Top Local Places

Oak's

Sofievej 1, Hellerup, Denmark
Hair Salon

Description

ad

OAK·S ligger i hjertet af Hellerup i lyse, højloftede lokaler. TAG PLADS!

Vi er team af passionerede frisører, og de fleste af os har arbejdet sammen i en årrække.
Derfor vil det som regel også være de samme, kendte ansigter, du møder, når du besøger os, og du kan altid booke en tid hos den frisør,
som kender dit hår, din smag og dine ønsker allerbedst.
Salonen er ejet af BIRGITA ANDERSEN og ANETTE NYBO KOFOED, som siden 2002 har delt visionen om en salon med stærke faglige traditioner og et højt service- og kvalitetsniveau. Vi henter vores inspiration på
jævnlige besøg hos den anerkendte britiske frisør VIDAL SASSOON, som er synonym med uovertruffet håndværk, fokus på detaljen og nytænkning af fagets metoder.
Denne inspiration kommer naturligvis først og fremmest vores kunder til gode, men bruges også, når vi underviser andre frisører i teknikker, farver og trends.

OAK·S er desuden optaget i den anerkendte, internationale
brancheorganisation INTERCOIFFURE – et globalt netværk, der samler frisørfagets elite.

Styrken sidder i håret, siger man, og hos OAK·S tager vi de ord helt bogstaveligt. For hvordan du sætter dit hår, plejer det og klipper det er med til at fortælle en lille historie om, hvem du er.
Derfor er det også en tillidssag at rådgive om de farver, der vil klæde netop dig og om, hvad du selv kan gøre for at få det allerbedste frem i frisuren, også når du har forladt salonen.

Det kræver tid, og den bruger vi gerne. Til enhver behandling hos OAK·S er afsat en time, så du roligt kan læne dig tilbage og lade dig forkæle – fra hovedbund til hårspidser.
Vi ved nemlig også, at det er de små, tilsyneladende ubetydelige detaljer, der skaber det store billede, og at resultatet altid bliver allerbedst, når vi lytter til dine ønsker og bruger al vores erfaring, omhu og kreativitet.
- Dét er nemlig vores styrke.

Ring til os, hvis du vil vide mere eller har brug for information om vores priser.

CONTACT

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

facebook.com

Oak's i magasinet Nord. Kristina lavede en flot makeover på Rose.

facebook.com

Oak's håber alle har haft en dejlig sommer. Vi går nu et spændende og travlt efterår imøde, med en masse inspiration og events. Fredag den 01.09 kl 20.00 deltager vores elev Sif i underholdningsprogrammet "Alle Mod 1" på DR1.

facebook.com

Salonen er endnu en gang pakket ind i stillads, desværre hele juli måned.

facebook.com

Nyt i Oak's • Delilah Delilah er et typisk britisk make up brand. Delilah er et luksuriøst mærke, med fokus på enkelthed med lækre farver der er nemme for alle at anvende. Delilah har et smukt design, udformet i grå og rosa guld farver.

facebook.com

Oak’s fejrede Ermin og hans flotte resultat til svendeprøven sammen med hans familie, venner og kollegaer. Vi ønsker ham endnu engang tillykke og held og lykke ude i den store verden.

facebook.com

facebook.com

Anette er i denne uge med Intercoiffure i Japan. Fantastisk show og lækkert hår.

facebook.com

Anette og Steven har været ude og undervise Francois klubben. Her er noget af deres flotte arbejde.

facebook.com

Billeder fra vores aften med Mazella&Palmer. Fantastisk aften med lækkert hår og fest på Papirøen 🎉

facebook.com

Så bestod Ermin sin svendeprøve, tirsdag den 2. maj 2017. 🎉

facebook.com

Husk sol serien Soleil fra Kérastase til ferien. Pleje og beskyttelse mod solen, fås nu også i rejsestørrelse til 149,- kr.

facebook.com

Quiz

NEAR Oak's