Top Local Places

Backstage "vi elsker live musik"

Jens Jessens Vej 20, Frederiksberg, Denmark
Concert venue
advertisement

Description

ad

Backstage er et sted for talentfulde musikere, hvor de kan mingle på kryds og tværs med open mic, få mere erfaring samt et større musikalsk netværk.  Idéen bag: BACKSTAGE ”vi elsker live musik”

Har du nogensinde ønsket at gøre en forskel i livet eller lave noget, som andre mennesker vil have glæde af og måske kommer til at huske dig for?
Har du nogensinde drømt om, at stå på en scene foran et publikum, og skabe glæde ved at give et stykke af dig selv igennem musik?

Elsker du også musik, og hader du, at du ikke har nogen, der kan hjælpe dig med at fremme din musikalske udvikling? Så er dette lige noget for dig!
Vi er et team af mennesker der nyder at hjælpe andre musikere, vi elsker alt slags musik og har en drøm om at arbejde med musikken på den ene eller anden måde til vi bliver gamle og grå. Derfor har vi startet et jam-event med et Open Mic i 2014, hvor en masse musikglade mennesker kan blive samlet ét sted og lære hinanden at kende, skabe kontakter, vejlede hinanden eller måske give et nummer (via sang eller instrument) for de andre gæster. Vores mål er at skabe et fælles forum for musikere, producere, sanglærere og musikelskere, hvor de kan mingle i blandt hinanden.

Kort sagt, et sted hvor talentfulde musikalske amatører kan starte deres rejse, få mere erfaring eller blot et større musikalsk netværk. Og vi glæder os rigtig meget til at starte denne rejse med netop DIG!


Mvh. Backstage crew.

-------------------------------------------------------------

Manden bag idéen: Jason Oliver

Lidt om min egen historie og tanken bag konceptet:
En dag for nogle få år tilbage fandt jeg trøst i en ulykkelig tid igennem musik og sang. Jeg startede med at lære mig selv at spille guitar via en dvd for begyndere. Derefter tog jeg sangtimer, så jeg kunne begynde at slippe af med nogle af de følelser, jeg brændte inde med igennem sange. Men udover at synge mine følelser ud, ville jeg udfordre mig selv. I 2011 meldte jeg mig derfor til TV-programmet X-factor for at finde ud af hvor langt, jeg kunne komme med mit talent samt få noget konstruktiv kritik. Jeg var så heldig, at jeg kom helt til Bootcampens dag 2 for de voksne, inden jeg røg ud af konkurrencen. Under min korte X-factor ”rejse” mødte jeg en masse talentfulde mennesker, og fandt ud af hvor mange musikalske mennesker, der findes derude, som venter på deres gennembrud eller bare har lyst til at stå på en scene og synge/spille deres musik. Dette gav mig lysten til at hjælpe disse mennesker så de bl.a. slipper for at stille op til disse TV programmer og kan komme længere frem med deres musik uden at udstille sig selv på offentlig TV, skabe mig et team med samme idéer som mig selv og tanken til dette koncept var født.

CONTACT

Opening Hours

lørdag
20:00 - 02:00

Recommended Before and After transformation