Top Local Places

7500 Parkour

Überalles, Holstebro, Denmark
Amateur Sports Team

Description

ad

Her findes billeder af gode parkourspots i 7500-området

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Så for Sørensen; nu tager det helt af. Der bliver således mulighed for parkour ikke kun 1 men hele 2 gange ugentligt. Onsdag på Slagteriet, som I kan læse om herunder, og torsdag er det i Mejrup, det går ned. Vi ses i en backflip derude 💪💪💪

facebook.com

Så er det på torsdag, det går ned, når Niels, Jacob og Anders byder indenfor til parkour i Multihallen i Mejrup. Aldersgruppen er fra 5. klasse og op. Vi kommer til at rode med mange forskellige ting i løbet af sæsonen, så tøv ikke med at dukke op, hvis du tror, det er noget for dig. Man kan se det officielle program på Mejrup GU's hjemmeside: http://gymnastik.mgu.dk/pages/webside.asp?articleGuid=258847

facebook.com

Så er der ikke længe til den nye parkoursæson i Mejrup går i gang. Første træning er i uge 37, og træningstiden er som altid torsdage 1830-2000. Det er fra 5. klasse og op, og det er for såvel drenge som piger. Sq du være i tvivl, om det er noget for dig, så er du mere end velkommen til at kigge forbi til et par gratis prøvetræninger. Og har du nogen spørgsmål, så er det bare at skrive til os her på siden.

facebook.com

Kom og prøv parkour på Slagteriet.

facebook.com

Halløgsovs - Så er det i aften 1830-2000, det går løs med den nye parkoursæson i Mejrup. Holdet er fra 5. klasse og opefter. Du er meget velkommen til at komme og få et par prøvegange for at se, om det er noget for dig.

facebook.com

Og søreme om ikke, der igen på lørdag er gang i den på Slagteriet. Vi har stadig vores stativ og madrasser - så kom og leg. Det går ned 1130-1430. Vi glæder os til se jer :)

facebook.com

Halløgsovs! Så er der mulighed for at komme og prøve, hvad parkour er for en størrelse, når der bliver afholdt en etape af Happy Moves onsdag den 31. august kl 16-18 på Slagteriet. Af lækre sager vil der bl.a. være et railstativ med dertilhørende nedspringsmåtter. Så kom glad og vær med - det koster gratis.

facebook.com

Oguzhan Taskin

https://www.facebook.com/Oguzhantaskin.eu/videos/758695134234924/ Det er ikke kun parkour, der er fedt.

facebook.com

Quiz

NEAR 7500 Parkour