Top Local Places

Stress Aid

Peter Bangsvej, Frederiksberg, Denmark
Medical Company

Description

ad

Stress Aid - If Today Matters Stress Aid er det første firma i Danmark der kan tilbyde naturmedicinske bade, der kan afhjælpe ikke kun stress, men bl.a. også hormonelle, dermatologiske, energimæssige og fertilitetsmæssige ubalancer. Vi arbejder og behandler indenfor det naturvidenskabelige område og vil løbende afholde foredrag samt undervisning for personer med interesse inden for krop, sind, kost og motion. Vi lægger stor vægt på at kunne rumme det hele menneske, således at der altid tages udgangspunkt i fysik, psyke, mentalitet, personlighed samt den sociale baggrund. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye lokaler.

Pia Westermann:
Ejer og daglig leder af Stress Aid
Certificeret ID-psykoterapeut med mangeårig erfaring indenfor Customer Service Management; Account Manager & Marketing i Microsoft, samt Office Manager og HR ansvarlig. Underviser og foredragsholder i Stress Aid.

Trillie Winkel Eriksen:
Ejer og ansvarlig for de naturmedicinske behandlinger
Certificeret Traditional Chinese Medical Specialist/Coach med mangeårig erfaring indenfor behandler verdenen, både den etablerede samt den alternative. Underviser og foredragsholder i Stress Aid.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

Det gør vi alle.

facebook.com

Klinikken på Søndre Fasanvej lukker pr. første april i år. Vi åbner i andet lokale på Frederiksberg, ny lokalitet bliver oplyst herinde. Konceptet fortsætter, og vi håber at det nye samarbejde med kost og ernærings vejledning bliver taget godt imod. Vi arbejder på at finde nye lokaler, der kan tilgodese alle vores tiltag i behandlingsmæssig henseende. Håber alle har haft et dejligt nytår 2016. StressAid.

facebook.com

PICTURES BY OTHER USERS ON INSTAGRAM

:)

:)
@, instagram.com

Quiz

NEAR Stress Aid