Top Local Places

Idealix aps

Havnegade 62, Esbjerg, Denmark
Professional services

Description

ad

Idealix aps hjælper dig til en moderne mediestrategi. Men det kræver valg og fravalg. Følg med her på siden og få inspiration til at tage det rigtige valg.

RECENT FACEBOOK POSTS

facebook.com

iNPUT - Digital Livsstil

En ualmindelig fantastisk serie. Godt skruet sammen med gode skuespillere og et godt og gysende plot.

facebook.com

Timeline Photos

Har dine facebooksider fået nyt udseende ? Jeg kiggede lige en ekstra gang her til morgen da jeg tjekkede min facebookside. Designet, på de sider jeg besøgte, så ikke ud som det plejede. Ringede til et par venner, som var totalt uforstående? Deres FB så ud nøjagtig, som den plejer. Tjekkede derfor hvad FB har gang i og det viser sig at Facebooks i øjeblikket tester et annonce-fri sidedesign, der får designet på PC’en til at ligne det design, der anvendes på mobile enheder. Se et eksempel på det nye design her nederst. Facebook tester i øjeblikket det nye udseende, der dropper annoncerne til højre og flytter rundt på coverfoto profilfoto og navigations menuen. Facebooks nye design i 4 punkter: • Adskille profilbilledet fra coverfotoet • Flytter navigationsmenuen til venstre på siden • Flytte sideinformation boksene til højre side • Fjerner højreside annoncerne. Læs mere om det nye design her: http://marketingland.com/facebooks-testing-another-ad-free-pages-design-desktop-183956 http://marketingland.com/facebook-tests-desktop-pages-redesign-drops-right-rail-ads-180004

Timeline Photos
facebook.com

Idealix aps's cover photo

Idealix aps's cover photo
facebook.com

Faldt lige over lidt "CITATER OM MARKEDSFØRING" "Det er vores opgave er at finde sandheden og præsentere det godt." - Leo Burnett "Hvis man stjæler fra en forfatter, er det plagiat; hvis du stjæler fra mange, er det research." "Dårlige kunstnere kopiere, gode kunstnere stjæle." - Pablo Picasso "Hvis jeg havde mere tid, ville jeg have skrevet en kortere brev." - Mark Twain "Prøv at sige alt i en annonce og du ender med intet at sige" "Sælg problemet, du løser. Ikke det produkt, du fremstiller. " "Som hovedregel, hvis du ønsker at være en god forfatter, er du nødt til at være en god læser." "Alle er ikke dine kunder." "Hvis alle tænker ens, så er der nogen, der ikke tænker." "Sociale medier har ændret markedsføring. Nu er det ikke kun om, hvad du siger. Nu er det også, hvad dine kunder siger til alle andre. " "Samtale med kunder vil øge salget, selv om varen eller tjenesteydelsen aldrig nævnes." "Gør kunden til helten i din historie." "Tænk som din kunde." "Den bedste markedsføring føles ikke som markedsføring." "Behersk emnet, indholdet og præsentationen" - Steve Jobs "Du får kun en chance for at gøre et første indtryk." "Du kan få alt, hvad du ønsker i livet, hvis du bare hjælper nok folk, til det de ønsker sig." "Folk gider ikke salgsgas. Folk ønsker nyheder og information om de ting, de interesserer sig for."

facebook.com

Timeline Photos

Timeline Photos
facebook.com

Quiz

NEAR Idealix aps