? Kig forbi et af Milton Huses mange udstillingshuse fordelt rundt i hele landet - Her står vi klar til at svare på alle jeres spørgsmål :-) Find et udstillingshus i nærheden af jer på: https://www.miltonhuse.dk/udstillingshuse Kig forbi på søndag

Mangler I inspiration til jeres nye hjem?

Har I opsamlet spørgsmål om eksempelvis jordbundsforhold, lokalplaner, god/dårlig byggegrund, fordelene ved forskellige planløsninger eller hvad I skal huske at tage højde for i jeres byggebudget?

Kig forbi et af Milton Huses mange udstillingshuse fordelt rundt i hele landet - Her står vi klar til at svare på alle jeres spørgsmål :-)

Find et udstillingshus i nærheden af jer på: 
https://www.miltonhuse.dk/udstillingshuse

Kig forbi på søndag
facebook.com

Hvilket hus passer til hvilken byggegrund? Byggedrømmene kan ofte starte med et besøg eller tre på forskellige byggeudstillinger. Her får I lige en meget forsimplet guide til, hvilke hustyper/planløsninger, der passer bedst til et udsnit af nogle udformninger på byggegrunde. Husk huset kan tilpasses grunden - det kan være vanskeligt at gøre det omvendt :-) Se meget mere på: https://www.miltonhuse.dk/byggegrunde Har I yderligere spørgsmål? Kontakt os på info@miltonhuse.dk eller giv os et ring på 75 62 43 00 - Vi står klar til at hjælpe :-)

Hvilket hus passer til hvilken byggegrund?

Byggedrømmene kan ofte starte med et besøg eller tre på forskellige byggeudstillinger. 
Her får I lige en meget forsimplet guide til, hvilke hustyper/planløsninger, der passer bedst til et udsnit af nogle udformninger på byggegrunde.

Husk huset kan tilpasses grunden - det kan være vanskeligt at gøre det omvendt :-)

Se meget mere på:
https://www.miltonhuse.dk/byggegrunde

Har I yderligere spørgsmål? Kontakt os på info@miltonhuse.dk eller giv os et ring på 75 62 43 00 - Vi står klar til at hjælpe :-)
facebook.com

Timeline Photos

Kig forbi Milton Huse på Søndag Udnyt muligheden for at komme ud i det danske land og mærke, føle og se et af vores mange udstillingshuse fyldt med masser af inspirerende løsninger til jeres kommende hjem. Se åbningstider i nedenstående eller se mere på http://www.miltonhuse.dk/udstillingshuse

Timeline Photos
facebook.com

Milton Huse A/S's cover photo

Milton Huse A/S's cover photo
facebook.com

PREMIERE PÅ EJSBØLHØJ 12 I HADERSLEV Kig forbi vores nye udstillingshus på Ejsbølhøj i Haderslev. Huset har åbent kl. 14 - 16 hver søndag Oplev et knækhus på 152 kvm med højt til loftet og masser af lys. Her er huset med pladsen og rummeligheden til hver og én i hele familien. Læg særligt mærke til det gode store bryggers med masser af plads til skoletasker, barnevogn, overtøj og vasketøj. En planløsning med plads til hverdagens trivsel. Læs meget mere om huset her: http://www.miltonhuse.dk/udstillingshuse/sydjylland Vi ses på søndag!

PREMIERE PÅ EJSBØLHØJ 12 I HADERSLEV

Kig forbi vores nye udstillingshus på Ejsbølhøj i Haderslev. 

Huset har åbent kl. 14 - 16 hver søndag

Oplev et knækhus på 152 kvm med højt til loftet og masser af lys. Her er huset med pladsen og rummeligheden til hver og én i hele familien. 
Læg særligt mærke til det gode store bryggers med masser af plads til skoletasker, barnevogn, overtøj og vasketøj. 
En planløsning med plads til hverdagens trivsel.
Læs meget mere om huset her:
http://www.miltonhuse.dk/udstillingshuse/sydjylland

Vi ses på søndag!
facebook.com

Quiz