Top Local Places

Tagdaekkeruddannelsen EUC Nordvestsjælland

Audebo Skolevej 6B, Holbæk, Denmark
Education

Description

ad

Tagdækkeruddannelsen Uddannelsen giver en grundlæggende viden om, hvordan du lægger forskellige typer tage, og hvordan du vedligeholder og reparerer dem. Uddannelsen giver dig kendskab til materialer, konstruktioner og bygningsregler. Du lærer selv at beregne, planlægge og gennemføre opgaver.

Uddannelsen veksler mellem skole og praktik. På skolen får du undervisning i fag som opmåling og materialeberegning, fugtisolering, kvalitetsbevidsthed, tagdækning og tegningsforståelse.

Men du får også undervisning i matematik, sikkerhed på tage og informationsteknologi.

Som tagdækker udfører du mange forskellige opgaver i samarbejde med kolleger og andre bygningshåndværkere. Du har som regel selv været med til at planlægge arbejdet, og det er vigtigt at overholde aftaler.

Tage er meget udsatte i vores klima. Arbejdet skal derfor overholde bygningsregler for at sikre kvalitet og holdbarhed.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Vil du uddanne fremtidens dygtigste tagdækkere?

STILLINGSOPSLAG! Tagdækkere søges til stillinger som Tagdækkerfaglærere på EUC Nordvestsjælland i Audebo. Stillingerne er på fuldtid. Se stillingsopslaget på nedenstående link og del gerne dette opslag! http://eucnvs.dk/faglaerer-tagdaekker

facebook.com

Tagpaparbejdernes brancheklub københavn

facebook.com

7 tagdækker elever har i dag været oppe til deres teoretiske svendeprøve på EUC Nordvestsjælland i Audebo. Det resulterede i 3 stk. 12 taller, 2 stk. 10 taller, et 7 tal og et 4 tal. Stort tillykke til gutterne :-)

facebook.com

Hej Alle Hvis I lige gider at hjælpe mig med at dele nedenstående, er det super! Måske nogle af jer kunne have lyst til at deltage :-) Stage Crew til DIZZY MIZZ LIZZY, DÙNÈ og Go GO Berlin søges! I må meget gerne hjælpe til at vi kan finde nogle mennesker, som gerne vil være en del af produktionsteamet til koncerten her i Holbæk. Der skal bruges følgende Stage Crew: Torsdag, den 11. august. Her skal bruges 8 mænd som gerne vil bidrage med og sætte bund scenen op. Man skal møde ind kl. 16 og vi er færdige ca. kl. 20:00. Her vil der selvfølgelig blive sørget for aftensmad til dem som møder op. Fredag, den 12. august. Her skal bruges 16 mænd som gerne vil hjælpe med og bygge scenen op, man møder ind kl. 8:00 og vi er færdige kl. 20:00. Der bliver sørget for morgenmad, frokost kl. 12:00 og aftensmad kl. 18:00. Søndag, den 14. august. Her skal scenen tages ned og her skal bruges 16 mænd, man møder ind kl. 8:00 og vi er færdige ca. kl. 22:00 (måske før). Den dag vil der også sørget for morgenmad, frokost og aftensmad. Honorering: For en dagsindsats enten fredag eller søndag, honoreres med følende: 1 stk. Stage Crew t-shirt 2 stk. Adgangsbilletter til koncerten d. 13. august med Go Go Berlin, DÙNÈ og DIZZY MIZZ LIZZY Morgenmad, frokost og aftensmad begge dage. Og være en del af produktionsteamet og DIZZY MIZZ LIZZY! Få en fed og spændende oplevelse, måske i selskab med en kammerat eller to! Hvis det skulle have jeres interesse, og /eller I har spørgsmål, så kontakt: Jørn Hedemand Mobil +45 40 213 212 Arena Concert ApS

facebook.com

Tagpaparbejdernes brancheklub københavn

facebook.com

ISOVER A/S

Tagdækker og Teknisk Isolatør eleverne fra EUC Nordvestsjælland, var sammen på besøg hos ISOVER i Vamdrup. Vi takker ISOVER for invitationen og en fantastisk dag :-)

ISOVER A/S
facebook.com

Tommy

facebook.com

Timeline Photos

Tagdækkernes opgaver ved DM i Skills 2016 Hvis der er nogen eventuelt skulle være i nærheden MESSE C i Fredericia, 4. - 6. februar, så kig forbi og se tagdækning på højeste niveau ved DM i Skills. Oplev tagdækkerne og alle de andre 34 konkurrence fag dyste om DM, samt de 20 demonstrationsfag. Se også alle udstillerne på messen, som præsenterer alt den nyeste viden og teknologi indenfor håndværk.

Timeline Photos
facebook.com

Tagdaekkeruddannelsen EUC Nordvestsjælland

Det bliver spændende :-)

Tagdaekkeruddannelsen EUC Nordvestsjælland
facebook.com

Timeline Photos

Så går det snart løs ved DM i Skills 2016. Vi er repræsenteret ved Martin Jacobsen fra Vipperød Tagdækning og Jacob Emil Pedersen fra Nordisk Tagdækning

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Tagdaekkeruddannelsen EUC Nordvestsjælland