Top Local Places

Heilpraktiker Aarhus

Gammel Holmevej 16, Højbjerg, Denmark
Alternative & Holistic Health Service

Description

ad

En heilpraktiker tager udgangspunkt i kroppens symptomer og årsagerne til disse. Altså ikke kun symptombehandling, men fokus på årsagerne til sygdommen.
Mette Hovgaard
- naturmedicinsk behandler

Jeg er uddannet Heilpraktiker, som er en tysk uddannelse. En heilpraktiker har gennemgået et uddannelsesforløb på tre år afsluttende med en eksamination af den tyske Prüfundkommission bestående af en tyske amtslæge, en danske læge og to heilpraktiker.

Jeg arbejder som naturmedicinsk behandler og min værktøjskasse er fyldt med metoder som irisanalyse, øreakupunktur og bivirkningsfri medicin.

Få hjælp til
Betændelser – alle former
Bivirkninger af kemisk medicin
Detox
Fordøjelsesproblemer
Hudsygdomme
Kramper
Kæbespændinger
Nyre- og urinvejsproblemer
Rygsmerter
Smertebehandling vha. øreakupunktur
Tungmetalforgiftning
Udskillelse af affaldsstoffer/medicinrester
Ørelysbehandling
Og mere

I min klinik behandles mennesket som en helhed. Jeg behandler ikke kun de akutte symptomer, men i fællesskab finder vi årsagen til symptomerne og laver en individuel behandlingsplan.
Ved første konsultation fortæller du din sygdomshistorie og jeg undersøger din krop og hører, hvad den fortæller. Det sker ved at jeg kigger i dine øjne, hvor jeg ser på tegnene i iris, som fortæller om kroppens tilstand. I fagsprog kaldes det en irisanalyse. Afsluttende får du en klinisk undersøgelse, som er et helbredstjek med bl.a. undersøgelse af vigtige organer, puls og blodtryk.

Ud fra disse resultater sammensættes et behandlingsforløb med f.eks. bivirkningsfri medicin, urter, kosttilskud, behandling med nåle, mild strøm, magneter eller lys/frekvens på øret (auriculoterapi).

Ved kroniske sygdomme skal man regne med 4 -5 behandlinger.
Jeg fører journal og har tavshedspligt.

Læs mere på www.heilpraktiker-aarhus.dk
CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Jeg helbreder ikke kun symptomer. Jeg finder årsagen til symptomerne ved at grave et spadestik dybere i kroppens univers. I klinikken ser jeg på hele personen som et samspil mellem krop, tanker og følelser. Min behandling består af: - Klinisk undersøgelse, som er en fysisk undersøgelse. Vil du vide mere så se her: http://heilpraktiker-aarhus.dk/analyse-og-terapiformer/klinisk-undersoegelse/ - Samtale (anamnesen), som er nogle dybtgående spørgsmål til dig om kroppens almene tilstand. - Visuel analyse, af kroppens små signaler. Kroppen kan selv gøre os opmærksomme på, at den trænger til hjælp. Det kan være et mærke på hænderne, fødderne eller ansigtet. Det kan også være en smerte et bestemt sted i kroppen. - Irisanalyse, som er en videnskabelig begrundet teori om, at hver del af kroppen står i nerveforbindelse med iris (øjets farvede del) og sclera (det hvide i øjet). Kroppens tilstand og forandringen kan ses i øjets iris. Vil du vide mere så se her: http://heilpraktiker-aarhus.dk/analyse-og-terapiformer/irisanalyse/ Alle disse redskaber hjælper mig til at finde baggrunden for symptomerne og også vejen til, hvordan din sygdom eller lidelse kan behandles. Når sygdommens kerneproblem er fundet kan vi arbejde for, at kroppen får mulighed for at genoprette sine naturlige funktioner. Der arbejdes på kroppens præmisser ved at aktivere dens egne selvhelbredende kræfter. Hvis du ønsker, at din krop og dit helbred bliver set som en helhed er heilpraktik en meget effektiv og nænsom proces, hvor vi kommer hele vejen rundt og finder årsagerne til dine symptomer. Bestil en tid hos www.heilpraktiker-aarhus.dk

facebook.com

facebook.com

Ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår.

facebook.com

Hvad er en Heilpraktiker? - almen praktiserende naturmediciner En heilpraktiker - er naturmediciner efter klassisk europæisk tradition - behandler hele mennesket, ikke kun sygdommen - arbejder med en bred vifte af analyse- og behandlingsmetoder - er det naturlige og logiske valg Når du oplever et problem eller symptom, som du gerne vil have undersøgt nærmere, går du som det første til din praktiserende læge. Den praktiserende læge er speciallæge i almen medicin og kender til de fleste sygdomme og lægespecialer. Den praktiserende læge kan derfor ofte klare behandlingen selv eller henvise dig til en specialist til videre udredning og/eller behandling. På samme måde er heilpraktikeren din almen praktiserende naturmediciner - vi har specialviden i almen naturmedicin. Vi kender til de fleste komplementære (”alternative”) behandlingsformer og kan ofte klare behandlingen selv, ligesom vi kan henvise til andre behandlere, hvor det vil være en fordel for dig. Skulle det vise sig nødvendigt, henviser vi dig naturligvis til lægen – alt andet ville være uansvarligt – ligesom vi også gerne taler med din læge, hvis du ønsker det. Vi samarbejder således gerne med kolleger både inden og udenfor det etablerede sundhedssystem. På den måde er vi, ligesom din praktiserende læge, vort felts store generalister. Når du kommer til en konsultation hos os, bruger vi mange analysemetoder, så vi bedre kan spore os frem til den individuelle årsag til, hvordan din sygdom eller lidelse er opstået. Herefter arbejder vi med flere behandlingsmetoder, så vi kan behandle fra flere vinkler, der både supplerer og understøtter hinanden. Det er helt naturligt for os at arbejde på tværs af specialer, da vi arbejder ud fra et europæisk verdensbillede med en historisk tradition for at forene naturvidenskab og naturmedicin. Vi kan hjemmevant navigere mellem flere tankesæt og teorier, og vi ser ingen modsigelser i at arbejde koncentreret konkret og holistisk. ”Holistisk” vil sige, at vi behandler hele mennesket, ikke sygdommen; og vi ser på hele mennesket som et samspil mellem krop, tanker og følelser. Det er der ikke noget hokus-pokus ved: Immunforsvaret spiller den centrale rolle i vores sundhed. Det ved vi alle efterhånden. Videnskaben har for længst bevist sammenhængene mellem nervesystemet, hormonsystemet og immunforsvaret; og vi heilpraktikere arbejder traditionelt netop inden for og på tværs af disse tre systemer. Vi arbejder kort sagt på kroppens præmisser, med kroppens selvhelbredende kræfter. Så hvis du ønsker, at du, din krop og dit helbred bliver set på som en helhed, men føler at udbuddet af komplementære behandlere er uoverskueligt, så er vi heilpraktikere det logiske valg. En heilpraktiker anvender både kropsterapier, naturmedicin og individuel livs rådgivning. Det er både en meget effektiv og nænsom proces, hvor vi kommer hele vejen rundt – både i analyse og behandling.

facebook.com

Kære venner. Ønsker alle en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Kærligst Mette

facebook.com

Timeline Photos

I denne uge er jeg på Downtown. Se linket: https://www.downtown.dk/aarhus/deals/135355?gender=female&utm_campaign=daily%3A2016-10-10&utm_medium=email&utm_source=newsletter%3Aaarhus

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Efteråret …. og det er tid til detox/udrensning Bindevævsmassage er en behandlingsform, som sigter på at fremme blodgennemstrømningen i hudens bindevæv, hvorved der sker en cirkulation af væsker, næringsstoffer og affaldsstoffer til og fra cellerne. Nye næringsstoffer kommer til og gamle affaldsstoffer kommer ud af cellerne og udskilles gennem kroppens udrensningsorganer: lever, nyre, mave og tarm. Kroppen giver dig signaler, hvis den har behov for udrensning. Det kan være i form af symptomer som f.eks. hudproblemer, allergier, fordøjelsesproblemser, væskeophobninger, gentagne infektioner, overvægt, cellulitis (appelsinhud). Kroppens udrensningssystem kan aktiveres gennem kosten, med en urtekur eller en homøopatisk kur. Man kan også vælge en manuel teknik som bindvævsmassage med sugekopper. Detox med sugekopsmassage Bindevævsmassage med sugekopper er særlig effektiv, fordi det er en aktiv metode til at udrense affaldsstoffer, fjerne fedtdepoter og overskud af væske og opstramme huden. Kroppen vil respondere med at aktivere sine egne selvhelbredende mekanismer og du mærker, at den arbejder for at gøre dig rask ved eksempelvis at færdiggøre en gamle influenza eller halsbetændelse. Det er positivt og du kan glæde dig over at behandlingen har sat en proces i gang, som kan holde dig rask og sund. Man kan sige, det er en kunst at rense sin krop for affaldsstoffer…….men det handler bare om at komme i gang!! Så få en tid til detoxmassage og - vejledning hos Heilpraktiker-Aarhus. I den kommende uge giver jeg tilbud på sugekopsmassage til 500,- kr, hvis du fortæller du har set mit opslag. Se for mere info: http://heilpraktiker-aarhus.dk/analyse-og-terapiformer/detox-med-sugekopsmassage/

Timeline Photos
facebook.com

Timeline Photos

Da jeg var ganske ung havde jeg store interesser i sund kost og rene fødevarer, som vedligeholder kroppen bedst muligt. Naturen og naturlig helbredelse havde min store interesse. Med tiden blev interessen bare større og større og det endte med, at jeg uddannede mig til heilpraktiker og har i dag egen klinik. Heilpraktikeruddannelsen handler om at fokusere på individet og ikke kun behandle symptomer, men finde ind til årsagerne bag symptomerne og behandle dem. Jeg er derfor aktiv med at hjælpe syge mennesker til at få en bedre og sundere hverdag via kosten, kosttilskud og naturmedicin. Jeg er god til at lytte og forstå, hvad mine patienter fortæller og jeg har et oprindeligt ønske om at hjælpe. Så det bedste jeg ved er at lytte til, hvad du har på hjertet og være med til at ændre din sygdomssituation eller forbedre din trivsel. Jeg kan udfordre dig og dit tankemønster og vaner, være med til at problemløse og lægge holdbare planer for din sundhed og livskvalitet. Det er ikke sikkert det er let, men kedeligt bliver det ikke!!

Timeline Photos
facebook.com

Quiz