Top Local Places

Bin2Bil A/S

Bilbyen 2, Holbæk, Denmark
Car Dealership

Description

ad

• Aut. forhandler af Ford, Renault, Dacia & Mazda samt Volvo Service
• Køb og salg af brugte biler
• Skadecenter for alle bilmærker

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

BIN2BIL KÅRET TIL ÅRETS DACIA FORHANDLER 2018 Bin2Bil blev ved årets store Renault/Dacia Kickoff, på Comwell i Kolding i går aftes, kåret til Årets Dacia Forhandler 2018. STORT:-)

facebook.com

DANMARKSPREMIERE - NY FORD ECOSPORT Vores Ford-ansvarlige for personbiler - Thomas Tune Berg - og resten af salgsteamet, er klar til at fortælle alt om Fords nye mini-SUV og alle vores øvrige mærker og modeller til weekendens åbent hus - vi er her begge dage fra 11-16. Husk - handler du ny- eller brugt bil i januar, deltager du samtidig i konkurrencen om et rejsegavekort til en værdi af kr. 20.000. VELKOMMEN :-)

facebook.com

EMIL ER NU UDDANNET RENAULT ELEKTROMEKANIKER Vores Renault-mekaniker, Emil Juel Petersen, har netop færdiggjort uddannelsen som Renault elektromekaniker - en "overbygning" specielt for Renault mekanikere. "Tommel op" og tillykke Emil :-)

facebook.com

VI STARTER 2018 MED ET BRAG! Hvem sagde, at januar er en kedelig og "sur" måned at komme igennem..? Ikke os i hvert fald! For oveni de mange gode januar-tilbud og store besparelser på vores mærker - Ford, Renault, Mazda og Dacia - plus vores store udvalg af nyere Volvo og brugte biler - giver vi dig, der handler ny eller brugt bil i januar, muligheden for at vinde et rejsegavekort til en værdi af 20.000 kroner. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle slutsedler underskrevet senest 31/1-2018. Læs mere om vores tilbud på bin2bil.dk

facebook.com

RIGTIG GODT NYTÅR - VI STARTER 2018 MED ET BRAG! Traditionen tro, holder vi vores store nytårskur første weekend i januar - begge dage fra kl. 11-16. Oveni de mange gode tilbud og store besparelser på vores mærker - Ford, Renault, Mazda og Dacia plus vores store udvalg af nyere Volvo og brugte biler - giver vi dig, der handler ny eller brugt bil i januar, muligheden for at vinde et rejsegavekort til en værdi af 20.000 kroner. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle slutsedler underskrevet senest 31/1-2018. Velkommen til festen - lørdag den 6. og søndag den 7. januar - vi glæder os til at skåle 2018 ind med dig🍾🍾🍾 Læs mere om vores tilbud på bin2bil.dk

facebook.com

VINDEREN AF VORES TINKA-KONKURRENCE ER FUNDET! I starten af december satte vi en LEGO-konkurrence i gang, i forbindelse med Tinkas Juleeventyr - julekalenderen på TV2. Vinderen blev fundet af vores kompetente julekonkurrence-træknings-ekspert (og salgskoordinator), Rie, der trak julestjernen lavet af Clara Johannsen fra Skibby. Som du kan se, har Clara bare givet den gas med farver og glimmer - sådan Clara! 🎅STORT TILLYKKE🎄 og glædelig jul til dig, din familie og alle jer, der deltog i konkurrencen:-)

facebook.com

GLÆDELIG JUL TIL ALLE - herunder finder du vores åbningstider i juledagene SALGSAFDELINGEN Lørdag den 23. december 10.00 - 14.00 Onsdag den 27. december 09.00 - 17.30 Torsdag den 28. december 09.00 - 17.30 Fredag den 29. december 09.00 - 17.30 Lørdag den 30. december 10.00 - 14.00 Husk - vi holder Nytårskur i salgsafdelingen i weekenden den 6. og 7. januar kl. 11.00 - 16.00 VÆRKSTED OG RESERVEDELE Onsdag den 27. december 07.00 - 16.00 Torsdag den 28. december 07.00 - 16.00 Fredag den 29. december 07.00 - 15.00 Aftenholdet holder juleferie mellem jul og nytår!

facebook.com

🎄VIND GAVEKORT PÅ KR. 1.000.- TIL ELGIGANTEN🎄 Vi tyvstarter vores mandagskonkurrence - og fejrer, at der i dag er præcis en uge til jul... I denne uge udlodder vi et GAVEKORT PÅ KR. 1.000.- TIL ELGIGANTEN - én af vores naboer i Holbæk Mega Center. Du skal bare gætte, hvilken Ford-model vi har taget billeder af: A: Ford Ecosport B: Ford Kuga C: Ford Edge Vi ved godt, at det er lige på "kanten" - og kommer derfor med et lille hint: Guitaristen i U2 har samme kaldenavn ;-) Like opslaget og skriv dit gæt i en kommentar - der trækkes lod blandt de rigtige besvarelser på torsdag den 21. december kl. 12.00 - vinderen får direkte besked samt offentliggøres her på FB. Held & lykke 🎅🏼🤶🏻 OBS! Ansatte og deres familie kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke sponsoreret, administreret eller associeret med Facebook.

facebook.com

🎄VIND GAVEKORT PÅ KR. 1.000.- TIL TOYS'R'US🎄 Det er mandag - og det betyder, at vi sætter vi gang i endnu en lille konkurrence om gavekort til én af vores naboer i Holbæk Mega Center. I denne uge udlodder vi et GAVEKORT PÅ KR. 1.000.- TIL TOYS'R'US. I denne uge skal du gætte, fra hvilken julekalender vi har "lånt" nissehuen på billedet: A: The Julekalender B: Tinkas Juleeventyr C: Pyrus - Alletiders nisse Like opslaget og skriv dit gæt i en kommentar - der trækkes lod blandt de rigtige besvarelser på fredag den 15. december kl. 12.00 - vinderen får direkte besked samt offentliggøres her på FB. Held & lykke 🎅🏼🤶🏻 OBS! Ansatte og deres familie kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke sponsoreret, administreret eller associeret med Facebook.

facebook.com

🎄VIND GAVEKORT PÅ KR. 1.000.- TIL BAUHAUS🎄 Hver mandag frem til jul, sætter vi gang i en lille konkurrence med gavekort til én af vores naboer i Holbæk Mega Center. I denne uge udlodder vi et GAVEKORT PÅ KR. 1.000.- TIL BAUHAUS. Vi har hængt x antal julestjerner op i vinduerne i salgsafdelingen, men kan du gætte hvor mange? A: 9 B: 10 C: 11 Like opslaget og skriv dit gæt i en kommentar - der trækkes lod blandt de rigtige besvarelser på fredag den 8. december kl. 12.00 - vinderen får direkte besked samt offentliggøres her på FB. Held & lykke 🎅🏼🤶🏻 OBS! Ansatte og deres familie kan ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen er ikke sponsoreret, administreret eller associeret med Facebook.

facebook.com

BIN2BIL HOLBÆKLØBENE - KOMMER FORÅRET 2018 Glæd dig til forårsfest med helt nyt løb i Holbæk. Løbene, der finder sted søndag den 4. marts (5 og 10 km) og Søndag den 8. april (Halvmarathon, 7 og 14 km), er arrangeret af #HolRun, Holbæk Løbe- og Motionsklub, Sparta og Telenor Copenhagen Marathon. Læs meget mere på www.holbaek-lmk.dk

facebook.com

OPLEV TINKAS JULEEVENTYR HOS BIN2BIL & VIND LEGO "Tinkas juleeventyr" er navnet på årets store familie-julekalender på TV2. Ford er samarbejdspartner - og vi har lavet et Tinka-univers, hvor børnene kan hygge og tegne. Vi kvitterer med en Tinka nissehue til alle børn, der samler og kommer forbi med julestjernen, der ligger sammen med TV2s julekalender. Skriver du samtidig navn og telefonnummer på julestjernen, deltager du i lodtrækningen om en LEGO-kasse (75881) med LEGO Speed Champions 2016 Ford GT og 1966 Ford GT40 til en værdi af ca. kr. 300.-. Vinderen trækkes fredag den 22. december kl. 12.00 og får direkte besked, samt offentliggøres på vores FB-side. OBS! Der er et begrænset antal nissehuer til rådighed... GLÆDELIG JUL :-)

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

Skønt at hente sin nye bil på job her i min ferie 🌞Og hvad stod der på mit skrivebord!? En god flaske rødvin 🍷Fra en god kollega😀Tusind tak #godkollega #salestrainee #bin2bil #arbejde #nybil #dacia #duster #køregodt #daciaduster #vin #rødvin #anotheronedrivesaduster

Skønt at hente sin nye bil på job her i min ferie 🌞Og hvad stod der på mit skrivebord!? En god flaske rødvin 🍷Fra en god kollega😀Tusind tak  #godkollega #salestrainee #bin2bil #arbejde #nybil #dacia #duster #køregodt #daciaduster #vin #rødvin #anotheronedrivesaduster
@, instagram.com

To us, from us. Christmas only comes once a year 😬#newcar#ford#focus#Christmaspresentoftheyear

To us, from us. Christmas only comes once a year 😬#newcar#ford#focus#Christmaspresentoftheyear
@, instagram.com

Spiller blandt biler og godtfolk med Peter Viskinde Band i Holbæk i aften.

Spiller blandt biler og godtfolk med Peter Viskinde Band i Holbæk i aften.
@, instagram.com

Flot gave fra vores trofaste "Vær Sammen Partner" #bin2bil #partner #holbækteater #ambasadørbil #daciaduster #renaultdk

Flot gave fra vores trofaste "Vær Sammen Partner"
#bin2bil #partner #holbækteater #ambasadørbil #daciaduster #renaultdk
@, instagram.com

Venteværelse - dækskifte #lego #ford #sommerdæk

Venteværelse - dækskifte #lego #ford #sommerdæk
@, instagram.com

• REVOLUTION: THE SHOWCASE • - Performance with D.O.P.E. CREW today was awesome as always 👊 FULL VIDEO IN MY BIO & FB 😉 #DOPEcrew #Dedication #Revolution

• REVOLUTION: THE SHOWCASE •
- Performance with D.O.P.E. CREW today was awesome as always 👊
FULL VIDEO IN MY BIO & FB 😉
#DOPEcrew #Dedication #Revolution
@, instagram.com

mikkelringgaard_

MacBook - - - - Loveit

@mikkelringgaard_, instagram.com

Quiz

NEAR Bin2Bil A/S