Top Local Places

Den Blå Fisk

Søndre Kajgade 2, Hobro, Denmark
Cafe

Description

ad

Cafe med stort udvalg af gl.dags is og softice. Kendt for den gode guf og sjovt udvalg af is.
Små lune retter, øl, vand og kaffe.

Udsigt over mariager fjord og Hobro by.

Ingen telefon. Mail : pawolesen@hemmelig.dk

Salg af vulcanus knivsliber.


CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

I aften torsdag er der classic biltræf ved den blå fisk. Håber vi ser en masse deltagere, nu hvor vejret er med os.

facebook.com

Johan er klar med pølser, musikken starter 18:30 og bålet tændes kl 19:15. Kom ned og hør Midsommervisen og nyd Sankt Hans aften på Hobro Havn

facebook.com

Nu kan du købe billetter til Shubi or not shubi i den blå fisk eller på himmerlandsbilletten.dk Fredag den 22 september i det røde pakhus Hobro havn. Kl. 20.00. Billetpris Kr. 195.- Sidde og ståpladser. Oplev en forrygende koncert med to af dansk rocks vittigste hoveder, de originale Shubidua medlemmer Claus Asmussen og Bosse Hall. Sammen med deres band leverer de et show fuld af nostalgi, fis og ballade med afsæt i autentiske Shubidua-numre fra de gyldne år 1973-1982. Forfest ved pølsevogen i Det Røde Pakhus kl 18.30, hvor der kan købes 2 tykke med kage og sovs og hotdog med brutale løg. Nam Nam. Arrangør Visegruppen.

facebook.com

Idag kan du også få lakridsguf på din is.

facebook.com

facebook.com

Så er visegruppen klar til årets grundlovsfest. Vi er rykket ind i det store hvide telt på Pakeringspladsen ved den blå fisk.😎 Vi starter kl.13.30. Se programmet nedenstående på siden. Legeskibet med masser af aktiviteter for børn og voksne er og også ved kajen.

facebook.com

Husk at besøge Hobro havn lørdag til pinseregatta. Vi starter frisk op kl 11.00.

facebook.com

Grundlovsfest på Hobro havn. Program: 13.30. Hobro bykor 14.00. Mariagerfjord Rytmiske kor. 15.00. Årets grundlovstaler. Historiker Uffe Østergaard. 15.30. Green Isles. Melodiøse folk ballader fra Irland og de britiske øer. I tilfælde af dårlig vejr vil arr. flyttes til Det røde pakhus på havnen.

facebook.com

Stemningsbilleder fra Den Blå Fisk 25-05-2017. ☀️🍦🍺

facebook.com

Torsdag har vi igen classic træf på havnen i Hobro. Men i dag bliver det " stort ". Vi får besøg af 20 små biler. Kom og kig torsdag aften.

facebook.com

Så er vores gode hjælper Vagner snart færdig med at feje så vi kan åbne den blå fisk.😎 Vi holder åben til 21.30

facebook.com

I dag torsdag kl. 18.00 starter Classick træf for biler, motorcykler og knallerter ved Den blå fisk på Hobro havn. Vi holder åbent fra kl. 13.00 til solnedgang.

facebook.com

Quiz