Top Local Places

3F Horsens og Omegn

Robert Holms Vej 1, Horsens, Denmark
Community organization

Description

ad

3F Horsens og Omegn er din lokale fagforening og a-kasse.   Medlemmernes fagforening - MED HJERTE, FORNUFT, STYRKE og KVALITET.   www.3f.dk/horsens

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Norwegian

Det er fredag - så vi slutter arbejdsugen med at dele denne aktuelle annonce fra Norwegian, som direkte er henvendt til Statsministeren. Rart hvis overenskomster og gode arbejdsforhold bliver brugt som en naturlig del af markedsføringen. Tænker du med hjertet eller med pengepungen næste gang du vælger flyselskab. God weekend også i luften!

Norwegian
facebook.com

Søren Heisel

Vi mener, at der er bedre alternativer til indslusningsløb. Hør Søren fortælle om 3F's holdninger. Hvad er din mening om indslusningsløn?

facebook.com

Timeline Photos

Fagforeningen med HJERTE, FORNUFT, STYRKE og KVALITET holder generalforsamling lørdag den 12. marts... Her bliver der mulighed for at være med i drøftelser og beslutninger om, hvordan fagforeningen fortsat kan forsvare og udvikle løn- og arbejdsforhold og også hvilke initiativer vi kan tage... Program for dagen: Klokken 8.00 Fælles morgenmad (dørene åbnes 7.45) Klokken 8.30 Afholdelse af branchernes årsmøder Klokken 9.45 Pause Klokken 10.15 Ordinær generalforsamling Der er frokost omkring klokken 12 og generalforsamlingen forventes afsluttet ca. klokken 13.30 - Dagsorden er jævnfør vedtægterne og skriftligt materiale kan hentes på fagforeningskontoret fra mandag den 7. marts. Alle medlemmer har naturligvis adgang til generalforsamlingen, men vi vil være glade for besked om deltagelse inden da, - af hensyn til maden.

Timeline Photos
facebook.com

Per Christensen

Trepartsforhandlingerne er i gang. Se hvad Per vil kæmpe for. Hvad ville du kæmpe for hvis du sad med ved forhandlingsbordet! Hvad er dine tanker om indslusningsløn?

facebook.com

Netværksmøde for Arbejdsmiljørepræsentanter i 3F Horsens

Tak til Henrik, Susanne, Helle og Linda for et fantastisk besøg på West. I er nogle fantastiske værter. Vi var 19 3F-arbejdsmiljørepræsentanter samlet til en aften med arbejdsmiljø. Vi hørte om arbejdsmiljøindsatsen og blev rundvist i produktionen. Lærerigt og inspirerende. Vi ses til næste netværksmøde i april hvor kollegaerne på AMCOR er værter. Et godt arbejdsmiljø er godt for alle. www.arbejdsmiljoerepraesentant.dk

Netværksmøde for Arbejdsmiljørepræsentanter i 3F Horsens
facebook.com

Photos from 3F Horsens og Omegn's post

Bestyrelsen i den faglige 3F-Klub på AAO-Steel/Aage Østergaard har brugt aftenen i fagforeningen. De har sammen med faglig sekretær Steen Larsen drøftet Industriens Overenskomst og kommet med deres forslag til nye krav til den kommende OK. Seriøst fagligt arbejde på en onsdag aften. Respekt! Det er fedt at være med i en OK-fagforening - med rigtige overenskomster!

Photos from 3F Horsens og Omegn's post
facebook.com

En hilsen til vores formand for LO Danmark, Lizette Risgaard og de øvrige forhandlere fra vores side: Når nu I torsdag eftermiddag skal i gang med trepartsforhandlinger - for første gang siden Harald, Thorning og Corydon snublede i forsøget på at inddrage helligdage, så benytter jeg lige lejligheden til at ”placere et par stikord”: Grunden til at rippe op i 2012 er jo, at det er vigtigt at huske, at vi som almindelige danskere og fagforeningsmedlemmer siden da har slagtet og slugt rigtig mange hellige køer… Én ødelagt efterlønsordning og ringere dagpenge; Ringere sygedagpenge; Mindre indflydelse i forbindelse med tilskudsjob; Meget ringere vilkår for erhvervsuddannelserne og efteruddannelsen; Afmonteret skattevæsen; Hårdt beskåret lovgivning om arbejdsmiljø og AT; Én ny ” grøn realisme”, som nærmest betyder total deregulering af vores omgivelser; Skattelettelser; Manglende beskatning og inddrivelse på en række områder… Du kan jo desværre sikkert selv supplere med flere elendigheder. Nu må vores besked til regeringen og dens politiske bagland, - hvad enten det er til højre eller venstre - være, at de må STYRE SIG! Vi skal ikke have indslusningsløn eller andre angreb på de overenskomstfastsatte lønninger under dække af flygtningespørgsmålet. Til gengæld gerne en detaljeret og åben drøftelse af anstændigheden i, at mene at det er fagbevægelsen som ved indrømmelser og nye åbninger skal betale for problemerne. Der er stort set ingen debat om f.eks. færre skattelettelser og øget indsats mod skatteunddragere. Der er ingen overvejelser om, at vi måske kunne undladelse af at købe for adskillige milliarder kroner nye kampfly og lade det være et af svarene... Under alle omstændigheder, så håber jeg ikke at trepartsforhandlingerne giver anledning til mere fiflen med varianter af indslusningsløn. Om det er startløn, integrationsløn eller hvad det kaldes, så er det samme resultat: Arm trotz Arbeit. Og husk også, at hvis der skal "gøres plads" til integrationsprojekter, så hænger det nøje sammen med vores fælles muligheder og nogle anstændige løsninger i almindelighed. Det er plat urimeligt, hvis man ikke synes at det ”moderne kontanthjælpsloft” har noget med de her forhandlinger at gøre. Og det har skandalerne med syge som syltes i endeløse resourceforløb også. Der er også stadig rigtig mange helt almindelige arbejdsløse. Hvis politikere vil pille ved lønninger, så kan I passende drøfte UDSLUSNINGSLØN. På den måde kunne man måske finde frem til en genopretning af efterlønsordningen, så nedslidte og ældre igen kan slippe væk fra urimeligt hårde arbejdsfunktioner og få sig en rimelig tilværelse oven på års indsats! Og så kunne det måske også indeholde nye rettigheder og støttemuligheder, hvad angår opkvalificering. God fornøjelse på torsdag… Bedste hilsner Hans A. Sørensen fagforeningsformand

facebook.com

Timeline Photos

Efterlysning! (del gerne) 3F har vundet en sag i Højesteret, som ændrer på hvordan lovgivningen vedrørende sociale ydelser skal fortolkes. Da der har været tale om ulovlig praksis/retsvildfarelse, kan vi have medlemmer, hvis afgørelser nu er ugyldige og derfor muligvis er berettigede til en efterbetaling. Disse sager skal derfor genoptages. Det er kommunen der er forpligtet til at finde sagerne og genoptage dem. Du har dog også selv mulighed for at anmode om at din sag bliver genoptaget. Hvis du har en sag vedrørende sygedagpenge eller lignende, hvor sagen er vundet i Beskæftigelsesankenævnet/Ankestyrelsen eller du har en sag, hvor Kommunen har stoppet ydelsen med tilbagevirkende kraft, så skal sagen genoptages og der skal træffes ny afgørelse i sagen. Er du medlem af 3F Horsens & Omegn og har du sådan en sag, så opfordrer vi dig til at henvende dig i afdelingen.

Timeline Photos
facebook.com

3F - Danmarks Stærkeste Fagforening

facebook.com

Historiske øjeblikke

Den 4. februar 2016 dannede tømrerne i 3F Horsens Tømrernes og Bygningssnedkernes Brancheklub i 3F Horsens. Tillykke med klubben og tillykke med valget.

Historiske øjeblikke
facebook.com

Photos from 3F Horsens og Omegn's post

Tømrernes og Bygningssnedkernes Brancheklub i 3F Horsens er stiftet. På en generalforsamling med mere end 30 tømrersvende blev vedtægterne fastlagt og en bestyrelse valgt. Stort tillykke til tømrerne med et nyt stærkt fagligt fællesskab under 3F Horsens. Formand er tømrersvend Bo Sandorff. Giv dem lige tommelfingeren om.

Photos from 3F Horsens og Omegn's post
facebook.com

Photos from 3F Horsens og Omegn's post

Tømrerne i 3F Horsens ønsker nu at lave sin egen brancheklub. Det betyder bl.a. flere og mere målrettede aktiviteter for tømrerne i fagforeningen. Derfor indkaldes alle tømrersvende og bygningssnedkere, som er medlemmer af 3F Horsens til et møde på torsdag, den 4. februar, kl. 17-20. På mødet laver vi klubben og får valgt en formand mv. Vi får en snak om hvordan vil styrker sammenholdet og fællesskabet blandt tømrerne i 3F Horsens og Omegn. Vær med og mød op! Er du forhindret – så send en kollega, så vi sikrer at så mange tømrerfirmaer, som muligt er repræsenteret. Kender du en rask tømrersvend fra Horsens så del :)

Photos from 3F Horsens og Omegn's post
facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

charlottekaer

Endnu en spænde aften i godt selskab

@charlottekaer, instagram.com

Quiz

NEAR 3F Horsens og Omegn